Ava malosi 120% 2.0.3.10221

Pe a tusi i totonu o le AutoCAD, atonu e talafeagai le faʻaaogaina o fonuka eseese. Faʻamatalaga o mea e fai, o le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona maua le lisi pa'ū i numera, lea e masani i tusitala tusitusi. O le a le faafitauli? I lenei polokalama, e tasi lava le ata, talu ai ua e malamalama, e mafai ona e faaopoopoina soo se vai papatisoga i lau ata tusi.

I le tusiga o aso nei, o le a tatou talanoaina pe faapefea ona faʻaopopo se vai papatiso i le AutoCAD.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi fonuka i le AutoCAD

Faʻaopoopo Font ma Fua

Faʻatulaga ni tusitusiga i luga o le ata kalapu AutoCAD.

Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona faʻaopoopo le tusiga i le AutoCAD

Filifili le tusiga ma faʻaaliga le pusa o meatotino. E leai se faʻatulagaga o le filifiliga o le vai papatisoga, ae o loʻo i ai se paramita "Style". O pepa o ni seti o mea tau tusitusiga, e aofia ai le faʻamaumau. Afai e te manaʻo e fatuina faʻamaumauga i se vai papatisoga fou, e tatau foi ona e faia se faiga fou. O le a tatou malamalama pe faapefea ona faia lenei mea.

I luga o le lisi o meaʻai, kiliki "Format" ma le "Faʻatulagaina o le Uiga".

I le faamalama e aliali mai, kiliki le ki Fou ma seti le igoa i le faiga.

Faʻamalamalama le sitaili fou i le koluma ma tuʻu i ai se vai papatisoga mai le lisi pa'ū. Kiliki "Faaaoga" ma le "Tapuni."

Filifili le tusiga ma le lisi o meatotino, ia tuʻuina atu le sitaili na matou faia. O le a e vaʻai i le auala na suia ai le faʻailoga tusitusi.

Faʻaopoopoina o le Font i le SystemCod System

Faʻaaogā Faʻamatalaga: O Ki Ui i le AutoCAD

Afai o le pepa talosaga e le o iai i le lisi o fonuka, pe e te manaʻoe faʻapipiʻi le suʻafa tolu i le AutoCAD, e tatau ona e faʻaopoopo lenei mamanu i le faʻailoga i fonuka a AutoCAD.

Ina ia iloa lona nofoaga, alu i le polokalama ma faatulaga i luga o le "Files" le "Ala e mafai ai ona maua i faila faila" tusi. O le screenshot e faaalia ai se laina o loʻo i ai le tuatusi o le faila matou te manaʻomia.

Talia le font na e fiafia ai i luga o le Initaneti ma kopiina i totonu o le faʻailoga i faʻamaumauga a le AutoCAD.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

O lenei ua e iloa pe faʻafefea ona faʻaopoopo faʻamau i le AutoCAD. O le mea lea, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona sii mai le pepa o le GOST lea e tusia ai ata, pe afai e le oi totonu o le polokalama.