Faʻafefea ona faʻaogaina le upega o le Dropbox

O le Dropbox o le muamua ma o le aso nei o le teuina o cloud cloud i le lalolagi. Ole auaunaga lea e mafai ai e tagata taʻitasi ona teuina ni faʻamatalaga, poʻo ni faʻasalalauga, pepa faʻaeletoroni poʻo soʻo se mea, i se nofoaga malupuipuia ma malupuipuia.

O le malupuipuia e le na o le pau lea o le pu i totonu o le Dropbox arsenal. O se ao galuega, o lona uiga o faʻamaumauga uma e faaopoopo i ai e alu i totonu o le ao, o loʻo tumau pea i se faʻamatalaga patino. O le avanoa i faila faʻaopoopo i lenei ao e mafai ona maua mai soʻo se masini e faʻaaogaina ai le polokalame poʻo le Dropbox, poʻo le na o le tauto atu i totonu o le 'auʻaunaga i luga o se masini.

I lenei tusiga o le a matou talanoa pe faʻapefea ona faʻaaoga le Dropbox ma pe o le a le mea e mafai ona fai e lenei ao i le lautele.

Download Dropbox

Faʻatulagaga

O le faʻatauina o lenei oloa i luga o se PC e le sili atu le faigata nai lo seisi lava polokalama. A maeʻa ona e siiina le faila faila mai le 'upega tafaʻilagi aloaia, ia faʻataʻamilo. Ona mulimuli lea i faatonuga, pe afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻamaonia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le polokalama, ma faʻamaonia ai le nofoaga mo le pusa o le Dropbox i le komepiuta. O au faila uma o le a faaopoopo i ai ma, pe a tatau ai, e mafai ona suia lenei nofoaga.

Faʻamaumauga o tala

Afai e leai sau tala i lenei auaunaga matagofie i le ao, e mafai ona e fatuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O mea uma lava e pei ona masani ai iinei: ulufale i lou igoa muamua ma le igoa mulimuli, tuatusi imeli ma fatuina se uputusi mo oe lava ia. Ma le isi, e tatau ona e siakiina, faʻamaonia lana maliega ma tuutuuga o le maliega laisene, ma kiliki "Tusi Resitala". Faʻamaumauga uma.

Manatua: E te manaʻomia le faʻamaonia o le tala na faia - o le ae mauaina se tusi i le meli, lea e te manaʻomia e kiliki ai le sootaga mai

Faʻasalalauga

A uma ona tuʻuina le Dropbox, e tatau ona e saini i totonu o lau teugatupe, lea e te manaʻomia e ulufale ai i lau initaneti ma le upega tafailagi. Afai ua i ai ni faila i le ao, ua latou faʻaogaina ma sii mai i lau PC, afai e leai ni faila, na o le tatalaina o le pusa avanoa e te tofia i le polokalama i le taimi o le faʻatulagaga.

O le Dropbox e alu i tua ma faaitiitia i totonu o le masini polokalama, lea e mafai ona e mauaina ai faila lata mai po o le foliga i luga o lau komepiuta.

Mai iinei, e mafai foi ona e tatalaina le polokalame ma faatino le tulaga manaomia (o le Settings icon o loo i le tulimanu pito i luga o se tamai faamalama ma faila lata mai).

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua vaevaeina le lisi o le faasologa o le Dropbox i ni tafaʻi.

I totonu o le mataitusi o le "Account", e mafai ona e maua se auala e faʻamalosi ai ma suia ai, matamata i faʻamatalaga a le aufaitau ma, o le mea e sili ona manaia, fetuunai faʻasologa o fesoʻotaʻiga (Faʻasalaga faʻasologa).

Aisea e te manaomia ai? O le mea moni e faapea e le mafai ona faʻaaogaina le upega tafailagi o Dropbox i le komepiuta, faʻafeiloaʻiina i totonu o le atofaʻatulaga ua filifilia, ma, o le mea lea, e ave ai avanoa i luga o le komepiuta. O lea, afai ei ai sau faʻamatalaga autu e 2 GB avanoa avanoa, e foliga mai e le afaina, ae afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, ei ai lau pisinisi lea e oʻo atu i le 1 TB ole avanoa i le ao, atonu e te le manaʻo O lenei itu na tupu foi i luga o le PC.

O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina faila ma faila faʻasolosolo lelei, faʻamaumauga e te manaʻomia i taimi uma, ma faila faila e le mafai ona faʻafetaui, ma tuʻu i totonu i le ao. Afai e te manaʻomia se faila, e mafai ona e downloadina i taimi uma, pe a manaʻomia ona e matamata i ai, e mafai foi ona e faia i luga o le upega tafailagi e ala i le tatalaina o le 'upega tafaʻilagi o le Dropbox.

E ala i le kiliki i luga o le "Import" tab, e mafai ona e faʻaopoopoina mea e maua mai i masini feaveaʻi e fesoʻotaʻi i le PC. E ala i le faʻagaoioia o le faʻatulagaina o le download mai le mea pueata, e mafai ona e faʻaopoopoina ata ma faila vitio e teuina i luga o lau telefoni po o le telefoni faʻatusa i le Dropbox.

E le gata i lea, i totonu o lenei solofanua, e mafai ona e faʻagaoioia le gaioiga o le faʻaolaina o faʻasalalau. O mataʻitusi na e faʻaaogaina o le a otometi lava ona teuina i le pusa teuina e ala i se faila faʻapipiʻi ona fai lea e mafai ai ona vave maua se fesoʻotaʻiga,

I le "Bandwidth" tab, e mafai ona e setiina le tele o le vave faatagaina e mafai ai e Dropbox ona faʻafetaui faʻamaumauga faaopoopo. E tatau lenei mea ina ia aua le utaina le telegese o le Initaneti pe na o le faia foi o le polokalame e le o vaaia.

