Le komepiuta sili ona lelei ile komepiuta 2013

O ananafi na ou tusia ai se toe iloiloga o le komipiuta sili ona lelei o le 2013, lea, i totonu o isi faʻataʻitaʻiga, na taʻua ai le komepiuta sili ona lelei mo taʻaloga. Ae ui i lea, ou te talitonu o le autu o komepiuta komepiuta e leʻi faʻamatalaina atoa ma o loʻo i ai se mea e faʻaopopo. I lenei iloiloga, o le a tatou paʻi atu e le gata i na komipiuta e mafai ona e faatauina i le asō, ae o se isi foi ata faataitai, lea e tatau ona i ai i lenei tausaga ma atonu o le a avea ma taitai e le mafaatusalia i le vaega o "Gaming Laptop". Vaʻavaʻai foi: Falepiuta sili ona lelei 2019 mo soʻo se galuega.

O lea ia tatou amata. I lenei iloiloga, faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o lelei ma sili ona lelei komepiuta, matou te talanoa e uiga i uiga e tatau i se komepiuta ona maua i le fuaitau "Tusipese sili ona lelei 2013", lea e tatau ona e silasila totoa i ai pe afai e filifili e faatau se api, E aoga le faʻatauina o se komepiuta mo taʻaloga pe sili atu mo oe e faʻatau se komepiuta lelei komepiuta mo le tau tutusa?

Laptop Best Gaming Fou: Razor Blade

I le aso 2 o Iuni, 2013, o se tasi o taitai i le gaosiga o mea komepiuta mo taaloga, le kamupani a Razor, na tuʻuina atu lana ata, lea, ou te talitonu, e mafai ona vave aofia ai i le toe iloiloga o api sili ona lelei. "O Razor Blade o le komepiuta laʻititi sili ona leaga," o le faʻamatalaina e le kamupanī lana oloa i lenei auala.

E ui lava i le mea moni e le o faʻatau atu le Razor Blade, o uiga faʻapitoa e tautala ma lagolagoina le mea moni o le a mafai ona ia faʻasalalau le taʻitaʻi o loʻo iai nei - Alienware M17x.

O le mea fou ua faʻapipiʻiina ma le fafaʻatulagaina o le Intel Core processor, 8 GB DDR3L 1600 MHz, o le 256 GB SSD ma le NVidia GeForce GTX 765M pepa taʻavale ataata. O le pito i luga o le komepiuta feaveaʻi e 14 inisi (1600 × 900 resolution) ma o le api sili ona ata ma malamalama mo taaloga. Ae ui i lea, matou te matamata i le vitio i le gagana Rusia - e foliga mai o se mea faʻapitoa, ae faʻatagaina oe e maua se manatu o le komepiuta fou.

E manaia le maitauina o Razor sa na o le faʻasaʻolotoina o taʻaloga taʻalo, moa ma isi mea gaosi mo tagata tafaoga ma o le oloa muamua lea e ulufale atu ai le kamupani i le maketi vaʻaia a le tusi. E faʻamoemoe, o le taʻitaʻiga e leiloa ma o le a maua e Razor Blade lona tagata faʻatau.

UPD: Dell Alienware na faʻalauiloaina se laina fou o komepiuta taʻavale 2013: Alienware 14, Alienware 18 ma le Alienware 17 fou - o api uma o loʻo i ai se masini Intel Haswell, e oo i le 4 GB o le kalama katalama ma le tele o isi faʻaleleia. Faitau atili i //www.alienware.com/Landings/laptops.aspx

Uiga o le komepiuta taaalo sili ona lelei

Sei o tatou tilotilo i uiga o le filifiliga o le komepiuta taaalo sili ona lelei e faavae i luga. O le tele o komepiuta e faʻatau mo suʻesuʻega po o galuega faʻapitoa e le o faʻatulagaina e taʻalo ai gaosiga o mea faʻaonapo nei - aua e le lava lenei mana o nei komepiuta. E le gata i lea, o le tapulaa ua tuuina atu e le manatu o se komepiuta lava ia - e tatau ona malamalama ma feaveai.

Ae ui lava i lea, o le tele o tagata gaosi oloa ma le talaaga lelei ua ofoina atu la latou laupepa komepiuta, lea ua fuafuaina faapitoa mo taaloga. O lenei lisi o le komipiuta sili ona lelei ile komepiuta o 2013 e aofia uma ai oloa a nei kamupani.

