ArchiCAD 20.5011

ArchiCAD - o se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le mamanu o fale ma fausaga. I le fatu o lana galuega, o le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻatulagaina o faʻamatalaga (Building Information Modeling, abb. - BIM). O lenei tekinolosi e aofia ai le fatuina o se kopi numera o le fale ua fuafuaina, e mafai ona e maua mai ai ni faʻamatalaga e uiga i ai, e amata mai ata tusi ma ata e tolu-ata, e fuafua ai le tau o mea ma lipoti i le malosi o le fale.

O le faʻaaogaina tele o tekinolosi faʻaaogaina i le Archicad o le tele lea o le faʻapolopoloina o le taimi mo le faʻatuina o pepa faʻavae. O le fatuina ma le teuteuina o galuega faatino e ese mai i le saoasaoa ma le talafeagai ona o le manaia o le potutusi o elemene, faapea foi le mafai ona toe fausia vave le fale e fesootai ma suiga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Archicad, e mafai ona saunia se fofo manatu faavae o le aiga i le lumanai, i luga o le faavae e mafai ai ona atiina ae elemene ma fausia ni ata o le fausiaina o loo ausia ai manaoga o le GOST.

Mafaufau i galuega autu a le polokalama i le faʻataʻitaʻiga o lona lomiga fou - Archicad 19.

Fuafuaina o fale

I le faamalama o le fola o le fola, o le fale ua faia mai luga. Ina ia faia lenei mea, e faaaoga e le Archicade meafaigaluega o puipui, faamalama, faitotoa, faasitepu, taualuga, faapalaga ma isi elemene. O elemene ua tosoina e le na o ni laina e lua-laina, ae o ni ata e tolu-i luga o le taʻavale o loʻo tauaveina se fuainumera tele o taʻiala faʻatonutonu.

Archicad ei ai se meafaigaluega taua tele "Sone". E ala i lea tulaga, o vaega ma volumes o fale ma fale e faigofie ona faʻatulagaina, o faʻamatalaga e uiga i teuteuga i totonu, faʻaogaina o faʻaoga o fale, ma isi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a "Avanoa" e mafai ona e faʻavasega ai le faʻatusatusaina o vaega i se tulaga masani masani.

O faʻamaumauga a Archikad mo le faʻatinoina o fuataga, tusitusiga ma faailoga e matua faʻaaogaina. Faʻamaumauina mea faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma elemene ma suia pe a faia suiga i le geometry o le fale. E mafai foi ona tuʻuina faailoga sikola i luga o luga o fola ma fola.

Faʻatuina se ata tolu-faʻatusa o le fale

E mafai ona e faʻasolo elemene o fale i le faamalama faʻatalama 3D. E le gata i lea, o le polokalama e mafai ai e oe ona sui le ata o le fale ma "savali" i luga, ma e mafai ai foi ona e faʻaalia se faʻataʻitaʻiga i mea moni, o le telefoni feaveaʻi poʻo le ata.

I le window 3D, o loʻo iai se faʻalavelave tele o le faʻataʻitaʻia o le "Wall of Wall". O lenei mamanu e masani ona faʻaaoga e faʻataʻitaʻi ai fausaga o fale faitele. I se faataʻitaʻiga e tolu-vaega, e le gata ina mafai ona e faia se puipui ie puipui, ae toe teuteu foi lona faatulagaga, faaopoopo ma aveese panini ma talaaga, suia o latou lanu ma le lanu.

I le faʻatusatusaga e tolu-tolu, e mafai ona e fatuina ni foliga faʻapitoa, faʻataʻitaʻia ma suia le faʻatulagaina o elemene, faʻapea foi ma le faʻapenaina o fausaga faʻapitoa. I lenei faamalama, e faigofie le tuʻuina o fuainumera o tagata, ata o taavale ma togalaau, e aunoa ma se mea e faigata ai ona mafaufau i ata mulimuli e tolu.

Aua nei galo o elemene e le o manaʻomia i le taimi nei e mafai ona faigofie ona natia e ala i le faʻaaogaina o "Lisi" galuega.

