Glow i Photoshop

O le polokalame ToupView ua mamanuina e galulue i masini komepiuta ma USB microscopes o nisi faasologa. O lona faʻatinoga e aofia ai le tele o meafaigaluega aoga e mafai ai e oe ona faʻaogaina manipulations ma ata ma vitio. O se numera tele o faatulagaga o le a fesoasoani ia te oe e galue ai i lenei polokalama i le faigofie ma mafai ona e faʻamaonia mo oe lava ia. Tatou amata le iloiloga.

Fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia

Muamua lava, e tatau ona e gauai atu i le faʻaalia o masini fesoʻotai. O le faʻamaufaʻailoga tutusa i le itu tauagavale o le faamalama autu o loʻo faʻaalia ai se lisi o mea gaoioi ua sauni e alu. E mafai ona e filifili se tasi oi latou ma faʻasologa. O iinei e mafai ona e uuina ata pe pueina le vitio mai le telefoni filifilia po o le microscope. I le tulaga pe a leai se tasi o masini e faʻaalia iinei, taumafai e toe faʻaleleia, faafou le avetaavale, pe toe amata le polokalama.

Aveese ma Maua

O le faʻatinoina o le faʻaaogaina ma le mauaina o le a sili ona aoga i tagata e umia microscopes micro. Faatasi ai ma le fesoa- soaniga a tagata taʻavale faʻapitoa e mafai ona e faʻaleleia lelei laina talafeagai, lea o le a mafai ai e oe ona faʻalelei le ata i le tele e mafai ai. O loʻo e avanoa foi e seti faʻamaonia mea e le aoga pe mafai ai ona faʻavave vave le tapunia ma faʻamalosia.

Faʻasagaina paleni paʻepaʻe

O se faafitauli taatele i le tele o kamera ma USB microscopes o le faʻamaonia le saʻo o le paepae. Mo le faaleleia o lenei mea ma ia faia le seti saʻo, o le a fausia le galuega i totonu o ToupView. Pau lava le mea e te manaʻomia e faʻanofo ai le taʻavale seia oʻo ina faamalieina le taunuʻuga. Seti tulaga le aoga pe afai e le fetaui ma oe i le faiga o le faʻatulagaga lima.

Lanu lanu

I le faʻaopoopoga i paleni paʻepaʻe, o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻatinoina o se ata sili atu ona saʻo o lanu o le ata. E faia lenei mea i se isi lisi o le polokalama. O i latou nei o paʻepaʻe o le susulu, faʻatusatusaga, fatu, gamma ma saturation. O suiga o le a faʻaaoga vave, ma e mafai ona e suʻeina i latou i le taimi moni.

Faʻamatalaga faʻapipiʻi

A faʻaaogaina nisi masini ma se mea e iloagofie ai le suiga o le pa puipui, o loʻo i ai faafitauli i le vavevave ma le saoasaoa. Ua faʻaopopoina e le au atinaʻe se galuega faʻapitoa, lea o loʻo maua ai le tele o alalaupapa, lea o le a sili ona lelei ai le faʻafefe ma faʻaumatia ai faʻafitauli.

Faʻatulagaina o fua faʻatatau

O masini taitasi e lagolagoina ai na o se numera faapitoa o laupepa, o lea pe a setiina le tulaga faatauaina o ToupView, e le mafai ona matauina ni faaletonu po o ni faafitauli e mafai ona vaaia. Faʻaaoga le galuega faʻapitoa e ala i le faʻaogaina o le palanisi i le taʻiala manaʻomia seia oʻo ina e faʻamautinoa le faʻaaliga.

Faʻasalaga i le fanua lanu

O nisi taimi pe a puʻeina se ata, o se tasi vaega o loʻo nofoia e se fanua pogisa. A aliali mai, e manaʻomia ona e faia le tulaga talafeagai, lea o le a fesoasoani e faʻaumatia ai pe faʻaitiitia ai le aafiaga. O le ae manaomia le ufiufi o le tioata, kiliki le faamau ma vaʻavaʻai mo fanua pogisa, a maeʻa le polokalama o le a otometi ona faʻaalia le gaosiga.

Uunaia o fuaitau

Talu ai o ToupView o loʻo i ai le tele o vaega, e le faigofie le suiga i taimi uma mo masini eseese. E mafai e le atinaʻe ona faʻaputuina faila o faʻalapotopotoga ma ave i latou i se taimi pe a manaʻomia. O le mea lea, e mafai ona e faʻalogologo lelei i mea uma mo le tele o masini i le taimi e tasi, ona faigofie lea ona e siiina faila ina ia le toe faia le toe teuteu.

