Auala e sii mai ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Packard Bell EasyNote TE11HC Notebook

I taimi o fesoʻotaiga vavalalata i le VotsAp, e mafai ona e auina atu i se tasi taimi le feʻau faʻasalalau, faia se mea sese, poʻo le auina atu foi i se isi talatalanoaga. I soʻo se tasi o nei mataupu, o le fofo aupito sili ona lelei o le a faʻaaogaina le "feʻau" e le manaʻomia, e le gata ia te oe lava, ae faapena foi i le avefeʻau a le sui. O le mea moni, e te le tau aveina le telefoni mai ia te ia - o mea uma e sili atu ona faigofie, e ui lava e aunoa ma ni faʻaaliga. E faʻapefea, o le a tatou taʻuina atu ia tatou tusitusiga i aso nei.

Aveese savali mai le tagata e mauaina i WhatsApp

O le avefeʻau a le VotsAp e vaʻavaʻai i lenei tusiga o le faʻasalalauga. O lona uiga e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o masini feaveaʻi e faʻaaoga ai Android ma iOS, faʻapitoa telefoni feaveaʻi poʻo papatusi, faʻapea foʻi komepiuta e faʻaogaina Windows. Ma le isi, o le a tatou iloiloina auiliili pe faapefea ona faʻamalo ese le lafoina o "feau" mai le tagata faʻatalatalanoa e faʻavae i luga ole siosiomaga o loʻo faʻaaogaina le talosaga a le tagata o tausia ile avega.

E taua: O le faʻamutaina e faʻaaogaina e faitau, e le faʻasalalau, ma e oʻo lava i feʻau e leʻi faʻaalia, ae na o le pau lava le 60 minute ua pasia talu ona auina atu i latou i WhatsApp.

Tagaʻi foʻi: televise savali a WhatsApp

Android

O tagata e umia smartphones ma papamaa e faʻaaogaina ai le telefoni feaveaʻi o le VotsAp talosaga mo le Android e mafai ona faʻaumatia se savali mai ia i latou lava ma o latou tagata faʻapitoa i nisi o faʻamau i luga o le lau. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Vaai foi: E faʻapipiʻi WhatsApp i luga o le Android

  1. I le tagata faʻatautaia VotsAp, alu i le tab "Talitonuga"pe afai e le tatalaina ona o le le mafai. Tatala le talanoaga mai le mea e te manaʻo e faʻaumatia le savali.
  2. Faʻamalamalama se "feʻau" e le manaʻomia e ala i le uuina o lou tamatamailima i luga, ona kiliki lea i luga o le pusa lapisi e mafai ona faaali i le pito i luga.
  3. I le faamalama pop-up, filifili "Aveese uma" ma, afai e manaʻomia, faʻamaonia ou manaʻoga.
  4. O le a faʻaumatia le faʻamatalaga mai le matala o talanoaga, pe a faʻaalia se faʻamatalaga talafeagai. I le taimi lava e tasi, o le tagata faʻasalalauga, i le tatalaina o le talatalanoaga, ua iloa ai foi ua maeʻa le mea ua filifilia, e tusa lava pe mafai ona ia faitauina pe leai foi. E foliga mai la i lana avefeau:

I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻaumatia ni nai feau mai le faʻasalalauga i le taimi e tasi, ae, toe foi, naʻo lalo ifo o le tulaga e itiiti ifo ma le itula talu ona auina atu i latou i WhatsApp. Mo lenei:

  1. I le faʻatalatalanoaga faʻamatalaga ma se pine umi i le uluaʻi savali le talafeagai, filifili, ona maka ai lea o isi elemene uma e te manaʻo e faʻamamaina e ala i le paʻi i le mata.
  2. I luga o le meafaigaluega, kiliki i luga o le ata faʻatusa ma filifili "Aveese uma" i totonu o se faamalama matala.
  3. Faʻamaonia au taga i le kiliki "Lelei" ma ia mautinoa o faʻamatalaga na e filifilia ua aveesea mai le talatalanoaga.
  4. Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape faʻasalalauga i le VotsAp i le Android

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻauluina o se savali faʻasalalau pe sese i WhatsApp i lona itu ma i le faʻataʻitaʻiga mai le tagata faʻasaga. O le mea taua o le faia lea i le vave e mafai ai, ma le faʻamoemoe o le a leai se taimi e faʻaoga ai e le tagata faʻaoga le faʻamatalaga ma le faʻamatalaga na maua, pe afai e taua tele, pe o le a le mafai ona toe mauaina.

iOS

E pei ona taʻua i luga, e leai ni tapulaʻa i le faʻaaogaina o galuega a le avefeau e faalagolago i le faiga faʻaogaina o loʻo galue ai le tagata o tausia auaunaga - a faʻaaogaina WhatsApp mo le iPhone, o tulafono lava e tasi mo le lafoina o savali e faʻaaogaina e pei o isi eseesega.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻaumatia faʻauluina mai le telefoni mai le iPhone

O le algorithm o gaioiga, e aʻafia ai le faʻaleagaina o le faʻamatalaga na lafoina i le tagata e faʻaaogaina ma faʻaaogaina e tagata e faʻaaogaina Apple, o loʻo mulimuli mai.