Faaaogaina o elemene potopotoga i galuega faatino

O le faaauauina o le autu o elemene lona lua, e taua le faapea atu o faletusi i luga o le faletusi e aofia ai le tele o ituaiga o meaafale, fencing, access, equipment, engineering devices. O nei mea uma e fesoasoani tele i le mamanu o le fale ma fatuina se ata vaaia auiliili, e aunoa ma le faʻaaogaina o isi polokalama.

Afai e le manaʻomia elemene faletusi, e mafai ona e faʻaopoopoina ata na sii mai le Initaneti i le polokalama.

Galue i fausaga ma tipi

I Archicad, o vaega maualuluga ma fausaga ua faia mo pepa o galuega faatino. I le faaopoopo atu i le tusia o fuainumera, alalaupapa, faailoga ma isi mea taua o ia ata tusi, o le polokalama e ofoina atu e faavasegaina ata tusi e ala i le faaaogaina o ata, taʻavale, tele o faʻaaliga o mea e gaosi ma mea e faʻaaoga. E mafai foi ona tuu tagata i se ata tusi mo le manino ma le malamalama i le fua.

Faafetai i tekinolosi tekinolosi, o ata o fausaga ma tipi ua toe faafou i luga o le saoasaoa pe ae faia suiga i le ata o le fale.

Mamanu o fausaga multilayer

O Archicad ei ai se aoga aoga tele i le fausiaina o fausaga mai le tele o faʻafanua. I le faamalama tutusa, e mafai ona e seti le aofaʻi o laulau, fuafua mea latou te fausia, faatulaga le mafiafia. O le fausaga o le a faʻaalia i luga o ata talafeagai uma, o nofoaga o ona fesoʻotaʻiga ma sooga o le a saʻo (faatasi ai ma le tulaga talafeagai), o le aofaʻi o mea o le a fuafuaina.

O mea fau fale lava ia o loʻo fausia ma faʻataʻitaʻia i le polokalame. Mo i latou, seti le metotia faʻataʻitaʻi, uiga faʻaalia ma isi.

Faʻatau le aofaʻi o mea faʻaaoga

O se vaega sili ona taua e mafai ai e oe ona faia ni faʻamatalaga ma fua faatatau. O le faʻatulagaga sikoa e matua fesuisuiaʻi. O le ulufale atu i le faʻamatalaga o le tasi poʻo le isi mea e mafai ona faʻatinoina e tusa ai ma se fuainumera tele o faʻasologa.

O le faitauina o mea faitino e maua ai mea taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Archicad e faʻapipiʻi vave le aofaʻi o mea i totonu o fausaga faʻapipii po o puipui ua paʻu i lalo o le taualuga. O le mea moni, o le fuafuaina ma le lima i ai lima o le a sili atu le taimi ma e le saʻo.

Suʻega o le Malosiaga Malosiaga

O le archicad o loʻo i ai se galuega maualuga, faatasi ai ma le fesoasoani lea e mafai ai ona fuafuaina ni fofo o vailaau faʻainisinia e tusa ai ma tulaga o le tau. I totonu o fenuali talafeagai o loʻo filifilia tulaga o loʻo faagaoioi ai nofoaga, nofoaga o le tau, faʻamatalaga e uiga i le siosiomaga. O se iloiloga o le malosi o le malosi o le ata faataitai o loʻo maua i totonu o le lipoti, lea o loʻo faʻaalia ai uiga o le vevela o le fausaga, o le tele o le malosi o le malosi ma le paleni o le malosi.

Fausiaina o ata photorealistic

Na maitauina e le polokalame le avanoa e mafai ona atagia ai le ata ma le fesoasoani a le masini tomai Cine Render. E i ai le tele o tulaga mo mea, siosiomaga, malamalama ma le siosiomaga. E mafai ona faʻaaoga faʻafanua o le HDRI e fatuina ai ata sili atu. O lenei faiga e faʻamalosi ai e le o se mea faʻapitoa ma e mafai ona galue i luga o komepiuta i fua faʻatatau.

