O fea oi ai faila o loʻo teuina i le polokalama BlueStacks

O fuainumera o le televise YouTube o faamatalaga uma ia e faʻaalia ai le laina, maualuga pe, i se isi itu, faʻaitiitia le numera o le au fai saofaga, ata vitio, tupe maua ma tupe maua i aso uma o le auala, ma sili atu. Ae ui i lea, o lenei faʻamatalaga i luga o le YouTube e mafai ona maimoaina e le pule poʻo le e ona le auala lava ia. Ae o loʻo i ai auaunaga faʻapitoa e faʻaalia uma lava. O se tasi o nei punaoa o le a talanoaina i le tusiga.

Vaʻavaʻai au fuainumera o auala

Ina ia maua fuainumera o lau oe lava alalaupapa, e tatau ona e ulufale i totonu o le fale gaosi fatuga. Ina ia faia lenei mea, kiliki muamua i luga o le ata o lou talaaga otooto, ona kiliki ai lea o le ki i le lisi o talanoaga "Atinaʻe Fausia".

I le agai atu i ai, ia gauai atu i le nofoaga e taua o "Analytics". Faʻaalia le fuainumera o lau auala. Ae peitai, ua na o le pito o le aisa. O iina e mafai ona e maua ai le taimi atoa mo le matamata i au vitio, numera o manatu ma le numera o le au failautusi. Ina ia iloa nisi faʻamatalaga auiliili e te manaʻomia e kiliki ai le sootaga. "Faʻaalia uma".

O le taimi nei o le a faʻaalia ai le fuainumera o fuainumera auiliili, e aofia ai faʻaaliga e pei o:

  • Le tau o le taimi e matamata ai, faʻatulaga i minute;
  • Numera o mea fiafia, e le fiafia i ai;
  • Le numera o faʻamatalaga i lalo o pou;
  • Le numera o tagata faʻapipiʻi na latou fefaasoaai vitio i fesoʻotaʻiga lautele;
  • Numera o vitio i le lisi o playlist;
  • Laufanua na vaʻaia ai lau vitio;
  • Le itupa o le tagata faʻaaoga o loʻo matamata i le vitio;
  • Auala o auala Ou te uiga po o le fea punaoa na matamata ai le vitio - luga o YouTube, VKontakte, Odnoklassniki, ma isi;
  • Nofoaga e taʻavale ai. O lenei vaega o le a tuʻuina atu ia oe faʻamatalaga e uiga i punaoa o loʻo vaʻaia ai lau vitio.

Faʻamatalaga faʻamaumauga o seisi auala i YouTube

I luga o le Initaneti, o loʻo i ai se tautua ese mai fafo e taʻua o SocialBlade. O lona gaioiga autu o le tuʻuina atu lea i soʻo se tagata faʻamatalaga faʻamatalaga auiliili i luga o se faʻamatalaga faapitoa i le YouTube. Ioe, faatasi ai ma le fesoasoani o lea mea e mafai ona e mauaina faʻamatalaga i le Twitch, Instagram ma le Twitter, ae o le a avea ma fesili o le faʻafeiloaiga o ata.

Laasaga 1: Iloiloina le Nisi o le ID

Ina ia maua fuainumera, e tatau ona e mauaina muamua le ID o le auala e te manao e iloilo. Ma i le taimi lenei e ono iai ni faigata, o loʻo faʻamatalaina i lalo.

O le ID lava ia e leai se auala e natia, pe a tautala, o le itulau fesoʻotaʻiga lava ia i le masini. Ae ina ia faamanino atili ai, e taua le taʻuina atu o mea uma.

Muamua e te manaʻo e te ulufale i le itulau o le tagata faʻaaoga o ana fuainumera e te fia iloa. A maeʻa lena, faʻalogo i le pusa o le tuatusi i totonu o le masini. E tatau ona foliga tutusa ma le ata oi lalo.

I lona ID - o uiga nei e mulimuli mai i le upu tagata faʻaogao lona uiga "StopGameRu" e aunoa ma ni upusii. E tatau ona e kopiina i le kilipa laupapa.

Ae ui i lea, e tupu o upu tagata faʻaoga ae le o laina. Ae nai lo lea ua tusia "auala".

I le auala, o le tuatusi lenei o le auala tutusa. I lenei tulaga, oe manaʻomia, aʻo i luga o le itulau autu, kiliki le igoa o le auala.

A maeʻa lena, o le a toe faʻafouina. O le mea moni, e leai se mea e suia i luga o le itulau, ae o le tuatusi o le a avea ma mea tatou te manaʻomia, ona mafai ai lea ona e kopiina le ID.

Ae e aoga le faia o se isi faʻamatalaga - o nisi taimi e tusa lava pe maeʻa le kilikiina o le igoa e le suia le fesoʻotaʻiga. O lona uiga o le faʻaaogaina o le ID ID o loʻo e taumafai e kopiina e leʻi suia ai le tuatusi o le tuatusi ia te ia lava. Ae paga lea, i lenei tulaga, o le fuainumera o le a le manuia.

