Suʻe le ata i le initaneti


E le pei o avefeau lata mai, i Telegram, o le faailoaina mai a le tagata e le gata o lona numera telefoni na faʻaaoga i le taimi o le lesitalaina, ae o se igoa tulagaese foi lea e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma fesoʻotaʻiga i se faʻailoga i totonu ole talosaga. E le gata i lea, e tele auala ma talanoaga a le lautele ei ai a latou lava sootaga, ua tuʻuina atu i le tulaga o se faʻataʻitaʻiga URL. I itu uma e lua, e faʻaliliu atu lenei faʻamatalaga mai le tagata faʻaaoga i le tagata faʻaaoga pe faʻasoa faʻatasi faalauaitele, e manaʻomia ona kopiina. E faʻapefea ona faia lenei mea o le a faʻamatalaina i lenei tusiga.

Kopi le sootaga i le Telegram

O fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina mai i le telegram profiles (o laina ma talatalanoaga) e faamoemoe muamua mo le valaauliaina o tagata fou. Ae, e pei ona matou taʻua i luga, le igoa o le tagata e igoa, lea ei ai foliga masani a le avefeʻau@ igoa, o se ituaiga o fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e alu i se faʻamatalaga patino. O le kopiina o algorithm o le muamua ma le lua e toetoe lava a tutusa, o le eseesega o gaioiga i gaioiga o loʻo faʻamatalaina e le faiga faʻaaogā lea e faʻaaogaina ai le talosaga. O le mafuaaga lena tatou te mafaufau ai taitoatasi.

Windows

Kopi le sootaga i le auala i Telefoni mo lona faʻaaoga atili (mo se faʻataʻitaʻiga, lolomiina poʻo le tuʻuina atu) i luga o se komepiuta po o le komepiuta ma Windows e mafai ona avea ma ni nai kiliki kiliki. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Faʻailo i totonu o le lisi talatalanoa i Telegram ma saili le mea e te manaʻo e sosoo ai.
  2. Faʻasalaga i luga o le mea na manaʻomia e tatala ai le matala matala, ona i luga o le laulau pito i luga, lea e taʻu ai lona igoa ma le avatar.
  3. I le matala matala Faʻamatalaga o aualalea o le a tatala, o le a e vaʻaia se sootaga e peit.me/name(pe afai o se auala poʻo se talanoaga lautele)

    poʻo le igoa@ igoape afai o se tasi tagata faʻapitoa Telegram poʻo le.

    I soʻo se tulaga, ia maua se fesoʻotaʻiga, kiliki i luga o lenei mea ma le kuki saʻo ma filifili le mea na maua - "Kopi le Fesootaiga" (mo tafaoga ma talatalanoaga) poo "Kopi le Igoa Igoa" (mo tagata faʻaaoga ma bots).
  4. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faʻapipiʻiina le sootaga i luga o le laupapa laupapa, mulimuli ane e mafai ona e faʻasoa atu, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le lafoina atu o se feau i se isi tagata faʻapipiʻi pe lolomiina i le Initaneti.
  5. E pei lava o lena, e mafai ona e kopiina se sooga i se talaaga a se tagata i se Telegram, bot, talatalanoaga a le lautele poʻo le ala. O le mea autu o le malamalama lea, i totonu o le lautele o le talosaga o le sootaga e le gata o le URL o le pepat.me/nameae saʻo le igoa@ igoa, ae i tua atu, na o le muamua o loʻo tumau le malosi, o lona uiga, amataina o le suiga i le avefeau vave.

    Vaʻai foi: Faʻamaumauga suʻesuʻe i Telegram

Android

O lenei o le a tatou iloiloina pe faapefea ona foia a tatou galuega i aso nei i le telefoni feaveaʻi a le avefeau - Telegram mo le Android.

  1. Tatala le tusi talosaga, saili i le lisi o talatalanoaga le fesoʻotaʻiga e te manaʻo e kopiina, ma kiliki i luga e alu saʻo i le tusitusi.
  2. Kiliki i luga o le luga o le pa, o loʻo faʻaalia ai le igoa ma le ata faʻapitoa poʻo le avatar.
  3. O le ae vaʻai i se itulau ma se poloka. "Faamatalaga" (mo talanoaga faalauaitele ma auala)

    a le "Faamatalaga" (mo tagata faʻaaoga masani ma pasi).

