Auala e sii mai ai vitio mai Facebook i se telefoni ma le Android ma le iPhone

E toetoe o tagata Uma o le Facebook e le itiiti ifo ma le tasi ona mafaufau e uiga i le avanoa e sii mai ai vitio mai le telefoni sili ona lauiloa i aso nei e manatua ai lana telefoni, aua o le tele o mea taua ma aoga i le tusi punaoa e matua tele lava, ma e le o taimi uma e maua ai le initaneti e matamata i ai. E ui i le le lava o metotia aloaia mo le siiina mai o faila mai le upega tafaʻilagi, e mafai lava ona kopi soo se vitio i le mafaufau o lau telefoni. O meafaigaluega mataalia e foia ai lenei faafitauli ile siosiomaga o Android ma iOS o le a talanoaina i le tusiga lea e aumai i lou mafaufau.

O le lauiloa ma le faʻaaogaina o le Facebook o le faʻalauteleina lea o le tului i le faʻapupulaina o polokalama faakomepiuta e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa nisi uiga faʻapitoa, faapea foi ma le faʻatinoina o galuega e le o saunia e tagata na faia ni faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga lautele. Ae o meafaigaluega e mafai ai ona sii mai vitio mai le Facebook i masini eseese, ua tele naua mea na fatuina.


Tagai foi:
Aumai se vitio mai Facebook i komepiuta
Faʻafefea ona kopi faila mai le komepiuta i le telefoni
Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le vitio mai le komipiuta i le masini Apple e faʻaaoga ai iTunes

O le mea moni, e mafai ona e faʻaoga fautuaga mai mea e maua mai i la tatou 'upega tafaʻilagi, o loʻo tuʻuina mai i luga o fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, o le, lafoina ata mai le upega tafaʻilagi i se komipiuta PC, faʻaliliu atu faila "sauni" i le manatuaina o au masini feaveaʻi ma vaʻavaʻai i latou le tuusao - i le lautele E fautuaina lenei i nisi tulaga. Ae ia faʻafaigofie ma faʻateleina le faagasologa o le mauaina o vitio mai le Facebook i le manatuaina o se telefoni, e sili atu le faʻaaogaina o metotia e le manaʻomia ai se komepiuta ma e faʻavae i luga o le faʻatinoga o le faʻatinoga o tusi talosaga mo Android poʻo iOS. O le sili ona faigofie, ma sili atu ona taua, o auala aoga o loʻo talanoaina i lalo.

Android

E mafai e le au faipisinisi ona maua le avanoa e maimoa ai i ata vitio mai le upega tafaʻilagi a le aufaasālalau, matou te fautuaina le faʻaogaina o mea nei: sailiili i se vitio - maua se fesoʻotaʻiga i le faila faila - tuʻuina atu se tuatusi i se tasi o talosaga e mafai ai ona sii mai - faʻamaumauga saʻo - faʻaogaina o mea na maua mo le teuina ma le toe foʻi mulimuli ane.

Maua se sootaga i vitio Facebook mo le Android

O se fesoʻotaʻiga i le faila faila o le a manaʻomia i le toetoe o mataupu uma mo le siiina mai, ma o le mauaina o le tuatusi e matua faigofie lava.

  1. Tatala le Facebook mo le Android. Afai o le faʻamuamua lenei o le tagata o tausia, faʻapipiʻi. Ona maua lea i se tasi o vaega o le fegalegaleaiga o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e te manaʻo e sii i luga i le masini manatua.
  2. Faʻafesoʻotai le ata o le vitio e alu i le itulau o le taʻavale, faʻalautele le tagata taalo i le ata atoa. Sosoo, ia taʻi tolu togitogi i luga ae o le mea taalo ma filifili "Kopi le Fesootaiga". O le manuia o le taotoga e faʻamaonia ai le faʻasalalauga e oso i luga mo sina taimi i le pito i lalo o le mata.

I le aʻoga e kopiina tuatusi o faila e manaʻomia ona utaina i le mafaufau o se telefoni feaveaʻi, faʻaauau le faʻatinoina o se tasi o faatonuga nei.

Metotia 1: Google Play Store Downloaders

Afai e te tatalaina le faleoloa o Google Play ma ulufale i le fesili "download video from Facebook" i totonu o le pusa saili, e mafai ona e maua le tele o ofo. Faaputugatupe ua faia e isi tagata atiae ma ua fuafuaina e foia o tatou faafitauli, ua tuuina atu i se lautele lautele.

