Realtek High Definition Drivers Audio 6.0.1.8419 WHQL


I le faʻasaʻolotoina o lomiga aupito lata mai o Google Chrome, ua taofia ai e le masini le lagolagoina o nisi oa tatou masini masani, mo se faataitaiga, Java. O sea gaioiga na faia i lena taimi ina ia faʻaleleia ai le saogalemu o le masini. Ae faʻapefea pe afai e te manaʻomia e mafai ai Java? O le mea e lelei ai, na filifili tagata atiae e tuua lenei avanoa.

Java o se tekonolosi lauiloa lea e faavae ai luga ole miliona o uepisaite ma talosaga. O le mea lea, afai e faaletonu le plugin plugin i lau sailiga, o le anotusi o le tele o uepisaite o le ae le faʻaalia.

Faʻafefea ona mafai ai Java i le Google Chrome browser?

1. Tatala se siaki ma i totonu o le pusa o le palakalafa alu i le sootaga lenei:

chrome: // flags /

2. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le matala o le faʻataʻitaʻiga o galuega suʻesuʻe. I le isi itu, iinei, e masani lava pe a tulai mai ni avanoa fou, atonu o le a le toe mamao ese atu i soo se taimi.

Telefoni le ala uʻamea saili Ctrl + F ma ulu i ai "npapi".

3. O le iuga e tatau ona faʻaalia ai le taunuuga "Enable NPAPI", lata ane o le ae manaomia e kiliki le ki "Enable".

4. Faatasi ai ma lenei gaioiga, ua matou faʻaaogaina le galuega a le NPAPI faʻapipiʻi faʻapipiʻi, lea e aofia ai Java. O le taimi nei e tatau ona tatou mautinoa o loʻo galue le Java plugin. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le tuatusi o le upega tafailagi e alu i le sootaga lenei:

chrome: // plugins /

5. Suʻe "Java" i le lisi o plug-ins ma ia mautinoa o loʻo faʻaalia le tulaga lata ane. "Taofiofia". Afai e te vaʻai i se faamau "Enable", kiliki i luga e faʻaagaoioia ai le masini.

Ae faʻapefea pe afai e le galue le java?

Afai o mea ua taua i luga ua aumaia ai se taunuuga lelei, e mafai ona manatu oe ei ai se tuai tuai o Java ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta poʻo ua matua le o iai.

Ina ia faaleleia lenei faafitauli, ave le Java installer mai le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga, ona faʻaeʻe lea o tekinolosi i lau komepiuta.

I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona faia ia laasaga o loʻo i luga, i le tele o tulaga, o le faafitauli i le galuega a Java i le Google Chrome browser e faʻaumatia.

Talia Java mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia