Faʻalētonu le faʻamaonia le masini feaveai luga o Steam

Ua matou tusia e le aunoa e uiga i avanoa o le faʻauluʻupu o le text MS Word atoa, e aofia ai pe faapefea ona fatufatu ma fesuiaʻi laulau i totonu. E tele meafaigaluega mo lenei faʻamoemoe i le polokalame, ua faʻaaoga lelei uma ma faʻafaigofie ona taulimaina galuega uma e mafai e le tele o tagata ona tuʻuina atu.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i se tasi o galuega faigofie ma masani, lea e faatatau foi i laulau ma galulue faatasi ma i latou. Lalo o le a tatou talanoaina pe faʻafefea ona faʻafefiloi sela i se laulau i le Upu.

1. Faʻaaogaina o le kio, filifili filifili i luga o le laulau e te manaʻo e fusia.

2. I le vaega autu "Galulue faatasi ma laulau" i le lisi "Tapenaga" i se vaega "Faalapotopotoga" filifili filifili "Faʻatasia sene".

3. O suli na e filifilia o le a fusia.

I le auala tutusa lava, e mafai ona faia le gaoioiga faʻafeagai uma - e vaevae ai siama.

1. Faʻaaogāina o le kio, filifili se sela poʻo ni nai sela e te manaʻo e momotu.

2. I le lisi "Tapenaga"i totonu o le vaega autu "Galulue faatasi ma laulau"filifili se mea "Vaevae nila".

3. I totonu o le tamai faamalama o loʻo aliali mai i ou luma, e tatau ona e faʻamaonia le numera manaʻomia o laina poʻo koluma i le vaega na filifilia o le laulau.

4. O le a vaeluaina ia sela e tusa ai ma le mea na e faʻamaonia.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopoopo se laina i se laulau i le Upu

O le mea uma lava, mai lenei tusiga na e aʻoaʻoina atili ai e uiga i mea e mafai ona fai e le Word Word, e uiga i le galulue faatasi ma laulau i lenei polokalama, faʻapea foi ma auala e faʻafefe ai suauu laulau pe faʻasoa foi. Matou te moomoo ia manuia oe i le suʻesuʻeina o se pisinisi o le ofisa multifunctional.