AVO 4.46

O nisi taimi e matauina ai e le tagata e amata ona amio le lelei lona tino. I le taimi lava lea e tasi, o le siaki faʻapipiʻi o faʻalogo filemu, le amanaʻiaina o nisi taufaʻatau. O polokalame faʻapitoa e mafai ona oʻo mai i le laveaʻi e faʻamamā le komepiuta mai ituaiga uma o taufaʻatau.

O le AVZ o se faʻaaogaina atoatoa lea e vaʻaia ai lau komepiuta mo masini faʻapitoa matautia ma faʻamamaina. E galue i se tulaga feaveaʻi, o lona uiga e le manaʻomia le faʻatulagaga. I le faaopoopo atu i le galuega autu, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o meafaigaluega e fesoasoani i le tagata faʻaoga e faʻaogaina faatulagaga eseese. Mafaufau i galuega autu ma foliga o le polokalama.

Iloiloina ma le faamamaina o viruses

O lenei vaega o le autu autu lea. A maeʻa tulaga faigofie, o le a siakiina le siama mo siama. I le maea ai o le asiasiga, o le a faʻaaogaina ia faʻamaumauga faʻamaonia i le taufaamatau. I le tele o tulaga, e fautuaina le faʻaalia o faila na maua e faʻaumatia, aua e le aoga le togafitia, sei vagana ai togafiti feaveaʻi.

Faʻafou

E le faʻafouina le polokalama. I le taimi o le suʻesuʻeina, o le faʻamaumauga e talafeagai i le taimi o le siiina o le tufatufaga o le a faʻaaogaina. I le faʻamoemoe o loʻo faʻafouina pea ia siama, o nisi taufaʻatau e mafai ona le iloa. O le mea lea, e manaʻomia lou faʻafouina o le polokalama i taimi taʻitasi aʻo leʻi suʻeina.

Faiga Faʻavae

O le polokalama e maua ai le malosi e siaki ai le faiga mo sese. E sili atu le lelei o lenei mea pe a uma ona suʻeina ma faʻamamā mai siama. I le lipoti faʻaalia, e mafai ona e vaʻai pe o le a le leaga na faia i le komepiuta ma pe tatau ona toe faʻaaoga. O lenei meafaigaluega o le a aoga mo na o tagata faʻapitoa e masani ai.

Toe faʻaleleia o mea

O faʻamaʻi o loʻo i luga o le komepiuta e mafai ona faʻaumatia vevela faila. Afai e le lelei le faʻatinoina o le faiga, pe ua le atoatoa, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi. E le o se faʻamaoniga o le manuia, ae e mafai ona e taumafai.

Tua i tua

Ina ia mafai ona i ai i taimi uma lou tulaga i le lima i le tulaga o se faaletonu, e mafai ona e faʻatinoina le faʻatonuina o le galuega. A maea le fatuina o se tasi, e mafai ona toe faʻaaogaina le tino i le manaʻoga i soo se taimi.

Suʻesuʻe Suʻesuʻe Faʻafitauli

I le tulaga o le le saʻo o le faagaoioiga o le polokalama, e mafai ona e faʻaaogaina se masini faapitoa lea o le a fesoasoani ia te oe e maua ai sese.

Suetusi

I lenei vaega, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina se faʻamaumauga ma faʻamaumauga o le suʻesuʻeina mo polokalama faʻapitoa. O le a manaʻomia le faʻatusatusa o taunuʻuga i lomiga muamua. E masani ona faʻaaogaina i mataupu pe a talafeagai e siaki i lalo ma aveese se taufaʻatau i le faiga faʻaleaoga.

Tusitusiga

O iinei e mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻai i se lisi laʻititi o tusitusiga e faʻatino ai galuega eseese. E mafai ona e faia se tasi pe faʻatasi i le taimi e tasi, fuafua i le tulaga. E faʻaaogaina lenei mea e faʻaitiitia ai faʻamaʻi pipisi.