Mo le mamanu o le otootoga ua maua ai le gafatia e faʻaali ai se ata sinasina atoatoa poʻo le siakiina o se ata tusi.

I tulaga o le ata vaaia, e mafai ona e filifilia ni mamanu mo le faia. O uluai fuafuaga ua faatulagaina mo le mama ma le faigata o faaliliuga o totonu ma fafo.

O se mea manaia tele - e mafai ona e faʻataʻitaʻiina se faʻamatalaga lata mai o le faaiʻuga mulimuli ma le maualalo o le tali.

Fausia ata ata

O le polokalame faakomepiuta o Archicad o loʻo maua ai auala mo le lolomiina o ata na saunia. O le faigofie o le pepa e aofia ai:

- le mafai ona tuʻuina i luga o le ata tusi soʻo se numera o ata faʻatautau masani, ulutala, laupapa ma isi uiga;
- faʻaogaina o mamanu pepa faʻataʻatitia muamua na faʻatulagaina e tusa ai ma le GOST.

O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i totonu o faʻataʻaloga o le poloketi ua setiina faʻatopetope e tusa ai ma faatulagaga. O ata maeʻa e mafai ona vave auina atu e lolomi pe faʻasaoina i le PDF.

Galulue faʻatasi

Faafetai i Archikad, o nisi tagata tomai faapitoa e mafai ona auai i le faagasologa o le mamanuina o se fale. O le galue i se faʻataʻitaʻiga se tasi, tusiata ma inisinia o loʻo auai i se nofoaga faʻasaoina. O se taunuuga, o le saoasaoa o le faʻamalologa o poloketi e faʻaititia, o le numera o faʻasologa i faaiuga ua faʻaitiitia. E mafai ona e galue i luga o le poloketi i le tutoatasi ma le mamao, ae o le polokalama e mautinoa ai le saogalemu ma le saogalemu o faila o galuega faatino.

O lea na matou toe iloiloina ai galuega autu a Archicad, o se polokalama atoatoa mo le mamanu faʻapolofesa o fale. O nisi faʻamatalaga e uiga i gafatia o le Archicade e mafai ona maua i le tusi faʻasinomaga Lusia, lea e faʻapipiʻi faatasi ma le polokalama.

Faamanuiaga:

- Malosiaga e faʻatinoina ai se mamanu faʻasologa atoa mai fuafuaga faʻavae mo le tuʻuina atu o ata mo le fausiaina.
- Lelei tele le fatuina ma le faasaʻoina o pepa o galuega.
- O le mafai ona galulue faʻatasi i le galuega.
- O le faʻatinoga o faʻamaumauga o faʻamaumauga e mafai ai e oe ona faia faʻatautaia vave i luga o komepiuta ma le faʻatusatusaina o galuega.
- Faʻafeiloaʻi ma faʻaaogaina le siosiomaga faʻatasi ma se numera tele o faatulagaga.
- Avanoa e maua ai le maualuga o le 3D-ata ma le faʻafiafiaga.
- Le mafai ona faia se iloiloga o le malosi o le fale.
- Igoa faʻa-Rusia-gagana faʻatasi ma le lagolago a le GOST.

Faʻafitauli:

- Se taimi tapulaa o le faʻaaogaina saoloto o le polokalama.
- O le lavelave o le faʻataʻitaʻiina o aganuʻu aganuʻu.
- Le lava le gafatia pe a fegalegaleai ma isi polokalama. O faila faʻapitonuʻu e le faʻaalia saʻo pe mafua ai le faʻafitauli pe a faʻaaogaina.

Faʻamaumauga ArchiCAD Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

ArchiCAD Hot Keys Faʻafefea ona teu se ata PDF i Archicad Faʻaaliga vaaia i Archicad Fausia se puipui puipui i ArchiCAD

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Archicad o se polokalama faʻatautaia ua mamanuina mo le fausiaina o fale faʻapolofesa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: GRAPHISOFT SE
Tau: $ 4522
Toa: 1500 MB
Gagana: Rusia
Version: 20.5011