Faʻafefea ona faia se polokalama e faʻaaogaina ai se mea autu o le polokalama

O le tufatufa atu o pusa faila mo le faʻaaogaina o se polokalama faapitoa e mafai ona aoga pe afai o loʻo i ai i lau komepiuta se tusi talosaga malosi e le mafai ona tapeina, ma o le taimi lava lea e faalavelaveina ai le masani o le komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le filifilia o se tasi polokalama autu mo le Kaspersky Anti-Virus e galue, e mafai, e tusa lava pe itiiti, ae vave tele le taaloga ma le FPS i totonu. I le isi itu, afai e telegese lau komepiuta, e le o le auala lea o le a fesoasoani ia te oe. E manaʻomia lou suʻeina o mafuaaga, vaʻavaʻai: Faʻasolosolo malie le komepiuta

Tuuina atu o faila talafeagai i se polokalama faapitoa i le Windows 7 ma le Windows 8

O nei galuega galue i le Windows 7, Windows 8 ma le Windows Vista. Ou te le tautala e uiga i le vaega mulimuli, talu ai o ni nai tagata e faʻaaogaina i lo matou atunuu.

Faʻatulagaina le Pule o Task ma:

  • I le Windows 7, tatala le faasologa o Taiala.
  • I le Windows 8, tatala "Auiliiliga"

Faʻasani-saʻo i luga o le faagasologa e te fiafia i ai ma filifili "Seti faʻatasi" i le lisi autu. O le a faʻaalia le faamalama o le Processor Matching, lea e mafai ona e faʻamaonia po o le fea o failaina (poʻo le faʻaaogaina o mea faitino) e mafai ona faʻaaogaina le polokalama.

Filifiliga o faila talafeagai mo le faʻatinoina o polokalama

O le mea uma lava, o le taimi nei o le faagasologa e faʻaaogaina na o masini faʻatagaina e mafai ona faatagaina. O le mea moni, e tupu tonu lava seia oʻo i le isi faʻaaliga.

Auala e tamoe ai i se polokalama i luga o se faʻamatalaga faapitoa (process process)

I le Windows 8 ma le Windows 7, e mafai foi ona amataina se tusi talosaga ina ia vave ona faʻaaogaina e faʻaaogaina ai nisi masini faʻaogaina. Ina ia mafai ona faia lenei mea, o le faʻalauiloaina o le talosaga e tatau ona faia faʻatasi ma se faʻamaoniga o le tausisia i totonu o faʻamaumauga. Mo se faʻataʻitaʻiga:

c:  windows  system32  cmd.exe / C amata / affinity 1 software.exe

I lenei faʻataʻitaʻiga, o le polokalama software.exe o le a faʻalauiloaina e faʻaaoga ai le 0th (CPU 0) le faʻatautaia o tala faʻatusa. Ie o le fuainumera i le maeʻa o le vavalalata e faailoa ai le numera o le faagasologa o le faagasologa saʻo 1. E mafai foi ona e tusia le poloaiga lava e tasi i le gaioiga o le tusi, ina ia masani ai ona faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga talafeagai. O le mea e leaga ai, na le mafai ona ou maua faʻamatalaga pe faapefea ona pasi se parakalafa ina ia sili atu i le tasi le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaoga, ae o le tele.

UPD: na maua le auala e tamoe ai le talosaga i luga o le tele o masini faʻaleleia e faʻaaoga le parakalafa tutusa. Matou te faamaoti le masini i le faasologa o le hexadecimal, mo se faataitaiga, e manaomia le faʻaogaina o masini 1, 3, 5, 7, faasolosolo, o le 10101010 poo le 0xAA, na pasia i le fomu / afaina 0xAA.