Laasaga 2: Vaʻaia o Fuainumera Faamauina

A maeʻa ona e kopiina le ID, e tatau ona e alu saʻo i le auaunaga SocialBlade. O le i ai i luga o le itulau autu o le saite, e tatau ona e gauai atu i le laina mo le ulufale i le ID, lea o loʻo i le pito i luga taumatau. Pasia le ID na faʻasoloina muamua iina.

Taua: Faamolemole ia matau i le isi itu o le pusa saili i le lisi pa'ū na filifilia le aitema "YouTube", a leai o le suʻesuʻega o le a le taitai atu i soʻo se iuga.

A uma ona e kiliki i luga o le ata i foliga o se tioata tetele, o le a e vaʻai i auiliiliga auiliili o le auala ua filifilia. Ua vaevaeina i ni vaega se tolu - fuainumera faavae, aso ma fuainumera o manatu ma saofaga, faia i le tulaga o kalafi. Talu ai o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i le Igilisi, o lea e tatau ona tatou talanoa taʻitasi taitoatasi ina ia malamalama i mea uma.

Fuainumera faavae

I le vaega muamua, o le a tuʻuina atu ia te oe se vaaiga o faamatalaga autu i le auala. O le a faailoa mai:

  • O le aofaʻi atoa o le auala (Total grade), lea o le mataitusi A - o le tulaga maualuga lenei, ma le isi - i lalo.
  • Channel rank (Subscriber rank) - tulaga o le auala i le pito i luga.
  • Tulaga faʻapitoa e fuainumera o manatu (Valoaga o le ata) - tulaga i le pito i luga e faatatau i le aofaʻiga o faʻamatalaga o vitiō uma.
  • Le numera o manatu i le 30 aso mulimuli (Valoaga mo le 30 aso mulimuli).
  • Le numera o saofaga i le 30 aso mulimuli (Subscribers mo le 30 aso mulimuli).
  • Fuafuaina o tupe maua masina.
  • Tupe maua faaletausaga (Fuafuaina o tupe maua i tausaga taitasi).
  • Faʻamatalaga: O fuainumera o tupe maua maualalo e le tatau ona faʻatuatuaina, e pei ona maualuga le numera.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa tupe maua o le auala i YouTube

  • Lisi i le maliega o faiga faapaaga (Network / Claimed By).

Manatua: O pasene e lata i le numera o manatu ma saofaga mo le 30 aso mulimuli ua faailoa ai le tuputupu aʻe (faʻapupulaina i le lanu meamata) poʻo lona faʻaitiitia (faʻaalia i le mūmū), e fesoʻotaʻi ma le masina talu ai.

Faʻamaumauga i aso uma

Afai e te alu i lalo ifo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e matauina fuainumera o le auala, lea e faʻapipiʻi ai mea uma i aso uma. I le auala, e manaʻomia ai faʻamatalaga faʻamatalaga mo aso mulimuli e 15, ma i le pito i lalo o le averesi o suiga uma.

O lenei laulau o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o le numera o le au fai saofaga na sainia i se aso atofaina (Subscribers), i luga o le numera o manatu (Vaaiga vitio) ma saʻo i tupe maua (Tupe fuafuaina).

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e faʻamaonia le auala i YouTube

Fuainumera faamaumau o le numera o saofaga ma vaaiga vitio

I lalo ifo (i lalo o fuainumera o aso taʻitasi) e lua kalapu e faʻaalia ai le malosi o saofaga ma manatu i luga o le auala.

I luga o le vaega i luga, o le numera o saofaga po o vaaiga e faʻatulagaina i le kalafi, ao faʻasaga - aso o le latou tuʻuina atu. E taua le matauina o le faʻamatalaga e amanaʻia faamatalaga o 30 aso mulimuli.

Manatua: O fuainumera i luga o le vaega faʻaputu e mafai ona oʻo atu i le faitau afe ma le faitau miliona, i lenei tulaga o le tusi "K" poʻo le "M" e tuʻu i tafatafa ane, o le faasologa lea. O lona uiga, 5K e 5,000, ao 5M e 5,000,000.

Ina ia iloa le saʻo saʻo i se aso faapitoa, e tatau ona e faʻafefe i luga. I lenei tulaga, o le mumu uʻamea o loʻo aliali mai i le kalafi i le eria o loʻo e fao ai le fetuu, ma o le aso ma le numera e fetaui ma le tau e faʻatatau i le aso ua filifilia o loʻo i le pito i luga taumatau o le kalafi.

E mafai foi ona e filifilia se taimi patino i le masina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e uu le faamaumatau i le itu taumatau (LMB) i le amataga o le vaitau, toso le pepelu mata i le itu taumatau e fai ai se pepe. O le pogisa e tatau ona tatau ma o le a faʻaalia.

Faaiuga

E mafai ona e mauaina fuainumera sili ona auiliili o le auala e te fiafia i ai. E ui lava e nanaina e le YouTube, o mea uma o loʻo i luga e le o se soliga tulafono ma o le ae le maua soʻo se noataga o se taunuuga. Ae peitai, e tatau ona faapea o nisi o faailoilo, aemaise lava o tupe maua, e mafai ona vavae ese mai mea moni, talu ai ona o le auaunaga e faia ai faʻatusatusaga e tusa ai ma ana algorithms, lea atonu e ese mai i le YouTube algorithms.