Faʻapipiʻi avetaavale mo le Samsung RC530

E masani lava, o le tele o laupepa e aofia i le galue i luga o se PC. O nisi taimi e tupu se faaletonu ma e le mafai ona suia le gagana. O mafuaʻaga o lenei faafitauli atonu e eseese. E faigofie ona foia; o mea uma e tatau ona e faia o le iloa lea o le punavai o le faafitauli ma toe faaleleia. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe i faatonuga ua tuuina mai ia matou tusiga.

Fofoina o le faafitauli i le suia o le gagana ile komipiuta

O le masani lava o le faafitauli o loʻo faʻapipiʻi le lelei o le komepiuta i totonu o le polokalama faʻaogaina o le Windows lava ia, faʻamaonia le komepiuta poʻo le faaleagaina o nisi faila. O le a tatou auiliili auiliiliga auala e lua e foia ai le faafitauli. Sei o tatou agai i luma i la latou faatinoga.

Metotia 1: Faʻasinomaga le faʻaogaina o le komepiuta

O nisi taimi o tulaga na seti ua leiloloa pe ua le saʻo le seti. O lenei faafitauli e sili ona masani ai, o lea e talafeagai ai le mafaufau i le fofo o se mea e ave i ai le faamuamua. Matou te fautuaina oe siaki le faʻatulagaga atoa, faaopoopo le laasaga tatau, ma fetuutuunai le fesuiaiga e faʻaaoga ai auala pupuu. E tatau ona e mulimuli i faatonuga nei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma filifili "Lisi Pulea".
  2. Suʻe se vaega "Gagana ma Faʻasalaga Faʻaitulagi" ma tamoe.
  3. O lenei mea o le a tatalaina ai se lisi faʻaopoopo lea e vaevaeina i vaega. E tatau ona e alu "Gagana ma Pasi Ata" ma kiliki "Suia le".
  4. O le ae vaʻai i se lisi ma faʻatulagaina auaunaga. I le itu taumatau o le kulupu faʻalogo. Kiliki "Faaopoopo".
  5. O le a e vaʻaia se lisi ma lisi uma avanoa. Filifili le mea e manaʻo i ai, a maeʻa ona e manaʻomia lea ona faʻaoga le faatulagaga i le kilikiina "Lelei".
  6. O le a toe ave oe i le lisi o suiga o keyboard, lea e te manaʻomia e filifili ai se vaega. "Liliuina o le Keyboard" ma kiliki "Suia le gaogao keyboard".
  7. Lenei, faʻamaonia le tuufaatasiga o tagata o le a faʻaaoga e sui ai le faʻaoga, ona kiliki ai lea "Lelei".
  8. I le gagana suia le lisi, alu i "Pusa gagana"tuu se itu e faʻafeagai "Faʻapipiʻi i le faletusi" ma ia manatua e faʻafefe au suiga i le kilikiina "Faaaoga".

Vaʻai foi: Suia o le mamanu i le Windows 10

Metotia 2: Faʻafoʻisia le faʻailoga o le gagana

I na tulaga pe a uma ona faatulaga lelei ia tulaga, ae ui i lea, o le suiga o le laulau e le o tupu, atonu o le faafitauli o loʻo i totonu o le faʻailoga o le laulau gagana ma le faaleagaina o le resitala. Toe faʻafoʻi i le 4 laasaga:

  1. Tatala i luga "O laʻu komepiuta" ma alu i le vaega o le puʻupuʻu vaʻaia o loʻo faʻaoga ai le faiga faʻaoga. E masani lava o lenei vaega ua taua o se faailoga. Ma.
  2. Tatala le fafautusi "Windows".
  3. I totonu, maua le lisi "System32" ma alu ia te ia.
  4. O loʻo i ai le tele o polokalama aoga, o mea aoga ma galuega. E tatau ona e maua le faila pule. "ctfmon" ma tamoe. E totoe na o le toe amataina o le komepiuta, a maeʻa ona toe faʻaleleia lea o le galuega a le laulau gagana.

Afai e faʻaauau pea le faafitauli ma e toe vaʻai i se faʻafitauli i le faʻaaogaina o le gagana, e tatau ona e toe faʻafoʻi le resitala. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga autu Manumalo + Re tamoe i le polokalama Taumafai. Pusa i le laina talafeagai. faʻatonutonu ma kiliki "Lelei".
  2. Mulimuli i le ala i lalo e suʻe ai le faʻailoga. "TAIMI"lea e fatu ai se parakalafa fou manoa.

    HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Run

  3. Toe taʻu le parakalafa i ctfmon.exe.
  4. Faʻasua-saʻo i luga o le parakalafa, filifili "Suiga" ma tuʻuina atu le tau o loʻo faʻaalia i lalo, i fea Ma - vaeluaina o le disk i le masini faʻapipiʻiina.

    C: WINDOWS system32 ctfmon.exe

  5. E totoe na o le toe amataina o le komepiuta, pe a maeʻa ona toe faʻaleleia le galuega a le laulau gagana.

O faʻafitauli i le fesuiaiga o gagana i totonu o Windows e masani ona fai, ma e pei ona mafai ona e iloa, e tele mafuaaga mo lenei mea. I luga, tatou te le o gatasi ma auala faigofie lea e faia ai le seti ma le toe faaleleia, ma faasaʻo ai le faafitauli i le suia o le gagana.

Vaʻai foi: Toe faʻafoʻisia le laulau gagana i Windows XP