Faʻafefea ona faʻaopoopo se lisi fou i Google Chrome


Ua matou faʻalogo i se mea i luga o le televise Photoshop e mafai ona faia se filifiliga i se ata ma le selau pasene le mautinoa. Ma mo ia faamoemoega, e tatau ai ona uʻu ma le faʻaeteete le ata, na o le faʻaaogaina o le kio, pe e te malilie i ai? E foliga mai e leai. Ma e saʻo lava.

A uma mea uma, atonu e ono faaseseina oe e se tagata faapena. Ae peitaʻi, afai na e mauaina faʻamatalaga o loʻo i ai se meafaigaluega filifilia e maua ai se avanoa e faia ai se filifiliga o se meafaitino ma se tulaga e ono ivasefulu pasene, ma o le a le mea e tatau ona faia e fai ai lenei mea - e tatau foi ona e tusia ma le faaeteete le laina faataamilo i le mea?

E te ioe faʻatasi ma ia? E tutusa lau tali?

Ae ui i lea, i lenei tulaga, e sese oe, aua o loʻo i ai pea se mea taua i totonu o le polokalama. Ua valaauina o ia Lasso Magnetic (Laser Magnetic).

Afai e te faamasani i ai, tau lava o le suʻeina, ona i le lumanaʻi o le a le mafai ona e tuʻuina atu lau faʻataʻitaʻiga e aunoa ma lenei meafaigaluega. Pusa o meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic) ulufale atu i le vaega o meafaigaluega Lasso (Lasso) i le polokalama.

Ina ia maua lenei filifiliga, faigofie lava le kiliki i le toolkit Lasso ma, e aunoa ma le faʻatuʻaina, o le a e vaʻai i se lisi faʻapitoa, ona e maua lea o le toolkit Laser Magnetic mai le laina pa'ū.

Mo le faʻaaoga atili o le meafaigaluega Lasso Tool (Lasso) poʻo mea meafaigaluega Lasso Polygonal (Lasso Polygonal) kiliki i meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic) ma aua nei faʻamalo le kulimi taumatau o le komi seia oʻo ina e maua le lisi, toe filifili atili le mea e te fiafia i ai.

E iai foi lau filifiliga e sui mai lasso toolkits i le faʻaaogaina o kulini i luga o lau piano.

Faʻailoa MANATU ma kiliki i luga L o ni nai taimi e faia ai le fesuiaiga i le va o meafaigaluega (o nisi taimi e te le tau faʻaaogaina foi le faamau MANATU, o mea uma o le a faalagolago i tulaga (Filifiligaa) i totonu o le polokalama.

Seʻio tatou fesili ifo ia i tatou lava, o le a le mafuaaga na maua ai lona igoa o le Laser Magnetic (Magnetic Lasso)? O le isi ituaiga o meafaigaluega a Lasso e le o aofia ai ia ituaiga o galuega. O le faagasologa o lana galuega e fausia i se auala e mafai ai e oe lava ona faia se filifiliga pe a faʻaaogaina le C, peitaʻi, o le a le mafai ona e ausia ni suiga tetele iina.

Pusa o meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic) - meafaigaluega e masani ona faʻaaoga e iloa ai pito o le ata. O le mea lea, o le suʻega e faia mo pito o le ata, o le taimi lava e te latalata ai, ona pipii lea i nei pito ma amata ona pipii e pei o se maneta.

Ma le isi, o le fesili e tulaʻi mai: e mafai moni e le polokalama ona iloa le mea tatou te manaʻomia i le ata pe ae faia se taumafaiga e filifili?

E foliga mai, ae peitai, i le mea moni, o se mea e matua eseese lava e tupu. Matou te iloa uma lava o le polokalame, pe a maua ni vaega, o ni lanu o lanu eseese ma tikeri o le susulu, o le mea lea o le meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic) o le a amata ona taumafai e saili itu e ala i le sailia o mea e le lelei i la latou lanu lapoa ma tikeri o le malamalama i le va o mea faitino, lea e te taumafai e filifili i se ata ese.

