Fofoina o se faafitauli i le gau o le Bluetooth i luga o se komepiuta


I le taimi nei, ua le toe mafai ona mafaufauina se komepiuta komepiuta e leai se lagolago mo tekonolosi e tuʻuina atu ai faʻamatalaga. I nisi tulaga, o nei galuega tauave e le mafai ona galue pe faia ese nai lo le mea tatou te mananao i ai. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina mafuaaga mo le le mafai ona faʻaogaina le Bluetooth i se komepiuta.

E le galue le Bluetooth

O mafuaʻaga e mafua ai le le mafai ona faʻaogaina le Bluetooth e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua - o gaoioiga a le tagata faʻaaoga, o nisi taimi i le taimi muamua, ma isi faʻaletonu ma sese i le faʻaogaina o le masini poʻo le polokalama. I le faʻasalaga muamua, e ono i ai se vavaeeseina o le mea faʻapipiʻi ma le fesoasoani o nisi tulaga poʻo lona toesea faaletino. I le lona lua, tatou te feagai ma faʻafitauli a le avetaʻavale poʻo le Windows lava ia.

Mafuaʻaga 1: E le faʻapipiʻiina le faʻaoga.

I se tulaga pe a le mafai ona faʻaaogaina le galuega Bluetooth, muamua e manaʻomia ona e mautinoa o loʻo i ai i le tino le fetaui talafeagai. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa poʻo mata. O faʻamatalaga talafeagai e mafai ona tatou tuʻuina atu se polokalama pei o Speccy poʻo "faʻale-tagata" "Pule Sili" Windows.

Faitau atili: Saili pe iai le Bluetooth i le komepiuta

O le natura o le auala vaaia o le siakiina pe o maua ki i luga o le komepiuta ia ki. O lo latou auai e taʻu mai ai o le faʻataʻitaʻiga e lagolagoina lenei tekinolosi.

Afai na maua e leai se mea faʻapipiʻi i le komepiuta, ona mafai lea ona foia le faafitauli i le faʻatauina o masini talafeagai i le faleoloa ma faʻapipiʻi. E lua ni filifiliga iinei. Muamua e aofia ai le faʻaaogaina o se masini fafo e galue ai e ala i le USB.

O le lelei o ia faʻalapotopotoga e taugofie ma faigofie ona faʻaaogaina. Minus tasi: vaʻavaʻai YUSB port, lea e le lava i ai tagata komepiuta.

O le isi filifiliga o le faʻatauina lea o se initaneti e leai se fesoʻotaʻiga i le Wi-Fi ma le Bluetooth. I lenei tulaga, ina ia faʻapipiʻi (suia) le vaega, e tatau ona e faʻaaogaina le komepiuta, poʻo le, aveese se tasi o 'auʻaunaga i le vaega pito i lalo o le mataupu. E ono ese lau laiga.

Faʻamatalaga auiliili:
Matou te faʻasese le komepiuta ile fale
Lafoaʻi le komepiuta Lenovo G500
Faʻapipiʻi le Bluetooth i lau komepiuta

Mafuaʻaga 2: faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga

E faigofie ona vaʻavaʻai faʻatasi le tagata fai mea faʻapipiʻi e tagata e faʻaaogaina ona o se faʻafitauli poʻo se toilalo o le mea mulimuli. E mataituina lenei mea pe a maua le komepiuta i le maketi lona lua. E mafai e le tagata muamua ona tape lenei galuega e le talafeagai pe mo isi mafuaaga faatasi ai ma le fesoasoani o ki o le faʻatulagaga, faatulagaga o le polokalame poʻo le suiga o le BIOS settings. Ina ia foia le faafitauli e te manaʻomia e faʻaogaina ai meafaigaluega tutusa.

Ki o galuega

E pei ona matou tusia i luga, i luga o luga o luga o le piano o faʻataʻitaʻiga e lagolago ai le fesiitaiga o faʻamatalaga i luga o le initaneti, ei ai ki faapitoa e mafai ai ma faʻagata le galuega. Latou te tusia le faʻamaufaʻailoga talafeagai. Ina ia mafai ona pulea le faʻaogaina o le faʻaoga, e tatau ona e faʻaopoopo se ki i le tuufaatasiga Fn. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o Samsung o le a faia lenei mea Fn + f9. O lona uiga, ia liliu i luga o le Bluetooth, e naʻo le mea e tatau ona tatou uuina Fnona fai lea o le ki.

Faiga o mea

O le faʻalauiloaina o le galuega Bluetooth i le pito i luga ma le numera valu o loʻo faia i le parakalafa o le poloka poʻo le "Nofoaga Faʻamatalaga".

Faitau atili: Faʻapefea ona liliu le Bluetooth i le Windows 10, Windows 8

I le Win 7, o le faʻaogaina ma masini e mafai ona faʻaaogaina mai le masini faʻapipiʻi, lea e te manaʻomia e maua ai se faʻamaufaʻailoga masani, kiliki i luga-saʻo ma filifili le mea e mafai ai e oe ona fesuiaʻi le galuega.