Faʻateʻa taga

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faia e se tagata faʻaaogā poʻo se polokalama e faʻamaumau i se laulau faapitoa. Alu i ai pe afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi pe faalēaogāina ni manipulations. O se lisi atoa lea o latou faʻamatalaga, faʻamaumauga ma le taimi taʻavale. O nisi taimi e te manaʻo ai e teu le faila, mo lenei mea o loʻo i ai se ki faapitoa.

Galulue faʻatasi ma laulau

ToupView e lagolagoina le galulue ma faʻamau. E mafai ona e faʻaaogaina se ata o le ata poʻo se vitio i luga o isi ata poʻo faʻamaumauga. E mafai ona faia lenei mea i ni aofaiga e le faʻamapulaʻaina, o lea la pe a galue i le tele o laulau, o nisi taimi ei ai faigata. Alu i le laupepa faʻapitoa e pulea ai, tape, faʻasaʻo, mafai pe faʻamalo le visibility.

Faʻasologa o fua faʻatatau

O se tasi o vaega autū o le polokalame o le iai lea o meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻatinoina o faʻatusatusaga o itu, mamao o mea faitino ma sili atu. O faʻasologa uma o faʻatusatusaga, faʻafanua ma faʻamaumauga o loʻo i totonu o se isi faʻamau ma ua vaevaeina i ni vaega.

Galulue ma faila

E lagolagoina e le polokalame mafaufauina le galu- ega ma toetoe lava o ata vitio ma leo masani. E mafai ona e tatalaina ma amata galue i le faʻamaufaʻailoga talafeagai. "File", ma o loʻo faʻatinoina foʻi e ala i le initaneti. I le lava lava taʻaloga, o le galuega suʻesuʻeina, faʻataʻitaʻiina o masini poʻo le lolomiina.

Pepa fua

Afai e te faia fua ma fua faʻatatau i ToupView, o le a maeʻa ona tuʻuina atu i totonu o se pepa faʻapitoa ma maeʻa taunuʻuga. E tatalaina i le kosi talafeagai ma o se lisi e faʻaalia ai faamatalaga uma e manaʻomia e uiga i fuainumera, fuataga ma faʻatusatusaga.

Vitio vili

E faigofie lava ona faʻaalia se faʻafanua fou, ma e le manaʻomia le faʻatinoina o se faʻavae muamua poʻo le setiina o faʻasologa. Ae mo le ata vitio, iinei o le ae manaomia le setiina o lona tulaga, faatulaga le talaaga, lapopoa ma le ituaiga. O le aso, taimi, fua ma le mea saʻo e faʻapipiʻiina foi iinei.

Polokalame polokalame

I totonu o ToupView o loʻo i ai le tele o ituaiga o tulaga e mafai ai e oe ona faʻamalie le polokalame faapitoa mo oe lava ma galue lelei i totonu. I le faʻasalalau lautele, o faʻasologa o iunite, elemene o maʻa, pepa o fua ma mea faitino ua setiina. A maeʻa suiga e le galo ona kiliki "Faaaoga"ina ia puipuia mea uma.

I le faaopoopo i le faamalama faatasi ai ma tulaga faatonuina, o loo i ai se lisi o mea e fiafia i ai. O iinei e mafai ona e seti ai se faila e teu ai, lolomiga, faasologa, palakalafa, pueina ma isi galuega tauave. Faʻasaga i vaega e suʻe faʻamalamalamaina uma faʻamatalaga.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faatalanoaga auiliili o le masini fesootai;
  • Malosiaga e faia ai faʻatusatusaga.

Faʻafitauli

  • E leʻi faʻafouina le polokalame mo le tolu tausaga;
  • Tufatufaina naʻo luga o masini ma le faʻatauina o meafaigaluega faʻapitoa.

I luga ua tatou iloiloina auiliili le polokalama ToupView. O lona autu autu o le galue i masini komepiuta ma le microscopes microscopes. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona faʻatautaia le vave faafetai i se atinaʻe faigofie ma faigofie, ma o le tele o faʻalapotopotoga eseese o le a fiafia i tagata faʻapitoa.

ChrisTV PVR Standard Minisi Faʻafouina Talosaga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ToupView o se polokalama faigofie ma faigofie mo le galulue faatasi ma masini komepiuta ma USB microscopes. O lona faʻatinoga e aofia ai le tele o meafaigaluega aoga e mafai ai e le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga ma ata vitio ona faʻalelei tele.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Levenhuk
Tau: Faʻatau
Toa: 68 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.7.6273