Faailoga sili mo ata sili ona lelei

Manatua pe a fai o le meafaigaluega Soa magnetic Sa masani lava ona ou maua le avanoa e matamata ai i le ata atoa, ao taumafai o ia e sue vaega ogaoga o le mea o le faasaʻoina, o le a le mafai ona ia tauaveina nei ituaiga o galuega i le tulaga saʻo.

O le mea lea, mo le faigofie, o le Photoshop polokalame lava ia e faʻatapulaaina ai vaega o loʻo sailia ai le meafaigaluega mo pito. O le faʻalavelave, e ala i uluaʻi faatulagaga tatou te le maua le avanoa e iloa ai po o le a le tele o lenei vaega. O le mafuaʻaga o le faʻaogaina o le mea e fai ai le kusi Soa magnetic i le mea moni, e le o fai pe faaali mai se mea.

O se tamai maneta e maua ai se avanoa e iloa ai o loʻo tatou taulai atu Soa magnetic.

Ina ia faʻaali le ata i foliga sili ona lelei, ia kiliki le ki. Loka tapuni i lau masini. O nei manipuni e fesuiai le faʻamau lava ia i se tamai koluse i le ogatotonu.

O le liʻo o le lautele o le eria lea e mafaufau iai le polokalama, ina ia mafai ai ona iloa le pito.

Ua na o le itu i totonu o le liʻo na ia mauaina. E le mafai ona ia vaaia le mea atoa i tua atu. O le uluaʻi liʻo o loʻo faʻamatalaina e Photoshop o se koluse i le ogatotonu o le liʻo. O le polokalama e tuʻuina atu le matafaioi autu i ai pe a maua le vaega o le pito o le ata.

Faʻaaogāina o le Masini Faʻanatura Mataʻitusi (Vase Faʻanatura)

O lenei ua matou vaaia se ata o se apu matou te tuuina i le polokalama. O vaega tetele o lenei ata ua atoatoa ona faamatalaina, ma o le a ou taumafai e faia se filifiliga e faaaoga ai se taʻaloga masani e faaaoga ai le toolsoft Lasso.

Le itiiti ifo o loʻo ia te aʻu le avanoa e faʻaaogaina ai, pe afai ou te le manaʻo e salamō mai aʻu mea sesē mulimuli ane. O le mea lea, o le filifiliga silisili o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega. Lasso Magnetic (Laser Magnetic), ae i le iʻuga, o le a ia faia se tele o galuega na faia e ia lava.

Ina ia faia se filifiliga e faʻaaoga ai le toolkit Laser Magnetic, na o oe e manaʻomia le lafoina o se satauro i le ogatotonu o le liʻo i vaega pito i tua o le ata, ona tuʻu loa lea o le kulutiti o le kio. O le amataga mo le filifilia o a tatou mataupu o le a aliali mai.

A maeʻa ona e fuafua i le amataga, faigofie lava ona faʻagasolo le mea e faʻaaoga ai le Laszo (Laser Magnetic) lata ane i le ata, e masani ona uuina pito i fafo o le liʻo. O le a e matauina o se laina faʻapitoa e alu ese mai le pusi o le kiore e te alu, ma o le polokalama e amataina lava ona faʻapipiʻi i vaega pito i luga o le ata, faʻaopoopo pea i ai le lagolago ina ia tumau le laina i mea tatou te manaʻomia ai.

I lenei tulaga (pe a tatou le faʻaaogaina meafaigaluega masani Lasso (Lasso)), e le tatau ona e taomi le faamau o le kusi i le faagasologa o auala e amata ai ona e liʻo le ata. Ina ia mafai ona faalatalata mai le ata ia i matou i le faagasologa o le filifilia o vaega sili ona leaga: kiliki Ctrl ++ (Win) / Poloaiga ++ (Mac). Ona e kiliki lea Ctrl + - (Win) / Poloaiga + - (Mac)ina ia faʻaititia le mea.

Ina ia taʻalo le ata i le faamalama pe a i ai le ata i luma oo tatou mata, ia taofimau i le pusa o le avanoa, lea i le taimi faʻatulagaina o le a faʻaaoga ai le meafaigaluega Lima, ona faatoa le toe tatala lea o le faamaumatau o le kusi, faʻagasolo le ata i le mea e te manaʻomia ai.