E taua le matauina e tusa lava pe i ai ni faʻaletonu (tele - o le tele o faʻasalalauga e faʻaalia i le tagata faʻaaogaina), o le tele o "tagata e sii mai" e masani ona faia le galuega tauave na folafola mai eo latou fatuga. E tatau ona manatua i le tele o taimi, o tusi talosaga e mafai ona mou ese mai le Google Play directory (soloia e le aufaʻatusitala), faʻapea foi le taofi o le faʻaalia o le taʻutaʻuina e le o loʻo fausiaina pe a uma le faʻafouga. Faʻafesoʻotaʻiga i masini e tolu na faʻapipiʻiina i le taimi o lenei tusitusiga ma faʻamaonia e aoga:

Download Video Downloader for Facebook (Lambda L.C.C)
Download Video Downloader for Facebook (InShot Inc.)
Download Video Downloader mo FB (Hekaji Media)

O le mataupu faavae o le "ave uta" e tutusa, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se mea o loʻo i luga pe tutusa foi. I faatonuga o loʻo mulimuli mai, o taga e taʻitaʻia ai le faʻaogaina o se kilia Facebook o loʻo faʻaalia i se faʻataʻitaʻiga. Vitio Vitio mai Lambda L.C..

  1. Faʻatu le Downloader Video mai le Faleoloa o le Android.
  2. Faʻamalo le meafaigaluega, tuʻuina atu le faʻatagaga e teu ai faʻamaumauga a le aufaasālalau - e aunoa ma lenei, e le mafai ona e siiina vitio. Faitau le faʻamatalaga o le talosaga, faʻasalalau le faʻamatalaga o loʻo i le itu tauagavale, i le pito mulimuli, tap le siaki.
  3. Ona mafai lea ona e alu i se tasi o auala e lua:
    • Taʻo le taʻalo aʻi "F" ma faʻaoga i le upega tafaʻilagi. Faatasi ai ma lenei filifiliga, i le lumanai e mafai ona e "malaga" i luga o le Facebook e pei o le taimi e te alu ai i totonu o soʻo se masini - o loʻo lagolagoina uma galuega faʻatinoina o le punaoa.

      Saili le vitio e te fuafua e teu ai i lau telefoni, faʻafesoʻotaʻi lona muaʻi vaʻaiga. I le faamalama tatalaina o loo i ai se talosaga mo isi gaioiga, tap "DOWNLOAD" - o le utaina o le vitio o le a amata vave.

    • Kiliki le ata "Download" i luga o le lau o le a amata "Lisi Faʻalagolago". Afai na tuʻuina muamua le tuatusi i luga o le laupapa laupapa, o se pine umi i le fanua "Faʻaofi le 'initaneti iinei" o le a amataina se faamau Pasili - kiliki i ai.

      Le isi tapuni "FAAALIA LE FAASOLOGA". I le matala o le filifiliga filifiliga, kiliki "DOWNLOAD"E amataina lenei kopi o le faila vitio i le mafaufau o le telefoni.

  4. Matamata i le faagasologa o le download, e tusa lava po o le a le auala e filifili ai i le sitepu muamua, atonu e ala i le paʻi atu i vaega e tolu i le pito i luga o le mata ma le filifilia "Faʻagasologa alualu i luma".
  5. I le maea ai o le faagasologa o le download, o faila uma o loʻo faʻaalia i luga o le ata autu o le Download Downloader - o se lomitusi umi i luga o soʻo se faʻamatalaga e amata ai se lisi o gaioiga talafeagai ma le faila.
  6. E faaopoopo i le avanoa mai le talosaga download, o vitio na siiina mai le Facebook e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga, e mafai ona vaʻaia ma faʻatulaga e faʻaaoga ai soʻo se faila faila mo le Android. Faasaoina le Pusa - "com.lambda.fb_video" O loʻo i totonu o le fale teu oloa po o luga o se masini e teu ai mea e teu ai (faʻalagolago i le OS OS).

