Faʻafesootai le Initaneti i le iPhone


Afai e te le manaʻomia na o se mea faigaluega e tusi ai faila i le 'ea, ae o se polokalama faʻapitoa e faʻatatau i le faʻaaogaina faʻapitoa, ona vaʻaia lelei lea o le filifilia o se fuafuaga faʻapitoa o fofo. Ashampoo Burning Studio, lea o le a talanoaina i lalo, e aofia i lenei vaega o le polokalama.

Ashampoo Burning Studio o se tuufaatasiga mamana ma galulue e fuafua i le faamaumauina o faamatalaga i luga o se masini mata, faia o ni kopi se tele, sauniuni o ie, ma sili atu. O lenei polokalame e aofia ai meafaigaluega uma e tatau ona faamalieina e tusa lava pe sili atu le faʻaaogaina o le tagata.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Faʻamaumauga o faamaumauga

I totonu o lenei vaega o le talosaga, o loʻo faʻamaumau faʻamaumauga i luga o le taavale pe tufatufa atu i luga ole tele o masini.

Tua i tua

O se tasi o faʻaaliga iloga o Ashampoo Burning Studio o le mafai lea ona toe faʻaleleia faila. E te manaʻomia le faʻamaonia o faila ma laupepa, ma, pe a talafeagai ai, atofaina se upu faila. O se kopi kopi e mafai ona faia uma i luga o se siaki laser, ma i luga o se puʻupuʻu mālosi poʻo le USB flash drive.

Toe maua mai faila ma faila

Afai ei ai se faʻamaumauga, o loʻo i ai foi le mafai e toe faʻaleleia faila ma faila. Afai o le faʻamaumauga na faʻamaumauina i luga o se masini e mafai ona aveesea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta, a maeʻa ona iloa e le polokalama le faʻamaumauga faʻamaumauga.

Faamaumau CD Audio

Faatasi ai ma le fesoasoani a Ashampoo Burning Studio e mafai ona e fatuina uma se CD masani ma se masini matala ma faila faila MP3 ma WMA.

CD masii CD

Faʻaliliuina faʻamatalaga leo mai se pulou i se komepiuta ma faʻapolopolo i soʻo se auala talafeagai.

Vitio pueina

Fuʻu ata tifaga maualuga i se taʻavale tape e taʻalo ai i latou mulimuli ane i luga o masini faʻapipiʻi.

Faʻatuina o pusa

O se tasi o meafaigaluega sili ona manaia e mafai ai ona e faia le tiute mo le fatuina o mea mo puʻe, tamaitusi, atinaʻe ata e alu i luga o le auala, ma isi.

Kopi

Faʻaaogaina se tasi taavale e pei o le faʻapogai ma le isi o le tagata e taliaina, ia fatuina kopi tutusa o kopi i se minute.

Galue ma ata

O le polokalama e maua ai le tele o faʻafanua mo le galue ai i ata pue: fatuina o se ata, tusitusi i se taʻavale ma le maimoa.

Fufulu atoatoa

O se meafaigaluega eseese i le polokalama o le mafai lea ona faʻamamāina atoatoa le disasite disc. E mafai ona faʻatino faʻamaeʻaina vave ma sili atu ona maeʻa, lea o le a le mafai ai e oe ona toe faʻaleleia faila faila.

Faʻamaumauga faila ma faʻalautele tulaga

O lenei vaega ua mamanuina muamua mo le faʻaaogaina e tagata tomai faapitoa, talu ai o se tagata masani e le manaomia le setiina o faatulagaga e pei o faila faila, filifiliga o metotia tusitusia, ma isi.

Faʻapitoa o Ashampoo Burning Studio:

1. Faʻafesoʻotaʻi faʻaonapo nei i le lagolago mo le gagana Rusia;

2. O se seti o mea taua mo le faʻaaogaina faʻapitoa.

Faʻafitauli o Ashampoo Burning Studio:

1. Le faʻaaogaina o le polokalama e manaʻomia ai se resitalaina faʻatagaina;

2. E tuʻuina atu se avega mamafa i luga o le faʻaogaina o le polokalama, o le mea lea e mafai ai e tagata o loʻo faʻaaogaina i totonu o komepiuta tuai ma vaivai ona feagai ma galuega le saʻo

Ashampoo Burning Studio o se meafaigaluega atoatoa mo le faʻaaogaina o puʻupuʻu, atinaʻeina o pou, faia o faʻamaumauga, ma isi. Afai e te manaʻomia se meafaigaluega faigofie e faʻamaumau ai se siaki faʻamalosi i faila, e sili atu le vaʻaia i le isi itu o isi polokalama.

Download Ashampoo Burning Studio Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ashampoo Music Studio R-STUDIO Ashampoo le faʻapipiʻiina Ashampoo 3D CAD Architecture

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ashampoo Burning Studio o se meafaigaluega multifunctional mo le kopiina ma le tusiaina o faʻamatalaga i masini vili. E lagolagoina uma faʻatulagaga faʻaonaponei, e mafai ona galue ma ata ma faʻapolopolo poloketi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ashampoo
Tau: $ 34
Toa: 64 MB
Gagana: Rusia
Version: 19.0.1.6.5310