Pixelformer 0.9.6.3


Pe a matamata i uiga o se kata vitio, ua tatou feagai ma se manatu e pei "Tautinoga DirectX". Seʻio tatou vaʻai pe o le a le mea ma pe aisea e te manaʻomia ai le DX.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona iloa uiga o le kata vitio

O le a le DirectX

DirectX - o se seti o meafaigaluega (faletusi) e mafai ai polokalama, e masani lava i taaloga komepiuta, e maua saʻo ai le avanoa i le gafatiaina o meafaigaluega o se kata vitio. O lona uiga e mafai ona faʻaaogaina le mana uma o le pulou sikola i le sili atu ma le mafai, ma sina tolopoina ma togi. O lenei auala e mafai ai e oe ona tusia se ata matagofie tele, o lona uiga o tagata atiaeina e mafai ona fatuina ni ata sili ona faigata. O le DirectX e faapitoa le maitauina pe a faaopoopo ni aafiaga moni i le vaaiga, e pei o le asu po o le puao, afaina, faʻavalava vai, ma mafaufauga o mea faitino i luga o luga o mea eseese.

DirectX Versions

Mai le faʻasalalauga i faʻasalalauga, faatasi ai ma le lagolago i meafaigaluega, o loʻo i ai avanoa e faʻaleleia ai poloketi faʻapitoa matamata. Faateleina auiliiliga o mea laiti, mutia, lauulu, ata moni, kiona, vai ma sili atu. E oo lava i le taaloga lava e tasi e foliga ese, e faalagolago i le fou o le DX.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa po o le fea DirectX ua faʻapipiʻi

O eseesega e mafai ona iloagofie, e ui lava e le o se mea taua. Afai na tusia le meataalo i lalo o le DX9, ona suia lea o suiga ma le fesuiaiga i le lomiga fou.

O le mea moni, o le DirectX fou e leai se aoga i luga o le lelei o le ata, na o le mafai ai ona sili atu le lelei ma sili atu le moni i galuega fou po o suiga. O lomiga fou o faletusi e maua ai e le au atinaʻe le tomai e faʻaopopo atili ai mea faitino i taʻaloga e aunoa ma le faateleina o le uta i masini, o lona uiga, e aunoa ma le ositaulagaina o le faatinoga. O le mea moni, e le o taimi uma e galue e pei ona fuafuaina, ae o le a matou tuʻuina i luga o le lotofuatiaifo o le lotofuatiaifo.

Faʻamaumauga

Failautusi DirectX o pepa ma le faʻaopoopoga dll ma o loʻo i totonu o se failautusi "SysWOW64" ("System32" mo le 32-bit system) le lisi o le polokalama "Windows". Mo se faʻataʻitaʻiga d3dx9_36.dll.

E le gata i lea, e mafai ona tuʻuina le faletusi i le taaloga ma ia i ai i le pusa talafeagai. E faia lenei mea e faʻaititia ai le tulaga fetaui o mataupu. O le leai o faila talafeagai i le polokalama e mafai ona taʻitaʻia ai mea sese i taaloga pe oʻo lava i le le mafai ona lafoaia.

DirectX faʻamalosi lagolago ma OS

O le tapulaa sili ona lagolagoina o le vaega o le DX e faalagolago i le gaosiga o kata pepa - o le ata fou, o le laʻititi laʻititi.

Faitau atili: Faʻafefea ona iloa pe o le kata vitio e lagolagoina le DirectX 11

O faʻatulagaina uma o Windows o loʻo i ai nei faletusi talafeagai ua fausia i totonu, ma o latou faʻamaumauga e faalagolago i le OS o loʻo faʻaaogaina. I Windows XP, DirectX e mafai ona faʻaopoopo e le fou atu nai lo le 9.0, i le fitu - 11 ma le le maeʻa lomiga 11.1, i le valu - 11.1, i le Windows 8.1 - 11.2, i le sefulu - 11.3 ma le 12.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻafouina le faletusi DirectX
Suʻe le faʻamaumauga o le DirectX

Faaiuga

I lenei tusiga, na matou feiloai ai ma DirectX ma iloa ai po o le a le uiga o nei vaega. O lena DX e mafai ai ona tatou fiafia i au taaloga e fiafia i ai ma ata matagofie ma mea vaaia, ae toetoe lava a aunoa ma le faaitiitia o le lamolemole ma le mafanafana o taaloga.