Metotia 2: Auaunaga Upega mo le Fafaina Mai o Faʻamaumauga

O se isi auala e sii mai ai vitio vitio mai le Facebook i se telefoni feaveai i le Android, e le manaʻomia le faʻatulagaina o soʻo se talosaga - toetoe o soʻo se Initaneti ua faʻapipiʻiina i totonu o le masini (i le faʻataʻitaʻiga i lalo - Google Chrome mo Android). Mo le faʻatinoga o le siiina mai o faila, o loʻo mafai ona faʻaaogaina se tasi o auaunaga faʻainitaneti faapitoa.

E tusa ai ma punaoa a le 'upega tafaʻilagi e mafai ona fesoasoani e puʻe vitiō mai le Facebook, ei ai nisi oi latou. I le taimi o le tusiaina o le tusiga i le tulaga o le Android, e toʻatolu filifiliga na siaki ma na latou fetaui ma le galuega o loʻo fesiligia: savefrom.net, getvideo.at, tubeoffline.com. O le taʻiala o le faʻaogaina o nofoaga e tutusa, e pei o se faʻataʻitaʻiga i lalo, savefrom.net sa faʻaaogaina o se tasi o mea sili ona lauiloa. I le auala, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ma le' auʻaunaga tuʻufaʻatasia e ala i suʻega eseese mo Windows, ua maeʻa ona iloiloina.

Tagai foi:
Savefrom.net mo Yandeks.Brouser: faigofie le siiina o leo, ata ma vitio mai nofoaga eseese
Savefrom.net mo Google Chrome: faatonuga mo le faʻaaoga
Savefrom.net mo Opera: o se meafaigaluega mamana mo le siiina o masini multimedia

  1. Kopi le sootaga i le vitio ua lafoina i le Facebook. Le isi, faʻalauiloa le masini i le telefoni. Faʻailoga i le pusa tuatusi o lau 'upega tafaʻilagisavefrom.netpaʻi "Alu".
  2. E i ai se fanua i le itulau o le tautua "Ulufale i le tuatusi". Umi le lolomiina o lenei matata e faʻaali ai le faamau "TUSI" ma tape i ai. O le taimi lava e maua ai e le 'auʻaunaga se fesoʻotaʻiga i le faila, o le a amataina ana auʻiliʻiliga - e manaʻomia ona e faatali mo sina taimi.
  3. Ma le isi, kiliki i luga le faamau "Download MP4" i lalo o le ata muamua ata ma taofiofi pea seia oʻo i le lisi. I le lisi o taga, filifili "Faasaoina faamatalaga e ala i le faasinomaga" - O le a faʻaalia se faamalama, faʻatagaina oe e faʻamaʻoti mai le igoa o le faila e sii mai ma le ala e teu ai.
  4. Ulufale faʻamaumauga, ona tapuni lea "DOWNLOAD" i luga o le faamalama o loo i luga ma faatalitali mo le download e faamaeaina.
  5. I le lumanaʻi, e mafai ona e mauaina le ata e maua ai le telefoni e ala i le telefoni i le lisi autu o le masini ma faʻataʻavale mai i lea mea i le "Faila Failaina". E le gata i lea, o le faʻaaogaina o faila e mafai ona faia e faʻaaoga ai le faila o le faila mo le Android - e ala i le lē mafai ona faʻaolaina i latou i totonu o le faila "Download" i le aʻa o le fale teu oloa po o le avetaavale mai le smartphone.

iOS

E ui lava i tapulaa tele o iOS pe a faʻatusatusa atu i le Android i le faʻatinoina o galuega e le o tusia e le aufaʻataʻotoga o le polokalama faʻapitoa ma le Facebook, e mafai ona maua ata mai le upega tafaʻilagi e faamanatu ai le Apple, ma o loʻo i ai i le tagata faʻapitoa ni meafaigaluega.

Maua se sootaga i le Facebook vitio mo iOS

E tele auala e faʻafeiloaʻi ai ata vitio i le iPhone, ma oi latou taʻitasi o le a manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le kilipa i le clipboard iOS e alu e kopi le faila mai le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaiga i le teuina o masini feaveaʻi. Kopi le faila e faigofie.

  1. Tatala le Facebook i le iOS. Afai e amata le kalani mo le taimi muamua, ia e ulufale i le upega tafaʻilagi. I soo se vaega o le tautua, saili le vitio o le a e sii mai e matamata i le lē tuusao, faʻalautele le vaega o le tafaoga i le atoa o le lau.
  2. I lalo o le vaega taaalo, tap Fetufaai ona kiliki lea "Kopi le sootaga" i le lisi o loʻo i luga o le lau.