Pule o meafaigaluega

O le Bluetooth e mafai foʻi ona faʻavaivai i "Pule Sili". Mo le faʻamaoniga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lenei mea faʻapipiʻi ma le faʻatonuga i le laina Taumafai (Manumalo + R).

devmgmt.msc

Tatala se paranesi "Bluetooth" ma tilotilo i le masini. Afai tatou te vaʻaia se faʻataʻitaʻiga ma se ū i lalo, ona faʻaalia ai lea o le vavaeina o le masini. Ina ia mafai ai, kiliki le RMB i le igoa ma filifili le mea autu o le lisi o mea e manaʻomia.

Atonu e te manaʻomia le toe amataina o le komepiuta.

BIOS

I nisi o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaogaina ole Bluetooth e faʻaaoga ai le BIOS. E faia lenei mea i luga o taʻapa "Avanoa" poʻo "Faʻasalaga Faʻatonu". Matou te fiafia i le parakalafa faatasi ai ma upu "Bluetooth", "Mea i luga o le masini komepiuta", "Lelei", "Meafaigaluega Fausia" poʻo "WLAN". Ina ia mafai ai e le faila, e tatau ona siaki pe filifili le filifiliga "Faʻamaonia" i le lisi autu.

Mafuaaga 3: O taʻavale pe le saʻo

O le faʻaogaina o le mea faʻapipiʻi (pe a faʻapipiʻi i le komepiuta) e faʻatonuina e ala i le i ai o avetaavale talafeagai i totonu o le tino ma a latou galuega masani.

Tatou te oi "Pule Sili" (vaai luga). Afai i masini e leai se paranesi "Bluetooth"o lona uiga e leai ni avetaavale.

Ina ia foia le tulaga, e tatau ona e alu i le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe o lau komepiuta, download ma faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. Faamolemole ia matau e tatau ona e suʻe na o faila talafeagai i itulau aloaia, a le o lea e le mafai ona faʻamaonia le faagaioiga masani o masini. O la matou 'upega tafaʻilagi e tele naua faʻamaumauga faʻatasi ma faʻamatalaga auiliili mo le tele o faʻataʻitaʻiga o le komepiuta. Ua lava le pasi i le pusa saili i luga o le itulau autu "download avetaavale mo le komepiuta".

I la matou tulaga, matou te manaʻomia se avetaavale ma le upu i lona igoa. "Bluetooth".

O le faʻapipiʻiina o ia pusa e le ese mai le faʻatulagaina o polokalama masani. A maeʻa le faagasologa, e tatau ona toe toe amata le PC.

Afai o iai le paranesi, e tatau ona e gauai atu i ata e lata i masini. E mafai ona avea lenei tafatafa samasama ma se faailoga faʻaaliga po o se lio mumu ma se koluse.

O ia mea uma o lona uiga o le avetaavale e le lelei pe faʻaleagaina. E i ai le isi mafuaaga - o le toilalo o le mea faʻapipiʻi ia lava, ae sili atu i lena mea mulimuli ane. E lua auala e faʻaleleia ai le tulaga. Muamua o le faʻatulagaga o se avetaavale fou na sii mai le itulau aloaia (silasila i luga), ma le lona lua o le aveeseina o le masini.

  1. Kiliki RMB i le masini ma filifili le mea "Aveesea".

  2. O le a faʻasalaina i matou e le faiga e aveese le masini mai le masini. Matou te ioe.

  3. E lua auala e mafai foi. E mafai ona toe toe amataina le PC pe kiliki i luga o le faʻafouina o le button update. E aoga le taumafai i filifiliga uma e lua. A uma nei gaioiga, o le avetaavale o le a toe faʻafouina.

Mafuaʻaga 4: Faʻalavelave faʻaleaga

O faʻataʻitaʻiga o faʻamaʻi na ulufale mai i totonu o la matou komepiuta e mafai ona faʻalautele atu i vaega o le eletise e faʻatatau mo le faʻaogaina o le 'auʻaunaga, faʻapea foʻi ma faila o avetaʻavale. Afai na tupu se osofaʻiga pe ua masalomia le afaina o se PC, e tatau ona faia se faʻaogaina o le tino ma faʻaaoga ese meaola.

Faʻamatalaga auiliili:
Feteenai ma siama komepiuta
Faʻafefea ona puipuia lau komepiuta mai siama

A maeʻa le faʻamavaeina, e manaʻomia ona toe faʻaleleia avetaavale mo le faʻaoga, pei o le faʻamatalaga o le mafuaʻaga 3.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le tele mafuaʻaga o faafitauli faʻa-Bluetooth. Afai o togafitiga na faʻamatalaina i luga e leʻi foia ai le faafitauli, atonu o loʻo i ai se faaletonu faaletino o le masini. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatauina se masini fou ma faʻapipiʻi i le komepiuta. E sili atu ona lelei le faia o lenei mea i le nofoaga tutotonu, aemaise lava pe a fai e leʻi faataunuuina e le masini le vaitaimi o le tusi poloaiga.