MKV Player 2.1.23


E le mafai ei tatou uma ona mitamita i se tagata lelei, e le gata i lea, e oo lava i tagata e lelei ona fausia-e le faamalieina i latou lava. Tesea, ou te fia tilotilo atu i le ata, ma sili atu - sili atu ona aoga.

O tomai o le galue i la tatou tusitala e sili ona fiafia i ai o le a fesoasoani e faʻasaʻo ai mea sese. I lenei lesona o le a tatou talanoa pe faapefea ona leiloa le mamafa i Photoshop

Faʻaleleia ata

E tatau ona e iloa o mea uma o loʻo faʻamatalaina i lenei lesona e tatau ona faʻatapulaʻaina ina ia faʻasaʻo ai uiga o le tagata, sei vagana, o le mea moni, o loʻo e fuafua e fatu se kata poʻo se taavale.

O nisi faʻamatalaga e uiga i le lesona: o le asō o le a tatou mafaufau i le faʻafelagolagomaʻi i le faʻavaeina o le tino, o lona uiga, tatou te faʻaaogaina meafaigaluega e lua - "Puppet Warp" ma faamama "Paleni". Afai e manaʻomia (manaʻomia) e mafai ona faʻaaogaina eseese.

Uluai ata o le faʻataʻitaʻiga mo le lesona:

Puppet Warp

O lenei meafaigaluega, pe o le galuega, o se ituaiga suiga. E mafai ona e mauaina i le lisi Faʻasaga.

Sei o tatou vaai pe faapefea ona aoga. "Puppet Warp".

  1. Faʻatoaga le laulau (sili atu ma se kopi o le uluai kopi) lea tatou te mananao e faʻaaogaina le galuega, ma valaʻau i ai.
  2. E avea le fetuu ma se faamau, lea i le Photoshop mo nisi mafuaaga ua taua o pine.

  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei pine, e mafai ona tatou faatapulaa le vaega o le aafiaga o le meafaigaluega i luga o le ata. Matou te faʻapipiʻiina e pei ona faʻaalia i le sikolasipi. O lenei faatulagaga o le a mafai ai ei tatou ona fetuunai, i lenei tulaga, sulu, e aunoa ma le taufaasese o isi vaega o le ata.

  4. Faʻasagaina o faapipii i luga ole pulou, faaitiitia o latou lapopoa.

    E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaititia le tele o le puimanava e ala i le tuʻuina o ni pine faaopoopo i itu uma e lua.

  5. I le maeʻa o le suiga, kiliki le ki UI.

O nai faʻamatalaga i le galulue ai ma le meafaigaluega.

  • O le faʻailoga e talafeagai mo le faʻataʻitaʻia (faasaʻo) o vaega tetele o le ata.
  • Aua e te faia ni pine se tele e aloese ai mai le faʻalavelave faʻasese ma malepe i laina o le ata.

Plastics

Faʻaaoga le faamama "Paleni" o le a matou faia se faʻasalaga o vaega laiti, i la matou tulaga o le a avea ma lima o le faʻataʻitaʻiga, ma o le a matou faʻasaʻoina foi ni faaletonu na tutupu i le taimi muamua.

Lesona: Faʻamama "Pailani" i Photoshop

  1. Tatala le faamama "Paleni".

  2. I le itu tauagavale, filifili le meafaigaluega "Sefe".

  3. Mo le lapisi, faatulaga le tau 50, o le tele e filifilia e faalagolago i le tele o le nofoaga talafeagai. O le faamama e tusa ai ma tulafono patino, faatasi ai ma le poto masani o le ae malamalama ai mo le a.

  4. Faaitiitia vaega e foliga tele. Matou te faasaʻoina foi le faaletonu i totonu o sulu. Matou te le o faanatinati e faigaluega i soo se mea, matou te galulue ma le faʻaeteete ma mafaufau loloto.

Aua e te matua maelega, e pei o mea e le manaʻomia ma le "faʻafefete" atonu e maua i le ata.

Seʻio tatou tilotilo i le iuga o la tatou galuega i le lesona:

O lena auala, faʻaaoga "Puppet Warp" ma faamama "Paleni", e mafai ona lelei le faia o se faʻataʻitaʻiga i le polokalame Photoshop. O le faʻaaogaina o nei metotia, e le gata ina e le maua ai le mamafa, ae maua foi le mamafa i le ata.