A maeʻa ona maua le tuatusi o le faila punaoa vitio mai le lisi o fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e faʻaauau le faʻatinoina o se tasi o faatonuga e faʻaalia ai le lafoina o mea i totonu o le mafaufau o le iPhone ona o se taunuuga o lau faʻatinoga.

Metotia 1: Tagata mai le Apple Store Store

Ina ia foia le faafitauli mai le ulutala o le tusiga i le iOS mea na fatuina ai se tele o le tele o meafaigaluega tau komepiuta o loʻo maua i le faleoloa o Apple. E mafai ona e mauaina tagata e sii mai le fanua e ala i le talosaga "download video from Facebook" pe tutusa foi. E tatau ona e iloa o ia ituaiga upega tafaʻilagi, faʻapipiʻiina le galuega o le siiina mai o mea mai fesoʻotaʻiga lautele, o le a mou atu i le taimi nei mai le App Store, ma o le a le mafai ona latou faʻaaogaina galuega ua folafolaina e le tagata e faia, ae o le a maua ai sootaga e maua ai ni meafaigaluega se tolu i le taimi o le tusitusi tusiga.

Faʻasaʻo le Initaneti Tulei Faʻatasi ma Adblock (Nik Verezin) e sau ai vitio mai le Facebook
Download DManager (Oleg Morozov) talosaga mo le siiina o vitio mai le FB i le iPhone
Lolomi Sii mai le Facebook - Vitio Vitio Pro 360 mai le WIFI mai le Faleoloa o le Apple App

Afai o le a le toe galue se tasi o mea faigaluega e galue i le taimi, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi - se algorithm o taga e aofia ai le faʻapipiʻiina o vitio mai le Facebook i le iPhone, i le tele o fofo o le vaega ua faʻamatalaina e toetoe lava a tutusa. I le faataitaiga o loʻo i lalo - Faʻamatalaga Tumaoti ma le Adblock mai Nik Verezin.

  1. Faʻamau le talosaga avega mai le Apple App Store. Aua nei galo e kopi le sootaga i le vitio i le laupapa laupapa IOS e pei ona faamatalaina i luga, pe afai e te le manao e teu i le upega tafaʻilagi e ala i faʻasalaga lona tolu.
  2. Tatalaina le talosaga a le Private Browser.
  3. O le isi, faʻaauau e pei ona foliga mai e sili atu ona talafeagai ia te oe - pe faʻapipiʻi i le Facebook ma faʻaaoga le upega tafaʻilagi e ala i le "masini" e fesiligia, pe faapipii le sootaga i le vitio i le laina o le initaneti:
    • Mo le faatagaga alu i luga o le upega tafaʻilagi facebook.com (tapuni i luga o le laupepa autu a le Private Private Browser) i luga o le laupepa autu o le Private Network ma ulufale ai i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi e maua ai le auaunaga. Le isi, saili le vitio e te fuafua e lafo.
    • Mo le faapipiiina o se fesoʻotaʻiga na faʻasolo muamua, faʻasolo i luga o le "Suʻelagi po o le igoa ..." valaau le lisi autu e aofia ai se mea se tasi - "Pasita", kiliki lenei button ona tapuni lea "Alu" luga o le keyboard keyboard.
  4. Tapu le faamau "Taaalo" i le vaega muamua o le vitio - faatasi ai ma le amataga o le toe foi, o le a faʻaalia le lisi o taga. Tago "Download". O na mea uma - ua uma ona amataina le download, e mafai ona e faʻaauau pea ona matamata i le vitio i luga o le initaneti, pe alu i se isi anotusi.
  5. Ina ia mafai ona maua le download ma ua uma ona tuʻu i le ata vitio o le vitio, alu i "Manatu" mai le lisi i le pito i lalo o le lau - mai iinei e mafai ona e matamata i le faagasologa o le kopiina o ata i le mafaufau o le masini, ma mulimuli ane - ia amata ona taʻalo i latou, e tusa lava pe i fafo atu o le vaega o faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga faʻamaumauga.

