Aisea e le faigaluega ai le YouTube i luga o le televise?


O televise TV ua amata ona sili atu ona lauiloa, aʻo latou ofoina atu ata faʻafiafia faʻafiafia, e aofia ai le matamata i ata vitio i le YouTube. Talu ai nei, e ui i lea, o le fesoʻotaʻiga faʻatusa e taofia le galue pe leai foi mai le TV. O le asō matou te fia taʻuina atu pe aisea ua tupu ai lenei mea, ma pe mafai ona toe faʻafoʻi le tulaga o le YouTube.

Aisea e le faigaluega ai YouTube

O le tali i lenei fesili e faigofie lava - Google, tagata o YouTube, o loʻo faasolosolo malie ona suia lona atinaʻe atinaʻe (API), lea e faʻaaogaina e talosaga mo le matamataina o le vitio. O API fou, i le avea ai o se tulafono, e le ogatasi ma fausaga tuai polokalama tuai (lomiga lata mai o le Android po o le webOS), o le mafuaʻaga lea ua taofia ai le galue. O lenei faʻamatalaga e talafeagai mo le TV, faʻasalalau i le 2012 ma muamua. Mo ia ituaiga masini, o se fofo i lenei faafitauli, pe a tautala, ua toesea: atonu e le mafai ona toe galue le polokalama YouTube na fausia i le firmware pe siiina mai le faleoloa. Ae ui i lea, e tele isi auala, tatou te fia talanoa i lalo.

Afai e mataʻituina faafitauli i le YouTube i luga o televise fou, ona mafai lea ona tele mafuaʻaga mo lenei amio. O le a matou iloiloina i latou, faʻapea foi ma taʻu atu ia te oe metotia o le faʻafitauli.

TV faʻapitoa na tuʻuina atu i le 2012

I luga o televise TV faʻatasi ma le televise Smart TV, ua faʻaaogaina se faʻaoga fou o le YouTube, o lea o faafitauli i lana galuega e le o aʻafia ma se suiga i le API. E ono mafai ona i ai se ituaiga o polokalama faakomepiuta.

Metotia 1: Suia le atunuu o le auaunaga (LG TVs)

I le televise fou a le TV, o nisi o meaʻai e le fiafia i nisi o taimi e matauina pe a paʻu le faleoloa o le LG Content ma le Initaneti ma YouTube. O le tele o taimi e tupu lenei mea i luga o le televise na faatauina i fafo. O se tasi o fofo i le faafitauli e fesoasoani i le tele o mataupu o le suia lea o le atunuu o auaunaga i Rusia. Galue pei o lenei:

  1. Faasolo le faamau "Aiga" ("Aiga") e alu i le lisi autu o le TV. Ona sulu lea o le fetuu i luga o le afi ma le lomitusi "Lelei" e alu i tulaga e filifili ai le filifiliga "Nofoaga".

    Le isi - "Atunuu Faasalalau".

  2. Filifili "Rusia". O lenei filifiliga e tatau ona filifilia e tagata uma e tusa lava po o le a le atunuu o loʻo i ai nei ona o le faʻaogaina o le firmware a Europa o lau televise. Toe toe fai le TV.

Afai o le aitema "Rusia" e le o lisiina, o le ae manaomia le avanoa i le lisi o tautua TV. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le laulau o auaunaga. Afai e leai, ae o loʻo i ai se telefoni-telefoni ma se atigi infrared, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga, aemaise lava, MyRemocon.

Talia MyRemocon mai le Faleoloa Google Play

  1. Faʻatonu le talosaga ma tamoe. O le a faʻaalia se faamalama mataʻitū suʻesuʻe, faʻapipiʻi le faʻasologa o le tusi lg auaunaga ma kiliki i le ki.
  2. Lisi o lisi ua maua. Filifili le tasi e makaina i luga o le sikulasila i lalo ma kiliki "Download".
  3. Faatali seiloga e utaina ma faʻapipiʻi le faʻamafanafanaga manaʻomia. O le a amata otometi. Saili se faamau i luga "Auauna Toto" ma lolomiina, ma tusi le laina i lalo o le telefoni i le televise.
  4. E foliga mai, o le a talosagaina oe e ulufale i se upu faʻaulu. Ulufale faʻatasi 0413 ma faʻamaonia le ulufale.
  5. O le lisi o tautua a le LG e aliali mai. O le mea tatou te manaʻomia e valaʻauina "Filifiliga a le Eria", alu i ai.
  6. Faailoa se mea "Filifiliga a le Eria". O le ae manaomia le ulufale i le tulafono o le itulagi e te manaʻomia. Code mo Rusia ma isi atunuu CIS - 3640ulufale i ai.
  7. O le a otometi lava ona suia le itulagi i le "Rusia", ae na o le tulaga lava, siaki le metotia mai le vaega muamua o faatonuga. Mo le faʻaaogaina o tulaga, toe amata le TV.

A maeʻa nei manipula, o YouTube ma isi tusi talosaga e tatau ona galue e pei ona tatau ai.

Metotia 2: Toe faʻafoʻi le televise

E mafai ona avea le aʻa o le faafitauli o se faʻaletonu o le komepiuta na tupu i le taimi o le faʻaogaina o lau TV. I lenei tulaga, e tatau ona e taumafai e toe faatulaga ona tulaga i le fale gaosi oloa.

Faʻalogo! O le taotoga e aofia ai le aveeseina o faʻaoga ma faʻaaogaina tagata uma!

Matou te faʻaalia le falemaʻi i le faʻataʻitaʻiga o le Samsung TV - o le faʻatinoga mo masini mai isi gaosi oloa e eseese lava i le nofoaga o loʻo talafeagai ai.

  1. I le mamao ese mai le TV, tataʻi le faamau "Menu" e faʻaoga i le lisi autu o le masini. I totonu, alu i le meataitasi "Lagolago".
  2. Filifili se mea "Toe faʻafou".

    O le a fesili le faiga e te ulu atu i le code protection. O le faaletonu o le 0000ulufale i ai.

  3. Faʻamaonia le faʻamoemoe e toefaʻailogaina tulaga e ala i le kiliki i luga "Ioe".
  4. Tune le TV.

Toe faʻafouina o tulaga o le a faʻatagaina ai le YouTube e toe faʻaleleia lona tulaga pe a fai o le mafuaʻaga o le faafitauli o se faʻaletonu o le komepiuta i tulaga.

Fofo mo televise matua nai lo le 2012

E pei ona uma ona tatou iloa, o le toe faʻaleleia o le faʻatinoina o le polokalama faʻapitoa a YouTube e le mafai. Ae ui i lea, o lenei tapulaa e mafai ona maua i se auala faigofie. O loʻo i ai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai se telefoni i le TV, lea o le a alu ai le faasalalauga o le vitio i luga o le tele o le televise. I lalo ifo tatou te tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i faatonuga mo le faʻapipiʻiina o se telefoni ile televise - ua fuafuaina mo fesoʻotaiga fesoʻotaiga ma fesoʻotaiga vavave.

Faitau atili: Matou te faʻafesootai le telefoni-smartphone i le TV

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le solia o le galuega a YouTube e mafai ona maua mo le tele o mafuaʻaga, e aʻafia ai le faʻamutaina o le lagolago o le talosaga. E i ai foi auala eseese o le faʻafitauli, e faʻalagolago i le gaosiga ma le aso o le gaosiga o le TV.