Faʻasolo mai le sese SteamUI.dll

O le fatuina o lau lava vai papatisoga o se galuega e sili ona mamafa, ae afai ei ai lou manaʻo ma le faʻamaoni, e mafai e tagata uma ona faia. I lenei mataupu faigata, o polokalama eseese e mamanuina fonuka e mafai ona maua ai se fesoasoani moni. O se tasi oi latou o le FontCreator.

Fausia ma le faʻataʻitaʻia o tagata

FontCreator na te faʻaogaina ni meafaigaluega faigofie e fatu ai fuga, e pei o se pulumu, se vaʻa (laina faʻaigoa), se tafaoga, ma se ellipse.

E mafai foi ona fatuina ni tagata e faʻavae i luga o le ata o loʻo faʻatauina i le polokalama.

O le aoga tele o le galuega lea e fua i le uumi, le maualuga o le vavae ese mai le taʻavale ma isi matāʻupu o le vaega na filifilia ma le lima i le faʻasologa o faʻasalalauga.

Sui fesuisuiaʻi faʻaleleia

Faʻafetai i le mafai gafatia o lenei polokalama, e le gata ina mafai ona e fatuina a oe lava fonuka, ae suia foi i latou ua uma ona faʻapipiʻi i lau komepiuta.

Faʻataʻitaʻia o le faʻasologa

O loʻo i ai se lisi i le FontCreator mo nisi faʻamatalaga auiliili mo tulaga o amio. O lenei faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga uma e maua e uiga i uiga patino taʻitasi, faʻapea foi faʻataʻitaʻiga mo le siakiina o fegalegaleaiga a tagata i le tusitusiga.

I le faaopoopo atu i lenei faʻamatalaga, o lenei polokalame e i ai se lisi mo le suiina atoatoa o uiga uma o se vai papatiso.

Faʻapipiʻi foʻi meafaigaluega e faʻafetaui ai lanu lanu o mea na faia.

Afai e te manaʻo e sui faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga faʻatasi, ona ia oe i le FontCreator e mafai ona faʻafesoʻotaʻia uiga e faʻaaoga ai le faamalama o le pule.

Faʻavasegaina o tala i vaega

Mo nisi faʻasalalauga talafeagai i le seti o tagata tusitusi i FontCreator o loʻo i ai se meafaigaluega sili ona aoga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi i latou i vaega.

Taua tele le galuega e mafai ai e oe ona maka nisi o faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo nisi faʻaleleia atili. O lenei gaioiga e aumaia ai mea faitino i se isi vaega, o fea latou te faigofie ai ona maua.

Faasaoina ma lolomiina le galuega faatino

I le maea ai o le fatuina o lau lava vai papatisoga poʻo le faʻataʻitaʻia o se tasi ua maeʻa, e mafai ona e faʻasaoina i se tasi o fua masani masani.

Afai e te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga i luga o pepa, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia lau galuega i se tasi, e faigofie ona e lomia uma ia fatuga na fatuina.

Mama

  • Faʻateleina le fatuina o faila;
  • Faigofie faigofie.

Faʻafitauli

  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

O le mea lautele, o le polokalame FontCreator o loʻo i ai se meafaigaluega tele ma o se meafaigaluega sili ona lelei mo le fausiaina o oe lava mamanu tulaga ese poʻo le teuteuina o se mea e tasi. O le a sili ona aoga mo tagata e fesoʻotaʻi ma le galuega a se mamanu, pe na o le fatuina o tagata e fiafia i lenei autu.

Download FontCreator Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Scanahand FontForge Faʻamaumauga o le fatuina o momoli Ituaiga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FontCreator o se polokalama faʻatasi ai ma se tele o meafaigaluega mo le fatuina o oe lava fonuka tulaga ese ma le faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻapipiʻiina i lau komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Maualuga
Tau: $ 79
Toa: 18 MB
Gagana: Igilisi
Version: 11.0