Taʻu le tusiga

E le gata i lea, o le AVZ aoga e maua ai le tomai e sii mai ma taʻavale au lava tusitusiga.

Lisi o faila masalosalo

Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e tatalaina se lisi faapitoa e mafai ona e faamasani i faila uma masalosalo i totonu o le polokalama.

Faʻasaoina ma faʻamamaina faʻamaumauga

Afai e manaʻomia, e mafai ona e teuina pe faʻamaonia le faʻamatalaga i le taimi nei i le pepa o le log.

Puipuini

O se taunuuga o nisi o tulaga pe a suʻesuʻeina, e mafai ona paʻu le taufaamatau i totonu o le lisi o puipuiga. O iina e mafai ai ona faʻamalolo, tapeina, toe faʻaleleia pe teuina.

Faʻasaoina ma le fatuina o se talaaga

I le taimi lava e faʻatasi ai, e mafai ona e faʻasaoina lenei talaaga ma faʻanoʻa mai ai. E mafai ona e fatuina se numera e le faʻaumatia.

Faʻaopoopo le AVZGuard talosaga

O le galuega autu a lenei firmware o le vavaeeseina lea o avanoa i tusi talosaga. E faʻaaogaina i le tau faasaga i le tele o poloketi faʻamaʻi siama, lea e mafai ai ona suia suiga o le tino, suia ai ki ma le toe amataina. I le puipuia o le tele o talosaga a tagata faaaoga, o loʻo iai se tulaga faʻalagolago i ai latou ma o faʻamaʻi e le mafai ona afaina ai i latou.

Faʻatonu le pule

O lenei faʻatinoga e faʻaalia ai se faamalama faapitoa lea e mafai ona vaaia ai faiga uma. Tusa tutusa ma le Windows Task Manager.

Pule o Auaunaga ma le Avetaavale

I le faʻaaogaina o lenei ata, e mafai ona e siakiina auaunaga e le o iloa e tafe ma tafe ai le malware i lau komepiuta.

Kernel space modules

O le alu i totonu o lenei vaega e mafai ona e vaʻai i se lisi faʻamatalaga o modula o loʻo i ai i le polokalama. A maeʻa ona e faitauina lenei faʻamatalaga, e mafai ona e faʻatatauina mea na e aofia ai tagata talaʻi le iloa ma faia nisi gaioiga faʻatasi ma i latou.

Sui le DDl Pule

Lisi faila DDL e tutusa ma Trojans. E masani lava, o le tele o tagata taaalo o polokalama ma faiga faʻavae e pau i lenei lisi.

Saili faʻamaumauga i totonu o le resitala

O se pule faʻamaumauga faapitoa lea e mafai ona e suʻeina ai le ki talafeagai, teuteuina, pe tape foi. I le faagasologa o le tagofiaina o siama faʻamalosi, e masani lava ona manaʻomia le mauaina o le resitala, e faigofie tele pe'ā faʻapipiʻi uma meafaigaluega i se polokalame se tasi.

Suʻe faila i luga o le disk

O se mea faigaluega lelei e fesoasoani i le sailia o faila leaga i luga o nisi vaega ma auina atu i latou ile puipuiga.

Faʻamatalaga Pule

E tele polokalama leaga e iai le malosi e faʻaaogaina ai le uta ma amata la latou galuega i le amataga o le polokalama. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e mafai ona e pulea nei mea.

IE Extension Manager

Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaleleia o modula o Internet Explorer. I totonu o lenei faamalama, e mafai ona e mafai ma faʻasaʻoina, faʻafeiloaʻi i latou e puipuia, faia mamanu HTML.

Suʻe kuki e ala i faʻamaumauga

E mafai mo se faʻataʻitaʻiga e suʻe ai kuki. O se taunuuga, o saite e teuina ai kuki i ia mea e aofia ai o le a faʻaalia. O le faʻaaogaina o nei faʻamatalaga e mafai ai ona e vaʻaia nofoaga e le manaʻomia ma puipuia ai i latou mai le teuina o faila.

