AnonymoX: se faʻaopoopoga mo Google Chrome e maua ai le le iloa i luga o le Initaneti


Talu ai nei, o meafaigaluega faʻapitoa ua maua ai le lauiloa faʻapitoa e faʻamautinoa ai le le amanaiaina i luga o le Initaneti, lea e mafai ai ona asiasi atu i nofoaga puipuia e aunoa ma le faalavelaveina, ma ia aua neʻi faʻasalalau atili faamatalaga e uiga ia oe lava. Mo Google Chrome, o se tasi o nei faʻaopoopoga o le anonymoX.

O le igoa anonymoX o se faʻapipiʻi faʻasalalauga, e mafai ona e faʻaoga saoloto i punaoa i luga o le upega tafaʻilagi, e poloka uma e le pule o le ofisa i au fale faigaluega ma e le maua i le atunuu atoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le igoa o le igoa?

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polokalama e faia i le auala tutusa e pei o isi Google Chrome faʻaopoopo.

E mafai ona e alu loa i le itulau o le download mo le faʻailoga igoa anonymoX e ala mai i le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma maua oe lava. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma alu i le mea i le lisi e aliali mai. "Meafaigaluega faaopoopo" - "Faʻaopoopoga".

Faʻasalalau i le pito o le itulau ma kiliki i le sooga. "Faʻaopoopoga atili".

O le faleoloa faʻaopoopoga o le a faʻaalia i luga o le lau, i le itu tauagavale lea e tu ai le laina saili. Ulufale le igoa o le faʻaopoopoga manaʻomia: "anonymoX" ma faʻasalaga le ki Ulufale.

O le mea muamua i luga o le lau o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Faʻaopoopo i lau sailiga e ala i le kilikiina o le taumatau saʻo. "Faʻamau".

A maeʻa ni nai minute, o le a faʻapipiʻiina le faʻaopoopoga anonymoX i totonu o lau sailiga, e pei ona taʻu mai e le ata o loʻo maua i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le igoa anonymoX?

anonymoX o se faʻaopoopoga lea e mafai ai e oe ona sui lau tuatusi IP moni e ala i le faʻafesoʻotaʻi i se faʻaufaʻailoga sui.

Ina ia faʻaopoopo le faʻaopoopoga, kiliki i le anonymoX icon i le tulimanu pito i luga. O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi laʻititi o loʻo iai mea nei:

1. Filifilia se tuatusi IP a le atunuu;

2. Faʻasologa o faʻatoaga.

Afai e le atoatoa le faʻaopoopoga, ia faʻagasolo le pito i lalo o le faamalama mai le tulaga "Ave" i le tulaga "I luga".

O le mulimuli ia te oe e tatau ona e filifili i le filifilia o le atunuu. Afai e te manaʻomia e filifili se faʻaufaʻailoga o se tasi atunuu, ona faʻalautele lea "Atunuu" ma filifili le atunuu o loʻo manaʻomia. I le faʻaopoopoga e avanoa sui o sui o atunuu e tolu: o Netherlands, Egelani ma le Iunaite Setete.

I le taumatau o le kalafi "Faailoa" pau lava le mea e tatau ona e faia o le fesoʻotaʻi atu i le faʻaufaʻailoga. I le avea ai o se tulafono, o loʻo i ai ni faʻauluuluga sui e avanoa mo atunuu taʻitasi. E faia lenei mea pe afai o le a le galue se tasi o sui sui, o lea e mafai ai ona vave fesoʻotaʻi atu i le isi.

Ua maeʻa le faʻaopoopoga o le faʻaopoopoga, o lona uiga e mafai ona e amataina le faimalaga i luga o le initaneti. Mai lea taimi i luga, o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi na le mafai ona maua muamua o le a tatalaina lemu.

Faʻasaʻo mai le igoa o le Google Chrome mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia