Fofoina o le faafitauli i le faaletonu o le WI-FI i se komepiuta

Po o le a lava le faʻaogaina ma le faʻaeteete o lau masini komepiuta, peitaʻi, o le a vave ona oʻo mai le taimi e tatau ona e toe faʻaaoga. E masani lava, i ia tulaga, e faʻaaogaina e le au faʻaaoga le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Media Creation Tools. Ae faʻapefea pe afai e teena e le polokalama faʻamaonia le iloa o le moliuila i le Windows 10? O le mea lena o le a matou talanoaina i lenei tusiga.

Filifiliga mo le faasaʻoina o le mea sese "E le mafai ona maua se USB-drive"

Aʻo leʻi faʻaaogaina metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, matou te fautuaina malosi le taumafai e toe fesoʻotaʻi faʻatasi se USB i fesoʻotaʻiga uma o lau komepiuta poʻo lau komepiuta. E le mafai ona tatou vavaeeseina le avanoa e faapea o le mea sese e le o le komepiuta, ae o le masini lava ia. Afai o le suʻega e masani ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, ona faʻaaoga lea o se tasi o fofo o loʻo faamatalaina i lalo. O le taimi lava lea matou te tosina atu ai lou mafaufau i le mea moni na matou faʻailoaina na o le lua auala lautele mo le faasaʻoina o mea sese. Tusi e uiga i faʻafitauli uma e le masani ai i faʻamatalaga.

Metotia 1: Faʻatulaga le USB Drive

Muamua lava, i le mataupu pe a le iloa e le Media Creation Tools le kiliva flash flash, e tatau ona e taumafai e faʻamatalaina. E faigofie tele lenei mea:

  1. Tatala se faamalama "O laʻu komepiuta". I le lisi o avetaʻavale, saili le kiliva flash flash ma kiliki-i lona igoa. I le lisi o loʻo i ai, kiliki i le laina "Format ...".
  2. Ma le isi, o se tamai faamalama e aliali mai i le faatulagaina o filifiliga. Ia mautinoa o loʻo i le kalafi "Faiga Faʻamaumauga" filifilia mea "FAT32" ma faʻaogaina "Fua Faatusatusa o Fua Efu" i le pusa oi lalo. E le gata i lea, matou te fautuaina le le toe siakiina o le filifiliga "Faʻapipiʻi vave (faʻapipiʻi le laulau o mea)". O se taunuuga, o le faatulagaga o le faatulagaga o le a umi se taimi umi, ae o le avega o le a faʻamamaina lelei.
  3. E totoe na o le taomi i le faamau "Amata" i le pito i lalo o le faamalama, faʻamaonia le faʻatogaina o le talosaga, ona faʻatali lea mo le faʻasalalauga e faʻauma.
  4. A maeʻa sina taimi, e aliali mai se savali i luga o le lau e uiga i le manuia manuia o le taotoga. Tapuni ma taumafai e toe faʻaleleia le Media Creation Tools. I le tele o tulaga, a maeʻa ona faʻaaogaina, o le a mafai ona iloa lelei le avetaavale moli.
  5. Afai o le laasaga o loʻo i luga e leʻi fesoasoani ia te oe, e tatau ona e taumafai se isi metotia.

Metotia 2: Faʻaaogā se isi lomiga faʻapitoa

E pei ona taua e le igoa, o lenei fofo i se faafitauli matuia e faigofie. O le mea moni o le polokalama Media Creation Tools, e pei lava o isi masini komepiuta, o loʻo avanoa i faʻalapotopotoga eseese. E mafai o le faʻamaumauga e te faʻaaogaina na o feteʻenaʻiga ma le faʻaogaina o le polokalama poʻo le USB-drive. I lenei tulaga, faigofie ona sii se isi tufatufaga mai le Initaneti. O le numera fale e masani ona taʻuina i le igoa o le faila lava ia. O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai i lenei tulaga o le 1809.

O le lavelave o lenei metotia e taoto i le mea moni e faapea o luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft na o le lomiga lata mai o le polokalama ua faataatia, o le mea lea, muamua o le a maua i luga o tuatusi tolu. O lona uiga e tatau ona e matua faʻaeteete e le faʻafeiloaʻi siama i le komepiuta ma le polokalama. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai faʻapitoa faʻapitoa i luga o le initaneti lea e mafai ai ona vave siakiina faila mo le faʻaaogaina o mea leaga. Ua uma ona matou tusia e uiga i luga o le lima o ia punaoa.

Faitau atili: Suʻega i le Initaneti o le faiga, faila ma sootaga i faʻamaʻi

I le 90% o mataupu, o le faʻaaogaina o se isi lomiga o Media Creation Tools e fesoasoani e foia le faafitauli i se masini USB.

E faaiʻu ai lenei mataupu. I le avea ai o se faaiuga, ou te fia faamanatu atu ia te oe e mafai ona e faia ni taʻavale e le gata i le faʻaaogaina o le aoga o loʻo taua i totonu o le tusitusiga - i le tulaga o manaʻoga e mafai ona e faʻaaoga i taimi uma i le faʻaaogaina o le komepiuta.

Faitau atili: Polokalama e fatuina se taʻavale afi faʻataʻavalevale