Suia ma toe faʻafoʻi le fesili faalilolilo i le Amataga

WebZIP o se 'upega tafaʻatasi lē mafai ona e faʻasalalau i luga o itulau o uepesitelagi e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. Muamua e te manaʻomia e sii mai faʻamatalaga talafeagai, ona mafai lea ona e vaʻaia i latou uma e ala i le fausiaina o le upega tafaʻilagi, ma e ala i soʻo se isi lava mea ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta.

Fausiaina o se galuega fou

I le tele o lenei masini komepiuta o loʻo i ai se masini faʻapipiʻi galuega, ae o loʻo misi mai le WebZIP. Ae le o se mea itiiti pe leai foi ni tagata atiae, talu ai o mea uma lava ua faia faigofie ma manino mo tagata faaaoga. O isi faʻasologa o loʻo faʻavasegaina e taʻapa, i le mea e faʻasoa ai. Mo nisi o poloketi, ua lava le faʻaaogaina o le autu autu e faʻamaonia ai se sootaga i luga o le 'upega tafaʻilagi ma se nofoaga o le a faʻaola ai faila.

E tatau ona totogia faapitoa le siakiina o faila. Afai e naʻo le tusiga e manaʻomia mai le 'upega tafaʻilagi, o le polokalama o le a maua ai se avanoa e maua ai na o ia, e aunoa ma ni lapisi le talafeagai. Mo lenei mea ei ai se faʻamau faapitoa lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai ituaiga o pepa o le a faʻatauina. E mafai foi ona e faamama le URL.

Faʻalogo ma faʻamatalaga

A uma ona filifilia uma faʻatulagaga o galuega, e tatau ona e sau e sii mai. E umi se taimi, sei vagana o le 'upega tafaʻilagi e leai ni faila vitio ma faila leo. Auiliiliga o le siiina mai o loo i totonu o le tasi vaega eseese i le faamalama autu. E faʻaalia ai le saoasaoa o le taʻavale, numera o faila, itulau ma le tele o le poloketi. O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai i le nofoaga na puipuia ai le poloketi, pe afai o nisi mafuaaga ua leiloa ai lenei faʻamatalaga.

Suʻe itulau

O itulau taʻitasi e siiina ai le itulau e mafai ona vaʻaia eseese. O loʻo faʻaalia i se vaega faapitoa i le faamalama autu, lea e liliuina pe ae kiliki "Itulau" luga o le meafaigaluega. O sootaga uma ia o loʻo lafoina i luga o le 'upega tafaʻilagi. O le faʻafeiloaiga e ala i itulau e mafai uma mai se isi faamalama, ma pe a faʻavaeina se poloketi i le 'oloʻo tuʻufaʻatasia.

Faʻasalalau pepa

Afai e talafeagai na itulau mo le matamataina ma lolomiina, ona faʻatasi ai lea ma faʻamaumauga faʻapolopolo e mafai ona e faia ai gaioiga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ave se ata ese ese ma galue ai. O faila uma i le tab. "Sailiili". Faamatalaga e uiga i le ituaiga, lapoa, aso mulimuli ua suia ma le nofoaga o le faila i luga o le saite o loo faaalia. Ma mai lenei faamalama foi e tatalaina ai le pusa lea ua faasaoina ai lenei pepa.

Initaneti fausia

Tuuina atu WebZIP ia lava ia o se suesuega tuusao, i le faasologa, o loo i ai se sailiga i Initaneti. E galue i luga o le initaneti ma fesoʻotaʻi atu i Internet Explorer, lea e faʻafeiloaʻi ai tusi lauiloa, nofoaga e fiafia i ai ma le itulau amata. E mafai ona e tatalaina se faamalama ma itulau ma autafa o pito i tua, ma afai e te filifilia se itulau, o le a faʻaalia i le faamalama i le saʻo. E na o le lua laupepa komepiuta e tatalaina i le taimi e tasi.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Malosiaga e faasaʻo ai le tele o le faamalama;
  • Initaneti fausia.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Le leai o le gagana Rusia.

O le mea lenei ou te fia tautala e uiga i le WebZIP. O lenei polokalama e fetaui lelei mo i latou o loʻo mananao e sii mai ni tele poʻo se tasi laupepa tetele i la latou komepiuta ma e le tatalaina itulau taʻitasi i se isi faila HTML, ae e faigofie ona galue i le masini faʻapipiʻi. E mafai ona e siiina se kopi e aunoa ma se totogi e faamasani ai oe lava i le aoga o le polokalama.

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o le webzip

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasalalau Faʻasalalau Upega tafaʻilagi Calrendar Polokalama mo le siiina o le 'upega tafaʻilagi atoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WebZIP o se polokalama e mafai ai e oe ona download itulau uepi poʻo luga o uepisaite uma i lau komepiuta. O lona faʻailoga o se 'upega tafaolagi tuusaʻo faigofie e mafai ai e oe ona vaʻai i faʻamatalaga na siiina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SpiderSoft
Tau: $ 40
Toa: 1.5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.1