E faʻapefea ona faʻamaonia le faletusi iTunes


O nisi taʻavale ma scanners e mafai ona galulue faʻatasi ma le avetaavale autu, ua faʻapipiʻiina e ala i le fou o lomiga fou o Windows, ae mo le faʻapipiʻiina o masini e pei o le Epson Stylus TX210 o loʻo e manaomia pea le faʻapipiʻiina o le telefoni feaveaʻi. I le isi itu, tatou te tilotilo i metotia o le sailia ma le faʻatulagaina o avetaavale mo le masini faʻapitoa.

Taʻavale Taʻavale mo Epson Stylus TX210.

O le MFP e pei o se masini fou, o lea ua faʻasaʻolotoina se avetaavale se tasi mo le mea nei, ae le o le tuʻueseeseina o polokalama mo vaega taʻitasi. O lea la, o le galuega o le sailia ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta e matua faigofie lava.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani

O le auala sili ona faigofie e sailia ai avetaavale mo le tele o masini o le asiasi lea i le tuatusi faakomepiuta a le gaosiga, alu i le vaega download ma download le mea e tatau ai. O lenei faʻamatalaga e moni i le mataupu o Epson Stylus TX210, ae o loʻo i ai se faʻaaliga itiiti - i luga o le lomiga a Rusia o le faletala e leai se itulau mo lenei ata, o lea e tatau ai ona e faʻaaoga le pan-European version.

Alu i le site o Epson

  1. I le ulutala o le 'upega tafaʻilagi tatou te maua ai le fesoʻotaʻiga "Lagolago" ma kiliki i luga.
  2. Faʻasaga i lalo le itulau, saili le laina sailiili ma ulufale ai i totonu o le igoa o le mea o loʻo manaʻomia ile MFP - Stylus TX210. O le tino o le a faʻaalia ai iuga i luga o le faiga o se mea e fai ai le pop-up, lea kiliki i luga o le mea e manaʻomia.
  3. E le gata i lea o le a ofoina atu oe e filifili le gagana o loʻo faʻaalia - filifili mai le lisi "Rusia".
  4. Le isi, kiliki le ki. "Saili".

    O le itulau ole masini o le a utaina i lalo. Lisi o algorithms e le saʻo i taimi uma e fuafua ai le faʻatulagaga ma le bit o le faiga faʻaoga, ia faʻaaoga le lisi o le faʻailoga ua tatau "Ua matou faʻamaonia lelei lau faʻatonuga faʻapipiʻi?"lea e filifilia ai le saʻo saʻo.
  5. Tatala le poloka "Avetaavale".

    Suʻe le polokalama aupito lata mai ma kiliki i lona igoa.

    Faitau faʻamatalaga o pusa faʻapipiʻi ma kiliki "Download" e amata ai le download.
  6. Tikiala le mea e teu ai lau komepiuta, ona e tamoe lea. I le muamua faamalama, kiliki "Seti".

    Le isi, filifili le faʻataʻitaʻiga saʻo o le MFP - o loʻo tu i le taumatau.
  7. Siaki pe a seti le gagana Rusia e le lelei, ma, pe a tatau ai, filifili i le lisi o le pa'ū ifo, ona kiliki lea "Lelei".
  8. Faitau ma malie i le maliega o laisene e ala i le kiliki o le pepa "Talia".
  9. Ua amata le faagasologa o masini komepiuta. Faatali sei maeʻa, ona toe toe faʻafou lea o le komepiuta.

A maeʻa lenei faʻamalosi, o le a faʻapipiʻi le avetaʻavale, ma o le a faʻaaogaina atoa le MFP.

Metotia 2: Faʻaaoga aloaia

O se auala sili atu ona faigofie o le faʻapipiʻiina lea o le talosaga a Epson, o le galuega o le faʻapipiʻiina lea o le tele o faʻafouga, e aofia ai avetaavale.