I le taimi nei, e uiga tonu i uiga tonu e taua ina ia filifilia ai se komepiuta mo taʻaloga:

  • Faʻasagaga - filifili le sili ona avanoa. I le taimi nei, o Intel Core i7, i faʻataʻitaʻiga uma e sili atu nai lo le polokalama AMD.
  • O se ata vitio o taaloga e tatau ona i ai se kata o ata vitio manino ma le itiiti ifo i le 2 GB le faʻavaeina o le mafaufau. I le 2013, o kata vitio feaveai ma le mafaufau e mafai ona oʻo i le 4 GB e faʻamoemoeina.
  • RAM - a itiiti ifo ma le 8 GB, lelei - 16.
  • Tuʻu ese mai le paʻa - e iloa uma e tagata i le taimi o le taʻaloga o le a faʻasao le pati e toetoe lava o se faasologa o le televave vave nai lo le taimi masani, ma i soʻo se tulaga o le a e manaʻomia se pusa faʻaletino lata ane. Ae ui i lea, e tatau i le komepiuta ona saunia le 2 itula o taʻaloga autasi.
  • Leo - i taaloga faʻaonaponei, ua i ai le tele o aʻafiaga ua oʻo i se tulaga e leʻi mafai ona ausia, o lea e tatau ai ona i ai se komika lelei lelei e maua ai le 5.1 leo leo. O le tele o failauga e fausia-e le maua ai le lelei lelei o le leo - e sili ona lelei le taaalo ma failauga i fafo po o le pulou.
  • Fuataga - mo se komepiuta komepiuta, o le maualuga o le lapoa foliga e 17 inisi. E ui i le mea moni e faʻapea o se komepiuta e iai se mataʻitusi e sili ona manava, mo le taʻaloga o le lauulu o se mea taua tele.
  • Suʻega o mata - e toetoe lava a leai se mea e talanoa ai - Full HD 1920 × 1080.

E le tele ni kamupani na ofoina atu se laina faapitoa o taaloga komepiuta taaalo e fetaui ma nei uiga. O nei kamupani o:

  • Alienware ma la latou pepa o taʻaloga m17x
  • Asus - laptops mo taaloga a le Republic of Gamers
  • Samsung - Siata 7 17.3 "Taaloga

17-inisi mea komepiuta komepiuta Samsung Series 7 Gamer

E tatau ona maitauina o loʻo iai kamupani i luga o maketi e mafai ai e oe ona fuafua tutoatasi uiga uma ma faʻatau sau lava komepiuta komepiuta. I lenei iloiloga, tatou te na o faataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻatau i Rusia. O se komepiuta komepiuta ma mea e filifilia e le tagata lava ia e ono mafai ona oʻo atu i le 200,000 rubles ma, o le mea moni, o le a tapunia ia ata o loʻo mafaufauina iinei.

Laʻau komepiuta maualuga i luga o le komepiuta 2013

I le laulau o loʻo i lalo - o ata sili ona lelei e tolu e toetoe lava a mafai ona faʻatau vave i Rusia, faʻapea foʻi ma a latou tomai faʻapitoa. E tele fesuiaiga i le laina lava e tasi o komepiuta komepiuta taʻavale, matou te mafaufau i luga i le taimi tonu.

FaʻailogaAlienwareSamsungAsus
FaataitaigaM17x R4Siata 7 gaieG75VX
Mata, Mata ma Resolution17.3 "FUAFUA I LE TUSI17.3 "Ata Ulua HD 1080p17.3 inisi Full HD 3D LED
Faiga faʻavaeWindows 8 64-bitWindows 8 64-bitWindows 8 64-bit
FaagasologaIntel Core i7 3630QM (3740QM) 2.4 GHz, Turbo Boost up to 3.4 GHz, 6 MB cacheIntel Core i7 3610QM 2.3 GHz, 4 inisi, Turbo Boost 3.3 GHzIntel Core i7 3630QM
RAM (RAM)8 GB DDR3 1600 MHz, e oʻo atu i le 32 GB16 GB DDR3 (maualuga)8 GB DDR 3, e oʻo atu i le 32 GB
Kata vitioNVidia GeForce GTX 680MNVidia GeForce GTX 675MNVidia GeForce GTX 670MX
Manatu o kalama ata2 GB GDDR52 GB3 GB GDDR5
LeoCreative Sound Blaster Recon3Di Klipsch audio systemRealtek ALC269Q-VB2-GR, leo - 4W, o loʻo faia i totonu o le subwooferRealtek, o loʻo faia i totonu o le subwoofer
Hard drive256 GB SSD SATA 6 GB / s1.5 TB 7200 RPM, 8 GB cache SSD1 TB, 5400 RPM
Tau i Rusia (lata ane)100,000 rubles70,000 rubles60-70 afe rubles

