Java emulators mo Android

Soʻo se tagata faʻapitoa i luga o le komepiuta na feagai muamua ma se tulaga e tatau ai ona tuua lona fale faigaluega ao lei maeʻa uma le faagasologa o le komipiuta. Ma, o se tulafono, e leai se tasi e tapuni le masini i le faaiuga o nei gaioiga. I ia tulaga, e sau SM Timer i le laveai.

Filifiliga o gaioiga

E le pei o polokalame e pei o le Timer CM, o lea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona filifili na o ni galuega se lua: faʻamalosi uma le komepiuta pe faʻamaeʻa le taimi nei.

Taimi

E tutusa ma le filifiliga o taga, i le SM Timer e na o le lua tulaga e taliaina: mulimuli pe i se taimi. O loʻo avanoa foi tagata e faʻafeiloaʻi mo le faʻatulagaina o le taimi.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻasalalauga faʻapitoa;
  • Gaoioiga e fetaui lelei ma le faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Leai nisi gaioiga i le PC;
  • Leai se auaunaga lagolago;
  • Leai se faʻalauiloa vave o polokalama.

I le isi itu, o se numera itiiti o galuega tauave o se faʻafitauli o le talosaga o loʻo fesiligia, ae o le isi, ona o lenei mea, o le faʻaaogaina o le SM Timer e faigofie tele ma faigofie. Afai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ni faʻaopoopoga, e sili atu le liliu i se tasi o analogues, mo se faʻataʻitaʻiga, le Taimi Faʻasao

Download SM Timer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Taofia Faʻatoʻa faʻapipiʻi le moto Ave le taimi Pixresizer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SM Timer o se faʻaaogaina saoloto lea e mafai ona e faʻaititia lelei i pili eletise e ala i le setiina o le timing timer.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 95, 98, ME, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Smart Turn Off Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.1.3