Epson Utility Download Page

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga, tusi le itulau ma maua le ki "Download" i lalo o le faʻamatalaga o lomiga lagolago o Windows.
  2. A maeʻa le download, faʻatautaia le faila faila ma faʻapipiʻi le komepiuta i lau komepiuta, mulimuli i faatonuga.
  3. Fesoʻotaʻi le MFP i le PC, pe afai e te leʻi faia muamua muamua, ona amata lea o le Epson Software Updater. I le faamalama autu aoga, filifili se masini.
  4. O le aoga o le a amata saili mo ni faʻafouga. I poloka "Faʻafouina o Mea Taua" o loʻo i ai faʻamatalaga taua, ma i le vaega "Isi polokalama aoga" - faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o masini. Togi mea e te manaʻo ai, ona kiliki lea "Faʻamatu mea".
  5. Aʻo leʻi tuʻuina atu avetaavale, o le a toe manaʻomia oe e talia le laisene laisene - siaki le mea "Maliliega" ma kiliki "Lelei".
  6. Avea avetaavale ua faʻapipiʻiina i le mode faʻapitoa - e na o le tagata e faaaogaina e tapunia le polokalama ma toe amata le komepiuta i le faaiuga o le faʻatinoga. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le firmware, o le a faʻaalia se faamalama ma lona faʻamatalaga. Faitau ma le faaeteete, ona kiliki lea "Amata".

    Aua neʻi faʻaaogaina se tasi i le MFP i le taimi o le faʻafouina o le firmware, ma ia aua nei momotuina mai le upega tafailagi ma le komepiuta!

  7. I le faamalama mulimuli, lolomi "Faauma", ona tapunia lea o le polokalama.

O lenei auala e mautinoa ai le lelei ma le saogalemu, o lea matou te fautuaina ai e faʻaaogaina.

Metotia 3: Polokalama mai tagata e atinaʻe faʻatasi

E le o taimi uma e mafai ai ona faʻaogaina metotia faʻaalia i luga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o avetaavale mai isi tagata atiaʻe. E tele polokalama o lenei vasega, ae latou te galulue e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi: latou te siakiina vaega o meafaigaluega, siaki faʻatasi ma le database, ona sau ai lea ma faʻapipiʻi le polokalama faakomepiuta mo i latou. Ua matou saunia se aotelega o fofo pito sili ona lelei o lenei vasega mo tagata e le o iloa le mea e filifili ai.

Faitau atili: O le avetaavale avetaavale

Matou te fia faʻalauiloa le avetaʻavale DriverPack Solution i totonu oi latou uma e manatu: o lenei talosaga o le filifiliga pito sili lea i tulaga o foliga ma le talafeagai. O faʻamatalaga auiliili mo le galulue ai ma lenei polokalame e mafai ona maua i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Lesona: Faʻafou le avetaʻavale i le polokalame DriverPack Solution

Metotia 4: Meafaigaluega ID

O le isi filifiliga e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le isi mea e teu ai le taʻavale, o le suʻeina lea o avetaavale e faʻaaogaina se mea faʻapitoa faʻapitoa. Mo le masini e fesiligia, e pei o lenei:

USB VID_04B8 & PID_084F

O lenei code e tatau ona tusia i luga o le itulau faapitoa auaunaga, lea o le a tuʻuina atu ai fesoʻotaʻiga e sii mai ai lomiga aupito lata mai o le polokalama faʻapitoa mo le MFP ua faʻamaonia. O nisi auiliiliga e uiga i lenei faiga e mafai ona maua i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Faitau atili: O loʻo matou sailia ni avetaavale faʻaaoga ID ID

Metotia 5: Faigaluega o Meafaigaluega a le Windows

Afai e le mafai ona faʻaaogaina filifiliga na talanoaina i luga, o le faʻalauiloaina o le meafaigaluega o le a faʻaogaina. "Pule Sili". I le faaopoopo atu i le matamataina o meafaigaluega faʻapipiʻiina, o lenei mea faigaluega foi o loʻo i ai le galuega o le faʻatulagaina o avetaavale mo le tele o ituaiga o pipiʻi.

Auala e faʻaoga ai Task Manager Mo le faʻapipiʻiina o le polokalama o le tautua, e mafai ona e aʻoaʻo mai le tusi lesona lenei.

Lesona: Faʻatonuina o avetaavale e ala i le "Task Manager"

Faaiuga

O le auiliiliga e lima o avega o avetaavale mo le Epson Stylus TX210 o le tau sili lea ona taugata mo le tagata e masani ai. Afai e te iloa mea e fai - faamolemole faasoa mai i latou i faʻamatalaga.