A maeʻa uma le galuega, tuʻu le kī tutusa i luga o le komepiuta.

Suia le lautele o le liʻo

E iai foi lou tomai e sui ai le lautele o le liʻo, lea e fetuunai ai le tele o le vaega o loʻo maua ai e le Photoshop le pito i tua o le ata, faʻaaoga uiga Tele.

Afai o le ata e te manaʻo e faʻamalamalamaina e aofia ai pito faʻamalamalama manino, o loʻo e maua le avanoa e faʻaaoga ai tulaga o se maualuga maualuga lea o le a mafai ai ona vave faʻavave ma sili atu le saoloto i le ata.

Faʻaaogā uiga o se mea laʻititi laʻititi ma faʻagasolo malie i le faʻatusaina o le ata, lea e le o faʻamalamalamaina lelei vaega pito i fafo.

O se tasi o faafitauli ma le lautele o uiga e tulaʻi mai i le mea moni e tatau ona e faia muamua ae leʻi faia le filifiliga lava ia, ma afai e leai ni fofo e suia pe a uma ona e amata i le filifilia o le ata.

O le auala pito sili ona lelei e fetuutuunai ai le lautele o le liʻo o le faʻaaoga lea o le puipui tauagavale ma le saʻo ( [ ) i la matou masini faaeletonika. O lenei mea e mafua ai le mafai ona e fetuutuunai le tele o le liʻo i le taimi o le faʻasologa o ata (sili ona manaia), e pei o nisi taimi atonu e te manaʻomia le toe faʻafouina, e pei o le galuega tatou te fetuutuunai vaega eseese o le ata.
Kiliki le puipui tauagavale ( [ ) ia faʻasolosolo la tatou liʻo i le tele poʻo le faʻamau faʻamau faʻamau ( ] ), i se isi itu, ia faateleina.

O le ae matauina le maualuga o uiga Tele ua faʻafetaui, kiliki i luga o ki, o le ae toe maitauina e toe suia e le lio ona uiga i le faamalama o le polokalama.

E ese le itu

E ui o le lautele o le lio e fuafua le maualuga o le eria lea e sailia ai Photoshop mo itu pito i fafo, o se isi uiga taua pe a faʻaaoga le pusa o meafaigaluega. Lasso Magnetic (Laser Magnetic) o le a Faʻataʻesega Faʻataʻese (Vaʻafeagai).

E mafai ona ia fuafuaina po o le a le eseesega o lanu po o tikeri o le malamalama i le va o le talaaga o le ata ma le ata lava ia e tatau ona i ai ina ia mafai ai ona fuafuaina vaega matuia o la tatou ata.

Mo vaega ei ai se maualuga maualuga o le eseesega, e te maua foi le avanoa e faʻaaoga ai se faʻaopoopoga o tali. Faʻataʻesega Faʻataʻese (Vaʻafeagai)ma le meatotino sili Tele (liʻo tetele).

Faaaoga se tulaga maualalo Faʻataʻesega Faʻataʻese (Vaʻafeagai) ma Tele mo vaega e maualalo le eseesega (image ma tulaga faʻavae).

E pei o le uiga Tele, Faʻataʻesega Faʻataʻese (Vaʻafeagai) I totonu o faatulagaga, ua filifilia ao le i amataina le gaosiga o le filifiliga, e le o se mea aoga lenei filifiliga, e sui saʻo ai ao i ai i le polokalama, kiliki i le kulini ( . ) i luga o le masini e sui ai le tau o le eseesega poʻo se vaʻa ( , ) e faʻaitiitia le faʻafeagai.

O le ae matauina le fetuunaiga o uiga i luga o le meafaigaluega.

E masani lava

Aʻo e faia se filifiliga i le ata, Photoshop e faʻapipiʻiina ai se vaevaega (laiti sikuea) i luga o vaega i fafo ina ia faʻapipiʻiina pe noatia laina.

Afai e te matauina o le auala i le va o itu lagolago e le talafeagai, e mafai ai ona faʻasaoina ma faʻaleleia laina i luga o vaega pito i fafo, e mafai foi ona e sailia le ala e manaomia ai le polokalama e fai ai se filifiliga o le pito o le lagolago e faʻaaoga ai uiga E masani lava, e tatau ona e faʻaaogaina le amio ao leʻi amataina la matou filifiliga.