Metotia 2: Auaunaga Upega mo le Fafaina Mai o Faʻamaumauga

Ua iloa i le tele o auaunaga ile Initaneti lea e mafai ai ona e siiina ata ma musika mai punaoa eseese, e mafai ona faaaoga i le iOS. Aʻo kopiina ata vitio mai le Facebook i le iPhone, o nofoaga nei na faʻaalia ai le aoga: savefrom.net, getvideo.at, tubeoffline.com.

Mo le mauaina o le mea e manaʻo i ai, o lona uiga, download le faila i se tasi o nei auaunaga, o le ae manaʻomia foi se tusi faʻapitoa. O le tele o taimi, e foia ai le faafitauli e ala i le auala ua fuafuaina, o le uluai "hybrids" o le pule o faila mo iOS ma le Initaneti o loʻo faʻaaoga - mo se faʻataʻitaʻiga, Documents from Readdle, Faʻaulu mai le Shenzhen Youmi Information Technology Co. Ltd, ma isi. O le auala fuafuaina e toetoe lava o le lautele e faatatau i le punavai, ma ua uma ona tatou faʻaaogaina a tatou tusiga pe a toe maua mai mea mai fesoʻotaʻiga lautele i VKontakte, Odnoklassniki ma isi faleoloa.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻapefea ona e siiina vitio mai le VKontakte i le iPhone e faʻaaoga ai pepa Faʻamaumauga ma le initaneti
Faʻafefea ona e siiina le vitio mai le Odnoklassniki i le iPhone e faʻaaoga ai le Pule Sili ma le auaunaga i le initaneti
Matou te siiina le vitio mai le Initaneti i le iPhone / iPad

Ina ia sii mai ata mai le Facebook faatasi ai ma le fesoasoani a faila faila, e mafai ona e mulimulitai tonu i fautuaga o loʻo maua i luga ole sootaga oi luga. Ioe, mulimuli i faatonuga, faʻamaonia le tuatusi o le vitio mai le fesoʻotaʻiga lautele i le fesili, ae leai VK poʻo Ok. O le a tatou le toe fai ma mafaufau i le gaioiga o le "hybrids", ae o le a tatou faamatalaina se isi auala sili atu ona lelei o le siiina mai - o le Initaneti o le Initaneti mo iOS ma uiga sili ona lelei - UC Browser.

Tulei le UC Browser mo iPhone mai le Apple Store Store

  1. Faʻamau le Peretania Peretania mai le Faleoloa Apple App ma faʻalauiloa.

  2. I totonu o le fanua o le ulufale atu i le tuatusi tuatusi tusiru.savefrom.net(poʻo le igoa o se isi auaunaga e sili ona manaʻoina) ona tap "Alu" luga o le keyboard keyboard.

  3. I totonu o le fanua "Ulufale i le tuatusi" I luga o le itulau o le tautua, faʻapipiʻi se fesoʻotaʻiga i se vitio o loʻo lafoina i totonu o le Facebook. Mo le faia o lenei mea, umi le lolomiina i le nofoaga maoti, valaau i le lisi mea e filifili ai Pasili. A maeʻa ona maua le tuatusi, o le a faʻapopetopeina e le 'upega tafaʻilagi le faʻamaonia.

  4. A maeʻa ona vaʻaia le ata vitio, kiliki ma uu le ki. "Download MP4" seia oʻo i luga o le lisi e mafai ona faia. Filifili "Faasaoina" - o le a amataina vave lava le download.

  5. O le siakiina o le faagasologa, ma le faʻaaoga atili o faila e sii mai, valaʻau i le lisi autu o le UC Browser (tolu togi i le pito i lalo o le mata) ma alu i le "Faʻamaumauga". Taofi "Download" o loʻo i ai nei faʻaaliga.

    E mafai ona e iloa, taʻalo, toe faʻailoga ma tape mea ua uma ona tuʻuina atu ma le fesoasoani a le UC Browser i le manatuaina o le iPhone e ala ile alu ile tab "Taofiofia" ma tatala le pusa "Isi".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le siiina o vitio mai le Facebook i le manatuaina o se telefoni feaveaʻi Android poʻo iOS o se mea e mafai ona foia, mamao mai le auala e tasi, galuega. Afai e te faʻaaoga meafaigaluega faʻamaonia mai i le atunuʻu e atiaʻe ma galue, mulimuli i faatonuga, e mafai lava e se tagata faʻapitoa ona togafitia le siiina o vitio mai le tele o fesoʻotaʻiga lautele i le manatuaina o le masini feaveaʻi.