    I le tulaga muamua, e manaʻomia lou kopiina o le fesoʻotaʻiga, i le lona lua - le igoa o le tagata. Ina ia faia lenei mea, na o lou uuina o lou tamatamailima i luga o le igoa fetaui ma kiliki le mea na faaali "Kopi", a maeʻa lea o le a kopiina lenei faʻamatalaga i luga o le laupapa.
  4. I le taimi nei, e mafai ona e faʻasoa le sootaga e mafua ai. Faamolemole ia maitauina pe ae auina atu se kopi o le URL i totonu o le ata o le Telegram lava ia, o le igoa o le tagata o le a faʻaalia nai lo le fesoʻotaʻiga, ma o lea e te le iloa ai e le na o oe, ae o le tagata foi e mauaina.
  5. Manatua: Afai e te manaʻomia le kopiina o le fesoʻotaʻiga i se talaaga a se tagata, ae o le tuatusi sa lafoina i se savali patino, na o lou uuina o lou tamatamailima i sina mea itiiti, ona i ai lea i le lisi o mea e filifili ai filifili le mea "Kopi".

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata e kopiina le sootaga i Telegrams i le OS OS. E pei o le tulaga o Windows, o le tuatusi i le avefeau e le gata o le masani a URL, ae o le igoa o le tagata e faaaoga.

    Vaʻai foi: Auala e te lesitala ai i le laina Telegram

iOS

O ē e faʻaaogaina polokalama Apple mo le iOS e kopi ai le sootaga i le teugatupe a le isi sui auai o le avefeau, faʻailoga, auala poʻo talanoaga lautele (supergroup) faʻapitoa foi i le siosiomaga ua faʻamatalaina i luga aʻe o Windows ma le Android, e tatau ona sui i faʻamatalaga e uiga i le tala faʻatatau faamaumauga O le avanoa i faʻamatalaga saʻo mai lau iPhone / iPad e matua faigofie lava.

  1. Tatalaina o le Telegram mo le IOC ma alu i le vaega "Talitonuga" talosaga, saili le igoa o le tala i le avefeau i totonu o ulutala o talatalanoaga, o le sootaga lea e te manaʻomia e kopi (o le ituaiga o teugatupe e le taua - e mafai ona avea ma tagata faʻaaoga, po o se auala, o se vaega tele). Tatala le talatalanoaga, ona tapuni lea o le faʻailoga a le tagata e faʻaalia i le pito i luga o le mata i le taumatau.
  2. Faʻalagolago i le ituaiga o teugatupe, o mea o loʻo i luga o le lau o loʻo tatalaina e avea ma se taunuuga o le mea muamua "Faamatalaga" o le a ese. O la matou sini, o lona uiga, o le fanua o loʻo aofia ai le fesoʻotaʻiga i le Telegram account, o loʻo faʻaalia:
    • Mo avanoa (lautele) i le avefeʻau - "sootaga".
    • Mo faʻamatalaga a le lautele - ua leai se igoa, ua tuʻuina mai le soogat.me/group_namei lalo o le faʻamatalaga o le supergroup.
    • Mo tagata masani ma sui o le komipiuta - "username".

    Aua nei galo lena mea @username o le fesoʻotaʻiga tonu lava (o lona uiga, o le paʻi e taʻitaʻi atu ai i le suiga i le talanoaga ma le talaaga talafeagai) i totonu o le telefoni feaveaʻi. I isi tusi talosaga, faʻaaoga le tuatusi o le pepa t.me/username.

  3. Po o le a lava le ituaiga o loʻo faʻaalia e le sootaga o loʻo iloa e laasaga o loʻo i luga, ia maua i le clipboard iOS, e tatau ona e faia se tasi o mea e lua:
    • Short popo@usernamepoʻo se faʻasalalauga lautele / vaega o le a taunuu i se lisi "Auina atu" e ala atu i le avefeau vave, lea e faaopoopo i le lisi o tagata o loʻo avanoa (talatalanoaga faifaipea), o loʻo i ai se mea "Kopi le sootaga" - paʻi i ai.
    • O se taʻaloga uumi i luga o se fesoʻotaʻiga poʻo le igoa o le tagata e maua ai se lisi o taga e aofia ai se mea se tasi - "Kopi". Kiliki i luga o lenei tusiga.
  4. O lea, na matou filifili ai e kopi le sootaga i le Telegram tusi i le iOS i le mulimuli i faatonuga o loʻo i luga. Mo le faʻaogaina atili o le tuatusi, o lona uiga, o lona toe aumai mai le kilipa laupapa, e lava le umi e kiliki ai i le matāupu o soʻo se talosaga mo le iPhone / iPad. Pasili.

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e kopiina ai le fesoʻotaʻiga i soʻo se Telegram komipiuta i luga o le komepiuta o le OS OS OS ma masini feaveai ma Android ma iOS. Afai ei ai ni au fesili i le autu ua matou iloiloina, ia fesili ia i latou i faʻamatalaga.