Faʻafefea ona faʻamalosi mai le smartphone a Samsung

Afai e te manaʻo e tape le telefoni feaveai o Samsung Galaxy i le tulaga masani, ia na o le taomi ma taofi le pā i luga o le faamau, ona filifili lea o le mea e manaʻomia i le lisi. Ae ui i lea, o le tulaga e faigata tele pe a manaʻomia le tapeina o le telefoni i se masini matala eletise, faatasi ai ma le paʻu o le telefoni poʻo le leai foi o se mafai e tatalaina ai, le telefoni feaveaʻi, aemaise lava le manatu e le mafai ona aveʻesea ia maa i le taimi nei. O nisi i lenei mataupu o loʻo faatalitali mo le faʻatoaga o le faʻatagaina, ae e le aoga tele mo le pati (silasila i le mea e fai pe a vave faʻateʻa le Android). Ae ui i lea, o le auala e teʻa ese ai i tala na faʻamatalaina o loʻo i ai.

I lenei faʻamatalaga puupuu - auʻiliʻilia pe faʻapefea ona tape le Samsung Galaxy smartphone, faʻaaogaina na o masini komepiuta luga. O le metotia e aoga mo ata faʻaonaponei uma o masini atamai o lenei ituaiga, e aofia ai se masini e loka ma se masini e le o galue uma pe i mataupu pe a uma le telefoni. O le mea e faanoanoa ai, o le mafuaaga o le tusiaina o le tusiga o lana lava Faaaliga fou 9 fou (ae o loʻo faʻaopoopoina foi: faafetai ia Samsung Dex, avanoa atoa i mafaufauga, faʻamatalaga o loʻo i ai ma talosaga tumau).

Faʻasolo le kulupu Samsung Galaxy

E pei ona folafolaina, o le a faʻapuupuʻu lava le faʻatonuina, o le faʻamalosi e aofia ai ni laasaga faigofie se tolu:

  1. Faʻatasi lau Samsung Galaxy i le tau.
  2. Faʻasalalau ma uu le ki o le mana ma le ki lalo. Afai o le taimi nei e ave se faʻamalamalamaga, aua e te faʻalogo, faʻaauau pea ona uu mau.
  3. Faʻasaʻo le kī pe a maeʻa le 8-10 sekone, o le a tape le telefoni.

O le mea lava lea, o lenei faʻasalalauga e mafua ai (pe a mavae le taofiofi) "Faʻapipiʻiina le Battery Disconnect" (Faʻaaogaina o le Batul Simulated - i le faʻamatalaga aloaia a le kamupanī).

Ma o ni nai faʻamatalaga atonu e fesoasoani tele:

  • Mo nisi faʻataʻitaʻi matutua, o loʻo i ai se filifiliga umi uumi mo le mana.
  • O le upega tafaʻilagi aloaia a Samsung o loʻo fai mai e uiga i le manaʻomia ona taofi nei polo mo le 10-20 sekone. Ae ui i lea, i loʻu poto masani, e aoga pe tusa o le 7-8th.

Ou te faʻamoemoe mo nisi o le aufaitau le mea na faʻaaogaina e aoga.