I le faʻamaufaʻailoga mulimuli o tulaga, pe afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻapipiʻi le faʻaufaʻailoga.

Faaopoopoina o Faaulu

Ina ia faaopoopo faila i le Dropbox, na o le kopi pe ave i le poloka komipiuta i lau komepiuta, pe a maeʻa le amataina o le synchronization.

E mafai ona e faʻapipiʻi faila uma i le root root ma i soʻo se isi lava faila e mafai ona e faia ai oe lava. E mafai ona faia lenei mea i le lisi o talaʻaga e ala i le kilikiina o le faila manaʻomia: Auina atu - Dropbox.

Avanoa mai soʻo se komipiuta

E pei ona taua i le amataga o le tusiga, o le avanoa i faila i le faaputuina o le ao e mafai ona maua mai soʻo se komepiuta. Ma mo lenei mea e le tatau ona faʻapipiʻi le polokalama Dropbox i luga o le komepiuta. E mafai ona e tatalaina le upega tafaʻilagi aloaia i totonu o le masini ma e teu i ai.

Faʻamatalaga mai le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e galue faʻatasi ma pepa faʻamaumauga, suʻesuʻeina multimedia (tele faila e mafai ona sii mai mo se taimi umi), pe na o le teuina o le faila i se komepiuta poʻo se masini e fesoʻotaʻi atu i ai. O mea o loʻo i le Dropbox e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga, fesoʻotaʻi i tagata faʻapipiʻi pe lolomiina nei faila i luga o le upega tafailagi (mo se faʻataʻitaʻiga, i fesoʻotaʻiga faʻasalalau).

O le tagata maimoa i luga o le saite e mafai foi ona e tatalaina le televise ma tusitusiga i mea e matamata i luga o lau PC.

Mobile Access

I le faaopoopo atu i le polokalame i luga o le komepiuta, o Dropbox o loʻo iai foi i le faiga o talosaga mo le tele o faʻatautaia telefoni. E mafai ona faʻapipiʻi i iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry. O faʻamatalaga uma o le a faʻagasolo i le auala e pei ona i luga o se PC, ma o le synchronization lava ia e galue i itu uma e lua, o lona uiga, mai le telefoni e mafai foi ona e faaopoopo faila i le ao.

O le mea moni, e taua le iloa o le faʻaogaina o telefoni feaveaʻi Dropbox e latalata i le mafai gafatia o le 'upega tafaʻilagi ma i itu uma e sili atu i le tulaga o le laiga o le tautua, o le mea moni o se auala e mafai ai ona matamata ma matamata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mai se telefoni, e mafai ona e faʻasoa faila mai le teuina o le lagi i le toetoe o soʻo se talosaga e lagolago ai lenei uiga.

Fefaasoaaʻi avanoa

I le Dropbox, e mafai ona e faʻasoa soʻo se faila, pepa poʻo le pusa na lafoina i le ao. E faʻapea foʻi, e mafai ona e faʻasoa faʻamatalaga fou - o nei mea uma o loʻo teuina i totonu o se isi faʻamaumauga i luga o le auaunaga. O mea uma e manaʻomia e faʻasoa ai se faʻamatalaga faapitoa o le na o le faʻasoa atu le fesoʻotaʻiga mai le vaega o le "Fetufaʻi" ma le tagata faʻaoga pe auina mai i le imeli. O tagata lautele e le gata ina mafai ona vaʻavaʻai ae faʻasaʻo foi mea i totonu o se pusa fefaʻasoaaʻi.

Manatua: afai e te manaʻo e faataga se tasi e matamata i lenei po o lena faila pe ave i ai, ae le faasaʻoina le uluai kopi, faigofie lava ona tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i lenei faila ae aua le faʻasoa.

Faʻatonuina o le galuega

O lenei tulaga e mulimuli mai i le palakalafa muamua. O le mea moni, na atinaʻe e le au atinaʻe Dropbox faʻapitoa e avea o se auaunaga i le ao e mafai ona faʻaaoga mo mea tau le tagata lava ia ma pisinisi. Ae ui i lea, ona o avanoa o lenei teuina, e mafai ona faʻaaogaina o se faila o le faila.

O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai au ata mai se pati, lea o loʻo i ai le tele o au uo, oe, e masani lava, latou te mananao foi i nei ata mo i latou lava. Faʻasoa faʻatasi ma i latou, poʻo le tuʻuina foi o se fesoʻotaʻiga, ma ua uma ona latou siiina nei ata i la latou PC - e fiafia tagata uma ma faʻafetai mo lou agalelei. Ma o le tasi lenei o talosaga.

O le Dropbox o se nofoaga masani o le lalolagi e lauiloa i le lalolagi, lea e mafai ona e maua ai le tele o faʻaaogaina o mataupu, e le gata i mea na tusia e tusitala. E mafai ona faigofie ona teuina faʻamaumauga faʻavaomalo ma / pe faigaluega, e taulai i le faʻaaogaina o le fale, pe mafai foi ona avea ma fofo faʻalautele ma sili atu ona lelei mo se pisinisi ma se lapoa tele, vaega galulue ma le tele o gafatiaga tau pulega. I soo se tulaga, o lenei auaunaga e tatau ona gauai atu i ai, pe afai na o le mafuaʻaga e mafai ona faʻaaogaina e fefaʻasoaai faʻamatalaga i le va o masini eseese ma tagata faʻaoga, ma ia faʻapipiʻi foi avanoa i luga o le komepiuta o le komepiuta.