O le maualuga o le tulaga o le uiga, o le tele atu o le numera o lagolago o loʻo i ai, ae mo le galuega lelei o loʻo faʻamatalaina i le ala masani. 57.

Ae ui i lea, o suiga i le laasaga masani, o le auala pito sili ona faigofie o le faaopoopo lea i ai o le faʻatonuga i le faiga o le tusi lesona pe a aoga ia te oe. Afai e te matauina o le Photoshop o loʻo i ai faigata i le tausia o le laina i le vaega tatou te manaʻomia, ia na o le kiliki i fafo e faaopoopo i ai se mataitusi i le faiga faʻalelei, ona aveese lea o lou lima mai le kuki ma faaauau pea ona galue.

Lavea o le sese

Afai e faaopoopo vaega o le lagolago i vaega o le mea sese (ona o au gaioiga pe ona o le polokalama), kiliki le faamau Faʻasologa (Win / Delete (Mac), ona faʻaumatia lea o le pito mulimuli.

Faʻamiloga i le va o meafaiva Lasso

Pusa o meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic) E masani lava o se galuega e sili ona lelei i le faagasologa o le vavaeina o le mataupu i se tulaga tutoʻatasi, tatou te maua ai foi le avanoa e fesuiai ai i isi ituaiga o mea faigaluega i lo tatou loto.

E sui i le mea masani a le Lasso poʻo le Lasso Polygonal (Lasso Polygonal), aua e te tatalaina le ki Alt (Win) / Option (Mac) ma kiliki i le ata ata.

Pau lava le mea e tatau ona tatou faia o le sailia po o le a le ituaiga o mea e te manaʻo e te alu i ai. Afai e te faʻaauau pea le tuʻuina o le kulimi o le kio ma amata ona tosoina, o le ae maua meafaigaluega masani. Lasso (Lasso)E mafai foi ona e fatuina se ata tusi i soo se foliga faataamilo i le eria o fea Lasso Magnetic (Laser Magnetic) sa i ai faigata ma faigata.

A maeʻa le galuega, ia taofi le taofi o le ki Alt / filifiliga, ona faasao loa lea o le ki o le kiotu e toe foi i le meafaigaluega. Lasso Magnetic (Laser Magnetic).

O le taimi lava e te faʻasaʻoina ai le kī o le kiope pe a uma le kiliki o le ki Alt / filifiligaao uu le ki, ia na ona aveese le kio ma taomi, alu i le tulaga Lasso Polygonal (Lasso Polygonal)lea e taua mo le gaosiga o le faʻamalamaina o nofoaga faʻatusa saʻo.

Aua le tatalaina le ki Alt / filifiliga, ona kiliki lea, mai lea mataitusi i lea itu, e faaopoopo ai vaega ma laina saʻo. Toe foʻi i le meafaigaluega Lasso Magnetic (Laser Magnetic)pe ae manaʻomia, taofi le taofi o le ki Alt / filifiliga, ona kiliki ai lea o pito o le ata e toe faʻaalia ai mea ma toe tatala le ki.

Tapuni le filifiliga

A maeʻa ona uia le ala i tafatafa o le ata, kiliki i luga o lou mataitusi muamua ina ia maeʻa le filifiliga. Pe a oʻo i le taimi muamua lea, o le a e matauina o se tamai liʻo ua lata i tafatafa o le fetuu, o lona uiga e mafai ona e tapunia le filifiliga.

O la matou ata na pauu i le eria matou te mananao e faailogaina.

Aveese filifiliga

O le taimi lava tatou te faia uma ai le galuega, o le filifiliga o le a le aoga ia i matou, o le ae mafai ona faʻaumatiaina e ala i le kiliki Ctrl + D (Win) / Poloaiga + D (Mac).

E tusa ai ma taunuʻuga o meafaigaluega Lasso Matagofie - o se tasi o filifiliga sili ona mataalia i Photoshop e faʻamaonia ai vaega o le ata tatou te manaʻomia. E sili atu ona aoga nai lo mea masani. Lasso (Lasso).