E le mafai e le Powerpoint ona tatala laupepa PPT

O nisi taimi, pe a galulue ma Excel, o le faʻamatalaga i pepa taitasi o se tusi e amata ona aliali. "Itulau 1", "Itulau 2" ma isi O se tagata e leai se poto masani e masani ona e mafaufau i le mea e fai ma le auala e teu ese ai. O le mea moni, o le fesili e foia faigofie lava. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona aveese ia tusi mai le pepa.

Faʻamata le faʻaaliga vaaia o le numera

O le tulaga ma le faʻaaliga vaaia o le numera o le numera mo le lolomiina e tupu pe a siitia mai le tagata faʻaaoga ma le faamoemoeina pe leai foi mai le masani masani poʻo le faʻatinoina o le faʻatinoina o le itulau i le itulau vaaiga o le pepa. O le mea lea, ina ia faʻamaonia le numera o le numera, e tatau ona e fesuiai i se isi faʻaaliga. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua, lea o le a talanoaina i lalo.

I le taimi lava e tatau ai ona maitauina o le le faʻaalia o le faʻaalia o le numera o le numera ma le taimi lava e tasi e tumau pea i le faiga o le itulau o le a le aoga. E taua foi le fai atu afai e amata ona lolomiina e le tagata e faaaogaina, ona le maua lea o nei faailoga, aua ua na o le maimoaina mai le mata mata.

Metotia 1: Bar Faʻamau

O le auala pito sili ona faigofie e sui ai mamanu matamata o se pepa Excel o le faʻaaoga lea o ata o loʻo i luga o le tulaga o tulaga i le pito i lalo o le faamalama.

O le faʻafanua o le itulau o le itulau muamua o le tolu setete o suiga i le taumatau. Ina ia tape le numera vaaia o itulau o faasologa o itulau, ia na o le kiliki i luga o se tasi o ata e totoe: "Masani" poʻo "Taiala Lisi". Mo le tele o galuega, e sili atu ona faigofie le galue i le muamua.

Ina ua uma ona faia le fesuiaiga, ua mou atu numera faasologa i tua o le pepa.

Metotia 2: faamau i le lipine

O le faʻaaogaina o le faʻaaliga o le talafaʻasolopito e mafai foi ona faia i le faʻaaogaina o le ki e sui ai le ata vaaia i luga o le lipine.

  1. Alu i le lisi "Vaʻai".
  2. I luga o le lipine o loʻo tatou sailia se poloka o meafaigaluega. "Faʻamatalaga Iloilo Tusi". Saili o le a faigofie, ona o loʻo i le itu tauagavale o le lipine. Kiliki i luga o se tasi o kulupu o loʻo i totonu o lenei vaega - "Masani" poʻo "Taiala Lisi".

A maeʻa nei gaioiga, o le a vaʻaia le tulaga o le vaaiga i le itulau, o lona uiga o le numera o le numera o le a mou atu foi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e matua faigofie lava ona aveese le talaaga o talaaga ma le numera o numera i Excel. Ua na lava le suia o le manatu, lea e mafai ona faia i ni auala se lua. I le taimi lava e tasi, afai e taumafai se tasi e sailia se auala e tape ai nei igoa, ae manao ia i ai i le tulaga o le itulau, ona tatau lea ona fai o ana sailiga o le a le aoga, talu ai e le oi ai lenei filifiliga. Ae, ao le i tapeina le faʻamatalaga, e tatau i le tagata faʻaoga ona mafaufau atili, ma pe faʻafefe tele pe mafai foi, pe a ese, fesoasoani i le faʻatautaia i totonu o le pepa. Aemaise lava e le mafai ona vaaia i luga o le lolomi le tusiga.