Fausia se Google i luga o se telefoni ma le Android

Google o se kamupani lauiloa i le lalolagi o loʻo i ai le tele o oloa ma tautua, e aofia ai ona atinaʻe ma mauaina. O loʻo aofia ai foi i le vaega mulimuli le polokalama faʻaaogaina Android, lea e pulea le tele o smartphones i luga o le maketi i aso nei. O le faʻaaogaina atoa o lenei OS e mafai ona mafai pe afai ei ai sau Google, o le fatuga lea o le a matou faamatalaina i lenei mea.

Fausia se Account Google i luga o lau masini feaveaʻi.

Pau lava le mea e te manaʻomia e fatuina ai se faʻamatalaga Google i luga o lau telefoni po o lau laupepa o se fesoʻotaiga i luga o le initaneti ma se kata o le SIM card (filifiliga). E mafai ona faʻapipiʻi le pito i lalo i le gaioiga e faʻaaogaina mo le lesitala ma i se telefoni feaveaʻi. O lea ia tatou amata.

Manatua: Mo le tusiaina o faatonuga o loʻo i lalo, sa faʻaaogaina se telefoni feaveaʻi Android 8.1. I luga o masini o uluai lomiga, o igoa ma nofoaga o nisi elemene e ono eseese. O avanoa e mafai ona faʻaalia i puipui poʻo isi faʻamaumauga.

  1. Alu i "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi faʻaaogaina se tasi o auala avanoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e tapuni le faʻamaonia i luga o le laupepa autu, sue i ai, ae i le lisi o lisi, pe kiliki i luga le kesi mai le faʻailoga faʻalauteleina lautele (ie puipui).
  2. Faia i totonu "Faʻatonu"maua se mea oi ai iina "Tagata faaaoga ma Faʻamatalaga".
  3. Manatua: I ituaiga eseese o le OS, o lenei vaega atonu e ese lona igoa. Faatasi ai ma filifiliga talafeagai "Faamatalaga", "Isi tala", "Faamatalaga" ma isi mea, o lea vaʻai mo igoa tutusa.

  4. I le mauaina ma le filifilia o le vaega talafeagai, alu i ai ma sue le mea oi ai iina "+ Faaopoopo le tala". Tapuni i luga.
  5. I le lisi o fautuaga e faaopoopo ai tala, saili Google ma kiliki i lenei igoa.
  6. A maeʻa se siaki laʻititi, o le a faʻaalia se faamalama o le faatagaga i luga o le lau, ae talu ai e na ona tatou manaʻomia le fatuina o se teugatupe, kiliki i luga o le sooga o loʻo i lalo o le mea e ulufale ai. "Fausia se tala".
  7. Ulufale i lou igoa muamua ma le igoa mulimuli. E le tatau ona e ulufale i lenei faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaogaina se igoa. Faatumu uma uma itu, kiliki "Lisi".
  8. O lea e tatau ona e faʻasalalau faʻamatalaga lautele - aso fanau ma le itupa. E le gata i lea, e le talafeagai le tuuina atu o faʻamatalaga saʻo, e ui lava e manaʻomia. E tusa ai ma le matua, e taua le manatuaina o se mea se tasi - afai e itiiti ifo i le 18 ma / poʻo oe ua faʻamaonia o le matua, ona maua ai lea o le avanoa i auaunaga Google, ma sili atu ona talafeagai, mo tagata e le faʻaogaina. I le faatumuina o nei fanua, kiliki "Lisi".
  9. Ia sau nei ma se igoa mo lau pusameli fou ile Gmail. Manatua o lenei imeli o le a avea ma saini e manaʻomia mo le faatagaga i lau Google account.

    Talu ai o Gmail, e pei o Google uma lava, e masani ona sailia e tagata mai le salafa o le lalolagi, e ono foliga mai o le a fai le falemeli o lou igoa o loʻo i ai. I lenei tulaga, faatoa mafai ona e fautuaina e sau i se isi, o se suiga o le sipelaga, pe leai foi e mafai ona e filifilia le siata talafeagai.

    Sau i luga ma faʻamaonia le tuatusi imeli, kiliki "Lisi".

  10. Ua oʻo i le taimi e oʻo mai ai se faʻamatalaga faigata e teu ai i totonu o lau teugatupe. Faigata, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e manatua lelei. E mafai, ioe, ma na o le tusi lava i se mea.

    Tulaga saogalemu saogalemu: E tatau ona i ai le upu upu ia le itiiti ifo i le 8 mataitusi, o lo oi luga ma laʻititi tusi Latina, numera ma faʻamaonia. Aua le faʻaaogaina o se aso palota o le fanau mai (i soo se ituaiga), igoa, nicknames, logins ma isi upu ma fuaitau atoa.

    Aumai ma se upega tafailautusi ma faʻapipiʻiina i le muamua o le fanua, faʻalua i le laina lona lua, ona kiliki lea "Lisi".

  11. O le isi laasaga o le faʻafesootai lea o se numera telefoni feaveaʻi O se atunuu, e pei o lana telefoni tele, o le a fuafuaina aunoa, ae afai e te manaʻo pe manaʻomia, e mafai ona e suia ma le lima. Ulufale le telefoni feaveai, taomi "Lisi". Afai i lenei taimi e te le manaʻo e faia lenei mea, kiliki le sootaga i le agavale. "Skip". I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le ai ai le filifiliga lona lua.
  12. Vaʻai le pepa faʻatalama "Faalilolilo ma Faʻamaumauga o le Faʻaaogā"e ala i le faasolo atu e oo i le iuga. I le pito i lalo, kiliki "Talia".
  13. Google account o le a faia, mo le a "Faalapotopotoga o Lelei" o le a taʻu atu ia te oe "Faafetai" i le isi itulau. O le a faʻaalia ai foi le i-meli na e fatuina ma otometi ona ulufale ai i lana upu faila. Kiliki "Lisi" mo le faatagaga i le teugatupe.
  14. A maeʻa sina siaki laitiiti o le ae maua oe i totonu "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi, saʻo i le vaega "Tagata faaaoga ma Faʻamatalaga" (po o le "Faamatalaga") pe o fea o le a lisiina ai lau google account.

I le taimi nei, e mafai ona e alu i le laupepa autu ma / pe alu i le lisi o lisi ma amata galue malosi ma sili atu le faʻaogalelei o le auaunaga a le kamupani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tamoe i le Faleoloa Taʻitaʻi ma faʻapipiʻi lau uluai talosaga.

Vaʻai foi: Faʻatuina o talosaga ile Android

Ua maeʻa le faʻatinoga o le fatuina o se Google i luga o se telefoni ma le Android. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei galuega e le o se mea faigata ma e le tele se taimi e te alu ai ma i matou. A o leʻi faʻaaogaina le faʻatinoga uma o se masini feaveaʻi, matou te fautuaina oe e faʻamautinoa ua faʻatautaia le faʻamaopoopoina o faʻamaumauga - o le a faʻaolaina ai oe mai le leiloa o faʻamatalaga taua.

Faitau atili: Faʻatasia le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga i le Android

Faaiuga

I lenei mataupu puupuu, matou te talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona e resitalaina se upega tafaʻilagi saʻo mai lau telefoni. Afai e te manaʻo e fai lenei mea mai lau PC po o le komepiuta, matou te fautua atu ia e faamasani i mea nei.

Vaʻai foi: Fausia se Google i luga o se komepiuta