  1. Taofi "Talitonuga" taʻavale WhatsApp mo iOS, filifili le talanoaga e aofia ai savali ina ia faʻamutaina mai oe lava ma le isi itu.
  2. O se taamilosaga uumi i luga o le vaega o le feau o loʻo faʻaumatia e faʻailoa ai le lisi o filifiliga. Tusi i luga o le lisi o taga e talafeagai i le savali, filifili "Aveesea". Ona mafai ai lea ona filifili nisi elemene o le fetusiaiga (pe afai e te manaʻomia le tapeina o ni feʻau) i le tuʻuina o faailoga i totonu o pusa i le agavale o latou. I le faia o le filifiliga o le mea na tape, tapuni le ata o le lapisi otaota i le pito i lalo o le lau.
  3. I le vaega o loʻo faʻaalia i lalo, filifili "Aveese uma".

    Faamolemole ia matau pe ae paʻi atu "Aveese mai ia te au", i le lumanaʻi e aveese le savali mai le talatalanoaga o talatalanoa o avanoa i le isi tagata, o le a leai se avanoa!

  4. O se taunuuga, o elemene leaga o le tusitusi i lau avefeau o le a suia o latou foliga vaaia i luga o faʻamatalaga. "Ua e tapeina lenei savali"ma o le a tumau pea le mata o le tagata "O lenei savali ua soloia". I le tulaga o le faʻamamaina o faʻasinomaga mai le faʻamau "toe" o loʻo mafai foi - faʻatasi ai ma se pine umi i le faʻailoaina o le telefoni o loʻo i ai le mea e tasi - "Aveesea" ma paʻi i ai.

Windows

E ui lava i le mea moni o WhatsApp mo PC o se "clone" o le avefeʻau avefeau o loʻo taʻalo i luga o le Android poʻo le iOS, ma ua i ai sina faʻaitiitiga o le gaioiga, ua mafai ona tuʻuina atu le mafai e faʻaumatia ai se savali na lafo mai le paaga talanoa.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape faʻasalalauga i WhatsApp mai se komepiuta

Manatua: E ala i le Windows version o VotsAp, e le mafai ona solo ese le tele o savali na lafoina i le taimi e tasi, ma le 60 minute le umi mo le faia o le gaioiga e pei o le telefoni feaveaʻi o le talosaga.

  1. Tatala le talanoaga o loo i ai le savali e te manaʻo e tape.

  2. Ina ia maua le avanoa i le elemene lea e taua ai le lisi o galuega o loʻo faʻaaoga i le feʻau, faʻagaoioi le kiona i le mea mulimuli. Sosoo, kiliki le uluaʻi arrow o faasino i lalo.

  3. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Aveese le savali".

  4. I le talosaga faʻaalia, kiliki "TALI I LE UMA".

  5. Faatali se taimi.

    O se taunuuga, nai lo faamatalaga ua solo, o se faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le talanoaga. "Ua e tapeina lenei savali",

    lea e mafai ai foi ona e faʻaumatia oe ile tagata o tausia ile filifiliga "Aveese le savali" i lana lisi.

    Aua neʻi galo, o le faʻasalalauga faʻamatalaga e uiga i le mea moni o le aveesea o le savali mai lou itu o le a tumau i le talafaasolopito o le talatalanoaga!

Faaiuga

I lenei tala puupuu, na matou talanoa ai e uiga i le avanoa e tasi e mafai ona maua i se ituaiga o galuega e pei o le tapeina o savali i WhatsApp mai le tagata e tetee. O mea uma lava e faia faigofie lava, e tusa lava pe faʻaaogaina masini ma faʻavae - Android, iOS poʻo le Windows. O le mea moni, o se taunuuga lelei e mafai ona maua i luga o le tulaga e iai sou taimi e "faamamaina ai ala" i le taimi, pe a kopi i totonu o le 60 minute. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.