Polokalama Toe Faʻaleleia Polokalame Polokalama Scavenger

I faʻamatalaga i le toe iloiloga e uiga i le polokalama sili ona lelei mo le toe faʻaleleia o data, na tusia e se tasi o le aufaitau mo se taimi umi Filema Scavenger faʻaaoga mo nei faamoemoega ma e matua fiafia lava i iuga.

Mulimuli ane, na ou oʻo i lenei polokalame ma ua ou sauni e faʻamatala mai loʻu poto masani i le toe faʻaleleia o faila na aveesea mai le ave taavale, ona faʻapipiʻiina lea i se isi faila faila (o le taunuuga e tatau ona tutusa pe a toe faʻafoʻi mai se puʻupuʻu ma se kalama).

Mo le suega o le File Scavenger, na faʻaaogaina ai le 16 GB USB lela, lea o loʻo i ai i totonu o le laupepa ia mea mai le site o le remontka.pro i le faiga o pepa a le Word (docx) ma png images. Ua maeʻa uma faila, mulimuli ane na faʻatulagaina le avega mai le FAT32 i le NTFS (faʻapipiʻi vave). Tuʻu le tusiga ae le o le sili ona ogaoga, ae i le taimi o le siakiina o le faʻamaumauga o le polokalama i le polokalama, na foliga mai o ia, e mafai ona feagai ma mataupu sili ona faigata.

Polokalame File Recovery Scavenger Program Recovery

O le mea muamua e fai atu, o le gagana Rusia o le atinaʻe o loʻo misi i le File Scavenger, ma e totogi, ae ui i lea, aua nei faʻavave e tapuni le toe iloiloga: e oʻo lava i le free version o le a mafai ai e oe ona toe faʻaleleia nisi o au faila, ma faila uma ata ma isi ata o le ae mafai ona e vaʻaia lea e mafai ai e oe ona mautinoa le faatinoga).

E le gata i lea, ma le tulaga maualuga, o le a faateia le File Scavenger i le mea e mafai ona maua ma e mafai ona toe faʻaleleia (faʻatusatusa i isi polokalame faʻaleleia o faʻamaumauga). Na ou ofo, ae na ou vaaia le tele o polokalama eseese o lenei ituaiga.

E le manaʻomia e le polokalama le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta (lea i loʻu manatu e tatau ona faʻatatau i le lelei o ia mea laiti), pe a uma ona e sii mai ma faʻatinoina le faila faila, e mafai ona e filifilia le "Run" (run) e faʻatautaia ai le File Scavenger Data Recovery e aunoa ma le faʻapipiʻiina, (faʻaaogaina Demo). Windows 10, 8.1, Windows 7 ma Windows XP ua lagolagoina.

Siaki le toe faʻaleleia o le faila mai le faʻamalosi afi i le File Scavenger

E lua laupepa autu i le faamalama autu o le File Scavenger: Laasaga 1: Vaaiga (Laasaga 1: Saili) ma Laasaga 2: Faasaoina (Laasaga 2: Faasao). E talafeagai le amata i le laasaga muamua.

  • I totonu o le "Vaavaai" laufanua, faʻamaonia le masini mo faila o loʻo e sailia. O le faaletonu o se faʻamaufaʻailoga - vaavaai mo faila uma.
  • I le "Vaavaai", faʻamautinoa le vaeluaga poʻo le 'ie e te manaʻo e toe faʻafoʻi. I loʻu tulaga, na ou filifilia le "Disk Disk", ma le manatu o le palota i luga o le moli uila i le maea ai o le faatulagaga atonu e le fetaui ma le vaeluaina muamua (e ui lava, i se tulaga lautele, e le o lea).
  • I le vaega tonu i le "Mode" vaega (Faʻataʻitaʻiga) e lua filifiliga - "Quick" (vave) ma "Long" (umi). Mo le lona lua, a maeʻa ona mautinoa o le uluaʻi kopi, e leai se mea na maua i luga o le USB format (e foliga mai na o faila e le faʻafuaseʻi ona tape), na ou faʻaogaina le filifiliga lona lua.
  • I le numera e sosoo ai, e mafai ona e faʻamalo le "Faʻamatalaina o faila", ae na o le mea lava ou te kiliki "Leai, faʻaalia faila ua tape" (faaali faila ua maeʻa) ma amata faʻatali mo le matamata e maeʻa, i le lisi.

I se tulaga lautele, o le faagasologa atoa o le sailiga mo le tapeina ma isi faila na leiloloa e tusa ma le 20 minute mo se 16 GB USB 2.0 flash drive. A maeʻa le suʻesuʻe, o le a faʻaalia oe ile faʻaogaina o le lisi o faila, faila i le va o avanoa e lua ma faʻavasega lelei.

I le "Tree View" (i le tulaga o le lisi o le lisi) o le a sili atu ona faigofie le suʻesuʻeina o le fausaga o le faletusi, i le Lisi Lisi, e sili atu le faigofie ona faʻatautaia e ituaiga o faila ma aso o le latou foafoaga poʻo le fesuiaiga. Aʻo filifilia le faila o foliga vaaia, e mafai foi ona e kiliki i le mata o le "Aperila" i le faamalama o le polokalame e tatala ai le faamalama o le muaʻi vaaiga.

