Faʻafefea ona aveese le mea e le faʻaaogaina ai le masini


O le Suʻega o le Manatu o le Vitio Vitio o se polokalama e mafai ai ona e siaki uma uma le kalama vitio maua mo API DirectX mo mea sese ma toilalo. E galue uma i lalo ole OS OS ma le faʻavaeina ole laupepa.

Suʻega tumau

Pe a tofotofoina ata o le vitio mo le faʻatonuina o le faʻatinoina o galuega, o le polokalama e galue i luga o masini, o le mea lea e le mafai ai ona faʻaogaina le ata, o lona uiga, o le faʻamaoniga e tupu e aunoa ma le fesoasoani vaaia.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga - DirectX, CUDA, OpenGL.

O le taimi ma le maualuga o le siaki e faalagolago ile suega suʻega suʻega - Faʻamatalaga, Faʻamaʻoti pe Faʻailoa.

Faʻailoga o Suʻega

O le faagasologa atoa ma iuga o loʻo tusia i totonu o le ogalaau o faʻaalia i le faamalama o polokalama, ma faamaumauina foi i se faila. vmt.log i le root root of the program.

Lapataiga leo

O le Suʻega o le Mafaufau Mamao i le Vitio E mafai ona faʻapipiʻiina i se auala ina ia faʻamaonia ai le tagata faʻaoga e uiga i faʻaletonu e mafai ona faʻaaoga e ala i le faʻalogoina o se faailoilo.

Faʻavae le ata

Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le komepiuta o se ata o se atigi pulou ma se lomiga faapitoa o le polokalama na tusia i ai. O lenei ata e tatau ona faʻafeiloaʻi i soʻo se nofoaga e teu ai ma se komepiuta e utaina ai.

O le a faʻaalia se lisi i luga o le mata amata, lea e mafai ai ona e faʻasoa faʻasologa o suʻega poʻo, e aunoa ma le faia o se mea, faʻatali mo le suʻega e amata.

O le taimi o le suʻega e faalagolago i tulaga ua filifilia, ae o lenei suʻega e sili atu le saoasaoa nai lo lalo ole Windows. O le maualuga o le suʻesuʻega i lenei mataupu o le a sili atu le maualuga.

Mama

  • Laititi laʻititi o faamaumauga faʻamaumauga ma le polokalame;
  • E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;
  • Malosiaga e tamoe mai le aufaasālalau;
  • Galuega e aunoa ma se fesoasoani vaaia;
  • Avanoa mo le saoloto;
  • O le faʻaliliuga ua faaliliuina i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • E le o taimi uma e tofotofoina ai le atoaga o le manatuaina o kalama vitio. Mo le fofoina o le tulaga, ia faia "Poloaiga Poloaiga".

Suʻega Faʻamatalaga Faʻamatalaga o le Vitio - o se polokalama laiti mo le faʻaosoosoina o le suʻega o le ata. E galue i le bitmaps, lea e mafai ai e oe ona siaki le ata vitio i tua, e aunoa ma le faalavelave mai mataupu taua. O le tufatufaina o seevae e fesoasoani e faʻamalo ai mea eseese e faʻalavelave ai i le masani masani, aʻo galue e aunoa ma le auai o Windows.

Faʻasaʻo le Suʻega o le Suʻeina o le Vitio mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

RightMark Memory Analyzer LAN Speed ​​Test Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Windows Memory Diagnostic Faʻailoga o Faʻamaumauga o Faailoga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Suʻega o le Manatu o le Vitio o se polokalame mo le siakiina o mea sese ma le faaletonu o le manatuaina o le kalama. E sau e pei o se komepiuta faʻaaogaina ma taʻavale dick.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mikhail Cherkes
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.7.116