Explorer Extension Manager

Faʻatagaina oe e tatala faʻalautele faʻaopoopoga i Explorer ma faia ni gaioiga eseese faʻatasi ma i latou (faʻamaonia, auina atu i le faletine, faʻamalo ma faia ni tulafono faʻavae HTML)

Lolomiina le Pule Faʻatonu

A e filifilia lenei mea faigaluega, e mafai ona faʻaalia se lisi o faʻaopoopoga mo le lolomiina, lea e mafai ona faʻataʻitaʻia.

Task Scheduler Pule

E tele polokalama matautia e mafai ona faʻaopopoina i latou i le faʻatulagaga ma e otometi lava ona taufetuli. I le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e mafai ona e mauaina ma faaaoga ni taga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, lafo atu i le faʻamamaina pe tape.

Pule o le Maliega ma Talosaga

I lenei vaega, e mafai ona e vaʻai i se lisi o faʻaopoopoga faʻaopoopoga e faʻafeusuaʻi ai faʻamaumauga. O le lisi e faigofie ona faʻasaʻoina.

Faiga Faʻapitoa Faʻatonu

Pulea talosaga uma ua resitala i lenei faiga. Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e maua ai mea leaga lea e faamauina foi i le Setup Seti ma amata ai ona otometi lava.

Winsock SPI Pule

O lenei lisi o loʻo lisiina ai lisi o TSP (felauaiga) ma NSP (igoa o le auʻaunaga igoa). Faatasi ai ma nei faila e mafai ona e faia soʻo se gaioiga: faʻamaonia, taofiofi, tape, faʻamaʻi, tape.

Pule o Pule Faʻatonu

O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona fetuutuunai le faila o faila. Iinei e faigofie ona e tapeina le laina pe leai foi pe a fai o le faila na faaleagaina i siama.

Tatala TCP / UDP ports

O iinei e mafai ai ona e vaʻai i fesoʻotaʻiga TCP o loʻo agavaʻa, faʻapitoa foi ona tatala ports UDP / TCP. E le gata i lea, afai o loʻo galue le atunuʻu malosi i se polokalame leaga, o le a faʻaalia i le mumu.

Fefaʻatauaʻiga ma Fefaʻatauaʻiga

I le faʻaaogaina o lenei ata, e mafai ona e vaʻavaʻai i punaoa faʻasoa ma taimi mamao na faʻaaogaina ai.

Faʻamaumauga faʻaoga

Mai lenei vaega, e mafai ona e valaʻau i meafaigaluega faʻapitoa Windows: MsConfig, Regedit, SFC.

Siaki le faila ile base o faila saogalemu

O iinei e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili soʻo se faila masalosalo ma siaki i le polokalama o polokalama.

O lenei meafaigaluega e faʻatatau i tagata tomai faʻapitoa, aua a faʻapea e mafai ona afaina ai le tino. O aʻu lava ia, e fiafia tele i lenei aoga. Faʻafetai i le tele o meafaigaluega, e faigofie lava ona faʻaumatia le tele o polokalama e leʻi manaʻomia i lau komepiuta.

Mama

  • Faʻasaʻolotoina;
  • Faʻatau Rusia;
  • E aofia ai le tele o vala aoga;
  • Lelei;
  • Leai se faasalalauga.

Faʻafitauli

  • Leai
  • Download AVZ

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Komepiuta komepiuta Carambis faamama Telefoni Faʻamau Anvir Task Manager

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    AVZ o se aoga aoga mo le faʻamamaina o PC mai le software a SpyWare ma AdWare, eseese Backdoors, Trojans ma isi mea leaga.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Oleg Zaitsev
    Tau: Faʻatau
    Toa: 10 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 4.46