Tali o le toe faʻaleleia o faʻamatalaga

Ma o le taimi nei e uiga i le mea na ou vaaia o se taunuuga ma o mea mai faila na maua mai na talosagaina aʻu e toe faʻafoisia:

  1. I le Laau View, o vaega sa i ai i luga o le disk na faʻaalia, ae mo le vaeluaga na soloia i le faʻasalalauga i se isi faila faila, o le faʻataʻitaʻiga na aofia ai foi le igoa o le lapisi. E le gata i lea, e lua isi vaega, o le mea mulimuli, o le faʻamasinoina e le fausaga, o faila na fai muamua faila o le taʻavale a le Windows boot flash.
  2. Mo le vaega o le faamoemoega o laʻu faʻataʻitaʻiga, sa faʻasaoina le fausaga o le lapisi, faapea foi ma pepa uma ma ata o loʻo i ai (faʻatasi ai ma nisi na mafai ona toe faʻaleleia e tusa lava pe leai se kopi o le File Scavenger, pei o le a ou tusitusi atili). E le gata i lea, na maua ni tusitusiga tuai (e aunoa ma le faasaoina o le fausaga o le pusa), lea na le i ai i le taimi o le suʻega (talu ai na faʻatautaia le uila ma na faia le taʻavale e aunoa ma le suia o le faila), e fetaui lelei mo le toe faʻaleleia.
  3. Mo nisi mafuaaga, o se vaega o le vaega muamua o vaega na maua, na maua foi ata o loʻu aiga (e aunoa ma le faasaoina o faila ma faila igoa), pe tusa o le tausaga talu ai i lenei taavale afi (faʻamasino i le aso: Ou te le manatua pe a ou faʻaaogaina lenei kesi USB mo au lava ata, ae ou te mautinoa mautinoa ou te lei faʻaaogaina mo se taimi umi). Mo nei ata, o le a vaʻaia lelei le faʻamuamua, ma o le tulaga o loʻo taʻu mai ai e lelei le setete.

O le pito mulimuli o le mea lea na sili ona faateia ai au: e le gata i lea, o lenei puʻe sa faʻaaogaina sili atu ma le tasi mo ni faʻamoemoega eseese, e tele lava i le faʻasologaina ma le pueina o faʻamaumauga tele. Ma i se tulaga lautele: Ou te lei ausia se taunuuga faapena i se polokalama foliga mai e faigofie tele le toe faaola mai.

Mo le toe faʻaleleia o faila taʻitasi poʻo faila, filifili i latou, ona alu lea i le Save tab. E tatau ona faʻaalia le nofoaga o le faʻasaoga i le "Save to" faʻatasi ma le fesoasoani o le "Browse" button. O le faailoga "Faaaoga Igoa o le Igoa" o lona uiga o le toe faʻaleleia o le fausaga faʻapipiʻi o le a faʻaolaina foi i le faila ua filifilia.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faʻamaumauga i le free version of File Scavenger:

  • A uma ona e kiliki i le Save button, e logoina oe e uiga i le manaʻoga e faʻatau se laisene pe faigaluega i le Demo mode (filifilia e le faʻaaogaina).
  • O le isi suʻega o le a fai atu ia te oe e filifili ni palota fevaevaeaʻiga. Ou te fautuaina le tuua o le tulaga le manuia "Ia File Scavenger fuafuaina le fesootai o le leo".
  • O le numera e le faʻamaonia o faila e faʻapolopolo mo le leai o se totogi, ae naʻo le 64 KB muamua. Mo pepa uma o laʻu Upu ma mo nisi o ata, o lenei mea na lava lava (vaai i le ataata o le auala e foliga mai ai o se taunuuga ma pe faapefea ona pueina ata na sili atu i le 64 KB).

O mea uma na toe faʻaleleia ma fetaui lelei i le aofaiga o faʻamatalaga o faʻamatalaga, o le a amata manuia e aunoa ma ni faafitauli. Aotelega: Ua faamalieina au i le taunuuga ma, afai ou te mafatia i le tele o faamaumauga, ma meafaigaluega e pei o Recuva e le mafai ona fesoasoani, semanu ou te mafaufau e uiga i le faatauina mai o File Scavenger. Ma afai o loʻo e feagai ma le mea moni e leai se polokalama e mafai ona maua faila ua maeʻa pe leai foi, ou te fautuaina le siakiina foi o lenei filifiliga, o loʻo i ai avanoa.

O le isi mea e tatau ona taʻua i le faaiuga o le toe iloiloga o le mafai lea ona faia se ata atoa o le avega ma le toe faʻaleleia o faʻamaumauga, nai lo le ave taavale. E mafai ona aoga tele lenei mea e faʻamautinoa ai le saogalemu o mea o loʻo totoe i luga o le maloleti, moliuila afi poʻo le kalama.

Faʻavaeina le ata i le Faʻasologa o le Faʻasalalauga - Faila Mataʻutia - Fai le File Image Disk. I le fatuina o se ata, e tatau ona e faʻamaonia e te malamalama o le ata e tatau ona fatuina i luga o le siakiina sese, o mea e leiloa ai le faʻaaogaina o le faailoga talafeagai, filifili le 'ave ma le taulaiga o le ata, ona amata lea o lana foafoaga i le "Create" button.

I le lumanaʻi, o le ata na faia e mafai ona faʻapipiʻiina i le polokalame e ala mai i le File - Virtual Disk - Load Disk Image File menu ma faʻatino galuega toe faʻaleleia mai faamaumauga, e peiseai o se kiliva masani e fesoʻotaʻi.

E mafai ona e siiina le File Scavenger (faʻataʻitaʻiga) mai le 'upega tafaʻilagi //www.quetek.com/ faʻatasi ma le 32 ma le 64 o le siʻosiʻomaga o le polokalama mo le Windows 7 - Windows 10 ma le Windows XP. Afai e te fiafia i polokalama e toe faʻaaogāina ai le faʻamaumauga ole data, ou te fautuaina e amata ile Recuva.