Ulufale i superscript ma subscript i totonu o Microsoft Word

O le pito i luga ma le pito i lalo ma le pito i lalo po o le pito i luga ma lalo i MS Word o le ituaiga o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga pe lalo ifo o le laina faʻasologa ma le tusitusiga i totonu o le pepa. O le tele o nei tagata e laʻititi nai lo le gagana faigofie, ma o lea faʻaaogaina se faʻaaogaina, i le tele o tulaga, i vaefaamatalaga, sootaga ma faʻamatalaga o le matematika.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina se faailoga i le Upu

O vaega o le Word Word e faafaigofie ai ona fesuiai i le va o superscript ma tusi o lafoga e faʻaaoga ai le mea faʻapipiʻi kulupu poʻo fuʻa. I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina le auala e faia ai superscript ma / pe subscript i le Upu.

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

Liliuina o le 'anotusi i totonu o se faʻamaufaʻailogaina e faʻaaogaina ai meafaigaluega a le vaega Faʻamau

1. Filifili se fasipepa o tusitusiga e te manao e liliu i se faasino igoa. E mafai foi ona e seti le pala i le nofoaga o le a e lolomi ai le anotusi i le superscript poo le subscript.

2. I le lisi "Aiga" i se vaega "Font" kiliki le faamau "Lafoga" poʻo "Ripoti"faʻalagolago po o le fea faʻamaufaʻailoga e te manaʻomia - laʻititi poʻo luga.

3. O le anotusi na e filifilia o le a liua i se faasino igoa. Afai e te leʻi filifilia le tusiga, ae na o le fuafua e pasia, ulufale mai mea e tatau ona tusia i le faasino igoa.

4. Kiliki le faamaumatau i le itu tauagavale mo le tusitusiga na liua i superscript ma lalo ifo. Lave le button "Lafoga" poʻo "Ripoti" e faʻaauau le taina o le tusitusiga manino.

Lesona: E pei ona i totonu o le Upu e tuu tikeri Celsius

Faʻafeiloaʻiina o le mau i le faʻaaogaina o fuʻa

Atonu ua uma ona e maitauina, pe ae faapipii le pala i luga o ki e tatau ona suia le faasino igoa, e le gata o latou igoa, ae o le autu autu foi o loo faaalia.

O le tele o tagata sailiili e sili atu ona faigofie ona faatino nisi faʻamautinoaga i totonu o le Upu, pei o le tele o isi polokalame, faʻaaogaina le piano, ae le o le kiore. O lea, ia manatua po o fea ki e mafua ai le faasino igoa.

FMT” + ”="- fesuiaiga i le lafoga
FMT” + “MANATU” + “+"- fesuiaiga i le faasino igoa.

Manatua: Afai e te manaʻo e liua ua uma ona lolomiina se anotusi i totonu o se faasino igoa, filifili muamua aʻo leʻi taina nei ki.

Lesona: Faʻafefea i le Upu ona tuʻu le igoa o sikuea sikuea ma kupita

Aveesea o se faasino igoa

Afai e tatau ai, e mafai ona e faalēaogāina le liua o se tusitusiga manino i luga o le tusiga poʻo le tusiga o le tusiga. Moni, e tatau ona e faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe e le o se tulaga faʻamautuina o le faʻatinoga o le gaioiga mulimuli, ae o se tuʻufaʻatasiga autu.

Lesona: E faʻafefea ona faʻaaogaina le mea mulimuli i le Upu

O le anotusi na e ulufale i totonu o le faasino igoa o le a le soloiesea, o le a avea ma foliga o tusitusiga masani. Ma, ina ia faalēaogāina le faasino igoa, faigofie lava ona lolomiina ia ki nei:

FMT” + “SPACE"(Space)

Lesona: Manunuʻu i MS Word

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e tuʻu ai superscript poʻo le tusitusi i le Upu. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.