Faʻafefea ona fai se vaega VKontakte


Toeitiiti lava o Instagram tagata uma e manaʻo e faʻamaonia ana tala. Ina ia mafai ona faia se fatuga fatufatuaʻi o le fale talimalo sili ona lauiloa, e masani lava ona lolomiina e tagata e teu tupe ia mosaics. E foliga mai o se galuega taulima e umi se taimi, ae o le mea moni lava e leai. O lenei tusiga o le a maua ai filifiliga mo le faia o lenei galuega.

Faia o se mosaic mo Instagram

O isi faʻataʻitaʻi ata, e pei o Photoshop ma le GIMP, o le a fesoasoani e vaevae le ata. Faʻaaogaina o se 'upega tafaʻilagi i le' upega tafaʻilagi, e mafai lenei mea e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama i luga o le disasio. O le laʻasaga taʻitasi-laasaga o metotia taʻitasi e faʻaalia ai se faamamafa i vaega eseese o le ata poʻo ona filifiliga.

Metotia 1: Photoshop

E le o se mea e ofo ai e mafai e se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga Photoshop ona faʻatumu le galuega. O faʻasologa o le polokalama e mafai ai ona e toe faʻaaogaina paso i le saʻo pika. E le gata i lea, afai o le paso e foliga tele tele, e mafai ona e faʻamaonia lona vaevaega e se numera patino ile laina tutusa. I se tulaga lautele, o lenei metotia e sili atu ona fetaui mo tagata faʻaogalua ma i latou e le o le taimi muamua e faʻaaoga ai le faatonu.

  1. Muamua e te manaʻomia e faʻaopoopo le ata lava ia i le potu faigaluega.
  2. I le lisi autu i totonu o le vaega Faʻasaga e tatau ona filifili "Faʻatonu", ma i lana ulutala "Taiala, savali, ma fasi mea ...". O le ae vaai i se faamalama lea e mafai ai ona e suia nisi vaega.
  3. I poloka "Gagana" o le faʻatulagaina o laina ma o latou mamao mai le tasi i le isi i le centimeters poʻo pixels e suia. I le fuafuaina o le mamao, e mafai ona e faaopoopo pe toesea laina. O faʻamanuiaga, ioe, faalagolago i le lelei o le ata ma ou manaʻoga.
  4. Ma le isi, e tatau ona e filifilia ma le lima lima fasi vaega taitasi ma kopi i se mea fou.
  5. Faʻatoʻa le ata, e te manaʻo e teu e fai ma faila. Ma o lea e tatau ai ona faia i mea uma.

Metotia 2: GIMP

O le ata o le GIMP photo editor o le a faigofie ona feagai ma lenei galuega. Filifiliga e mafai ai e oe ona toe fetuunai le tulaga o le faasologa i luga o le ata mo le vaega mulimuli ane i se mosaic. O tulaga lelei e aofia ai mea nei: afai o le ata tusi i le faʻataʻitaʻiga e le faʻamaonia, ona mafai lea ona faasaʻoina faafetai i le palota "Taaloga". O se faʻatapulaʻaina o faʻamaumauga e faʻatagaina ai oe e iloa le iuga o suiga faʻaaogaina.

  1. Tusia le ata e te manaʻomia i le ogatotonu o le potu faigaluega.
  2. O le isi mea e tatau ona e tuʻuina se mea i totonu o le vaega "Vaʻai" i luga o filifiliga e pei Faaali le Mātiti ma "Faapipii i le faasologa".
  3. Ina ia mafai ona tatala le faamalama i laina, e tatau ona e kiliki i le vaega "Ata"ona filifili lea "Faʻasinomaga le faʻaogaina ...".
  4. I lenei laasaga o loʻo i ai se avanoa e suia ai isi avanoa, e pei o lanu o laina, mafiafia ma isi.
  5. A uma ona faia uma fetuunaiga, e tatau ona faʻapipiʻi ia paso taʻitasi e teu ai i se faila faila i luga o lau puʻe, e pei ona i ai muamua.

Metotia 3: GriddRawingTool Auaunaga

O lenei 'upega tafaʻilagi' ua faʻatulagaina faʻapitoa mo nei mataupu vaapiapi e pei o le faia o mosaic. O le filifiliga e sili ona lelei mo tagata e le masani i tusitala kalafi. Laʻasaga taʻitasi i le laasaga o le a ofoina atu e faasaʻo ai le ata, paʻu pe a manaʻomia. O le faʻamatalaga ata o luga o le initaneti e faigofie ona e faʻaaoga le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa i luga o se komepiuta.

Alu i le GriddRawingTool

  1. E mafai ona e faʻaopopo se ata i le kilikiina o le ki. "Filifili faila"
  2. O le a tatou agai atu i le isi laasaga.
  3. O iinei e faʻamalosia ai oe e le taulaitu e faʻamalosi le ata pe a manaʻomia.
  4. Atonu e manaʻomia lou totoina o se ata, o lenei laasaga mo lenei mea.
  5. O le a tuʻuina atu foi e faasaʻo le ata.
  6. I le laasaga mulimuli, o le auaunaga e maua ai tulaga mo paso. E mafai ona faʻamaoti le mafiafia o pixels, o lona lanu ma le numera o laupapa i le laina e tasi. Pātene "Faaaoga le Gagana" faʻaaoga uma fetuunaiga o ata na faia.
  7. A maeʻa uma taga, e tumau pea ona kiliki "Download" mo le download.

E pei ona mafai ona vaaia i le faʻatinoga, o le faia o se mosaic e le faigata, ia mulimuli i taʻiala i lea laasaga taʻitasi. E le gata i lea, o oe lava ia e fuafua po o le fea polokalama poʻo le tautua e sili ona faigofie ona fai. O filifiliga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga o le a fesoasoani e foafoa ai le fatufatuaʻi i lau faʻamatalaga Instagram ma faʻaali atu i au uo.