Faʻafefea ona faʻatulagaina se lomitusi Canon

O se tagata e leai se poto masani PC e masani ona feagai ma le faafitauli e lolomi sese ona lolomiina pe musu e faia. O nei mataupu uma e tatau ona mafaufau ese, talu ai ona o le setiina o le masini o se mea e tasi, ae o le toe faaleleia o le isi mea. O le mea lea, muamua taumafai e faʻapipiʻi le lomitusi.

Faʻasalaga Canon Printer Setup

O le tusiga o le a talanoaina ai tusitala tautaua o Canon. O le lautele o le tufatufa atu o lenei faʻataitaiga ua taʻitaʻia ai le mea moni o fesili o suʻesuʻega e lofituina i fesili pe faʻafefea ona fetuunai le auala ina ia lelei atoatoa. Mo lenei mea o loʻo i ai le tele o mea aoga, o loʻo i ai faʻauluuluga aloaia. E uiga ia i latou ma e aoga le talanoa.

Vaega 1: Faʻatuina o le Lomitusi

E le mafai ona taʻuina se taimi taua e pei o le faʻapipiʻiina o se lomitusi, aua o le tele o tagata o le "setup" o le amataga muamua lea, o le faʻaogaina o laina talafeagai ma faʻapipiʻi le avetaʻavale. O nei mea uma e tatau ona faʻamatalaina atili auiliiliga.

  1. I le amataga, ua faʻapipiʻi le lomitusi i luga o le nofoaga o loʻo sili atu ai le mafanafana o le tagata faʻaoga i le fegalegaleai ma ia. E tatau ona i ai se tulaga faapena i tafatafa o le komepiuta, aua o le fesoʻotaʻiga e masani ona faia e ala i le cable cable.
  2. A maeʻa lena, o le USB cable e fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻi sikuea i le lomitusi, ma masani - i le komepiuta. E totoe na o le faʻafesoʻotaʻi le masini i le pusa. Leai ni uaea, o le a le toe i ai ni laina.

  3. O le isi mea e tatau ona e faʻapipiʻi le avetaavale. O le tele o taimi e tufatufa atu i luga o se CD poʻo luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e ona le atinaʻe. Afai e maua le filifiliga muamua, ona faigofie lea ona faʻapipiʻi le polokalama talafeagai mai le faʻalapotopotoga faʻapitoa. A leai, alu i le punaoa a le kamupanī ma maua le polokalama.

  4. Na o le pau le mea e tatau ona e gauai i ai pe a faʻaeʻeina le komepiuta e ese mai i le mamanu o le lolomiina o le loloto ma le faʻaogaina o le polokalama faʻaoga.
  5. E totoe na o le alu i "Meafaigaluega ma Lolomitusi" ui "Amata", saili le lomitusi i le fesili ma filifili e pei "Mea Lelei". Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le atigipusa ma le igoa e manaʻomia ma filifili le mea talafeagai. A uma lena, o pepa uma e lafoina e lolomi o le a lafoina i lenei masini.

O le faʻamatalaga o le uluai seti o le lomitusi e mafai ona maeʻa.

Vaega 2: Polokalame lolomi

Ina ia mafai ona maua pepa e fetaui ma ou tulaga manaomia, e le lava le faʻatauina o se taugata lomitusi. E tatau foi ona e faatulagaina ona faatulagaga. O iinei e tatau ona e gauai atu i mea e pei o "susulu", "satuutu", "eseesega" ma isi.

O isi faatulagaga e faia e ala i se aoga faʻapitoa e faʻasoa i luga o se CD poʻo le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, e tutusa ma avetaʻavale. E mafai ona e suʻe i le mamanu o le lomitusi. O le mea sili o le na o le download na o polokalama aloaia, ina ia aua nei faaleagaina le auala e ala i le faalavelave i lana galuega.

Ae o le tapulaa maualalo e mafai ona faia i le taimi lava e leʻi lolomiina. O nisi o tafaoga autu e setiina ma suia toetoe lava a maeʻa lomiga taitasi. Aemaise lava pe afai e le o se fale lomitusi fale, ae o se ata ata.

O se taunuuga, e mafai ona e fai atu o le setiina o se tusitala lolomi e faigofie lava. E naʻo le taua le faʻaaogaina o le polokalama faʻapitoa ma ia iloa le mea o loʻo i ai i totonu o laina e manaʻomia ona suia.