Faʻafoʻi faafitauli i le faʻaaliga o le disaki i le Windows 10

O le faʻamaoni a Microsoft i le aoina o faʻamatalaga i luga o le gaoioiga a le tagata faigaluega ma faʻamatalaga i le siosiomaga o le Windows 10 e mafua ai le ita i le toatele, ma e mafai foi ona avea ma se mea e aʻafia ai le filifiliga e fesuiai i le lomiga fou o le polokalama masani masani. Le puipuia o faʻataʻitaʻiga mai le faʻapupulaina fesoasoani i polokalama faʻapitoa faapitoa. O se tasi o sili ona aoga o le DoNotSpy10 talosaga.

O le autu autu o le faʻaaogaina o DoNotSpy10 o le faʻaaogaina lea o vaega o Windows e aʻafia pe leai foi le aʻafiaga e fesiitai atu ai i Microsoft faʻamatalaga eseese e uiga i le faʻatinoina o tusi talosaga ma taga na faia i le polokalama e le tagata faʻaaogaina. O le meafaigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻatapulaʻa le aoina o faʻamatalaga mai le kalena, mataʻituina o le masini masini ma le masini pueata, faitauina o faʻamatalaga mai eletise biometric, fuafuaina le nofoaga o le masini ma sili atu.

Faʻasaga

DoNotSpy10 tagata faʻapitoa e tausia tagata e le manaʻo e faʻasalalauga i mea faʻapitoa o le faʻatulagaina ma suʻesuʻe vaega taʻitasi o le Windows e puipuia ai le leiloa o faʻamatalaga agatapuia. O le mea lea, a maeʻa lana faʻalauiloaina, ua vave sauni le polokalama e faʻatino lana galuega autu faatasi ai ma le "tulaga le manuia".

I le tele o tulaga, o le faʻalavelaveina o vaega ua fuafuaina ua lava lea e maua ai le maualuga o le puipuia o faamatalaga a le tagata lava ia, a itiiti mai mai tagata taitoatasi mai Microsoft, i se tulaga talafeagai.

Le faʻaaogaina togafiti feaveaʻi

Mo se faʻamatalaga sili atu saʻo ma atoatoa o le mea tonu o le a le atoatoa i le faagasologa o le DoNotSpy10, o vaega ua faʻaaogaina ua vaevaeina i ni vaega. O se tagata poto masani e mafai ona filifilia ni vaega patino i le loto mai ni vaega e fai ma sui:

  • Faasalalauga faalauiloa;
  • Talosaga mo le faaaogaina o tagata faigaluega;
  • Filifiliga na fausia i le Windows 10 antivirus ma le masini;
  • Isi matāʻupu e aʻafia ai le le faalauaiteleina.

Tetee

Aʻo leʻi faʻasusu i totonu o le 'auʻaunaga faʻatinoga, o le polokalama e fatuina ai se mea e toe faʻafoisia ai, lea e mafai ai ona foia suiga na faia e DoNotSpy10.

Faaauauina atinae

Talu ai ona o Microsoft o loʻo taofia le faʻaaogaina o meafaigaluega e pei o le mea na faʻamatalaina, ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga e aumai ai ni faʻaoga fou i le faiga e mafai ona aoina ai faʻamatalaga e fiafia i ai se tagata e faia, e tatau i tagata foafoa o DoNotSpy10 ona faʻaleleia pea a latou tali e ala i le faʻaopoopoina o filifiliga fou. Mo le mautinoa atoatoa o vaega uma o le siakiina o Windows o le a le atoatoa, e tatau ona e faʻaaogaina le lomiga lata mai o le meafaigaluega ma faia faʻatautaia masani o le talosaga.

Mama

  • Uiga manino ma faigofie;
  • O le mafai ona faʻaaoga uma mea tau vaʻaia;
  • Faʻagavaʻa o gaioiga na faia i le polokalame.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia gagana.

DoNotSpy10 o se malosiaga, ae i le taimi lava lea e faigofie tele le faʻaogaina o meafaigaluega e mafai ai ona e faʻaogaina uma le lelei o le lomiga lata mai o Windows, toetoe lava a puipuia uma oe lava mai le suʻeina o au lava faʻamatalaga i le OS developer.

Tikiake DoNotSpy10 mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Windows Tweaker Privacy Privacy Aveese le Suʻega o Win Faʻaumatia Windows 10 Spying Windows 10 Faʻamatalaga Faalilolilo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DoNotSpy10 o se meafaigaluega faigofie-e faʻaaoga mo le le faʻaaogaina o vaega o le Windows 10 e aoina ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga a le tagata e faʻaaogaina ma faʻatinoina talosaga.
Faigaluega: Windows 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: pXc-coding
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.0