Sui le itu i Steam


ITunes o se mea faigaluega mo le puleaina o masini Apple mai se komepiuta. E ala i lenei polokalama e mafai ona e galue ma faʻamatalaga uma i lau masini. Aemaise lava, i lenei tusiga o le a tatou tilotilo i auala e mafai ai ona e fuʻeina ata mai lau iPhone, iPad poʻo iPod Touch e ala i iTunes.

Faʻatasi ma lau iPhone, iPod poʻo le iPad i luga o lau komepiuta, e lua auala i le taimi e tasi e faʻamalo ai ata mai lau masini. I lalo o le a tatou iloiloina i latou i nisi auiliiliga.

E faʻapefea ona faʻamalo ata mai le iPhone

Aveese ata mai iTunes

O lenei metotia o le a tuʻu ai na o le tasi le ata i le mafaufau o le masini, ae mulimuli ane e faigofie ona e faʻamalo e ala i le masini lava ia.

Faamolemole ia maitauina o lenei auala o le a na o le aveeseina o ata na faʻatautaia muamua i luga o se komepiuta e le o maua. Afai e te manaʻomia e aveese ata uma mai le masini e aunoa ma se faʻasesega, alu saʻo i le auala lona lua.

1. Fausia se fafautusi ma se igoa le saʻo i luga o le komepiuta ma faʻaopoopo i ai se tasi ata.

2. Fesoʻotaʻi lau masini i lau komepiuta, faʻalauiloa iTunes ma kiliki le pito i luga o le faʻamalama i luga o le ata laiti ma le ata o lau masini.

3. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Ata" ma tusi le pusa "Faʻatasi".

4. Tulaga lata ane "Kopi ata mai le" seti le pusa i se tasi ata sa muamua. I le taimi nei, e tatau lava ona e faʻasalalau lenei faʻamatalaga i le iPhone i le kilikiina o le ki. "Faaaoga".

Aveese ata mai le Windows Explorer

O le tele o galuega e fesoʻotaʻi ma le puleaina o se masini Apple i luga o se komepiuta e faʻatautaia e ala i le iTunes. Ae e le faʻaaoga lenei i ata, o lea i lenei tulaga, e mafai ona tapunia iTunes.

Tatala le Windows Explorer i le vaega "O lenei komepiuta". Filifili le taʻavale ma le igoa o lau masini.

Faʻasaga i le faila "Faletonu i Totonu" - "DCIM". I totonu e mafai ona e vaʻai i se isi faila.

O ata uma e teu i luga o lau iPhone o le a aliali i luga o le lau. Ina ia tape uma na mea, e aunoa ma se faʻasesega, ia taomi le kulupu autu Ctrl + Ae filifili mea uma, ona kiliki lea i luga o le filifiliga ma alu i ai "Aveesea". Faamaonia le soloia.

Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei tusiga.