O nei komepiuta taitasi e maua ai le matagofie o taʻaloga taʻaloga ma e tofu lava ma ona lava lelei ma faʻafitauli. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo faʻapipiʻi le komepiuta o le Samsung Series 7 Gamer i se faagasologa laʻititi laʻititi, ae e 16 GB le RAM i luga o le vaa, faʻapea foʻi ma se kata fou fou pe a faatusatusa i le Asus G75VX.

Tusi tusi mo taaloga Asus G75VX

Afai tatou te talanoa e uiga i le tau, Alienware M17x o le tau sili ona taugata o le komipiuta lauiloa, ae mo lenei tau e maua ai lau komepiuta komepiuta, saunia lelei ata matagofie, leo ma isi vaega. Polokalame faʻapipiʻi Samsung ma Asus e tutusa lava, ae i ai le tele o eseesega i uiga.

  • O komepiuta komepiuta uma ei ai se foliga talitutusa tutusa ma se diagonal o le 17.3 inisi.
  • Laptop Asus ma Alienware ua faʻapipiʻiina se masini fou ma le vave faʻatusatusa i le Samsung
  • O se vitio vitio i totonu o se komepiuta o se tasi lea o vaega sili ona taua. O le taʻitaʻi iinei o Alienware M17x, lea na faʻapipiʻi ai le NVidia GeForce GTX 680M, faʻavae i luga o le kepler 28nm process technology. Mo le faʻatusatusaga, i le Faʻailoga Faailoga, o lenei kata vitio e maua 3826 points, GTX 675M - 2305, ma le GTX 670MX, lea ua faʻapipiʻiina i le komepiuta Asus - 2028. I le taimi lava e tasi, o le Faʻailoaloga o se suega e sili ona faʻatuatuaina: o aofaʻiga e aoina mai komepiuta uma, pasese (fiasefulu afe) ma ua fuafuaina e le fuainumera atoa.
  • Alienware ua faʻapipiʻiina ma le maualuga le leo o le Sound Sound Blaster ma mea uma e manaʻomia. Laptop Asus ma Samsung o loʻo faʻapipiʻiina foi i le tino maualuluga Realty puʻumeʻa leo ma maua ai se subwoofer fale. O le mea e leaga ai, Samsung komepiuta komepiuta e le tuʻuina atu 5.1 faʻalogo leo - na o le 3.5mm telefoni feaveaʻi.

Le laina pito i lalo: le komepiuta sili ona lelei ile komepiuta 2013 - Dell Alienware M17x

O le faʻatagaga e talafeagai lelei - o tusi e tolu na tuʻuina atu mo taʻaloga, o le Alienware M17x ua faʻapipiʻiina ma sili atu ona lelei taaloga taʻalo ataata ma le gaosiga ma e lelei mo taʻaloga uma i ona po nei.

Vitio - o le komepiuta sili ona lelei mo taaloga 2013

Toe iloiloga o Alienware M17x (tusitusiga faaliliu a Rusia)

Talofa, o aʻu o Lenard Swain ma ou te fia faʻafeiloaia oe i le Alienware M17x, lea ou te manatu o le laasaga e sosoo ai i le atinaʻeina o komepiuta komepiuta.

O le komipiuta komepiuta a Alienware e sili atu i le 10 pauna ma na o le tasi lava e iai le 120 Hz faʻataʻitaʻiga ma le HD Full resolution, e maua ai le malosi o le 3-stereoscopic gaming gaming. Faatasi ai ma lenei laupepa e te le na o le matamata i le gaioiga, ae o oe i lona ogatotonu.

Ina ia tuʻuina atu ia te oe le faatofuina e le aunoa i le taʻaloga ma le faʻatinoga, ua matou atiaeina se faiga ua faʻapipiʻiina ma kalapu sili ona mamana i le maketi. Tusa lava po o le a le taaloga e te filifilia, e mafai ona e taina i le 1080p iugafono ma maualuga maualuga e ala i le filifilia o se tasi oa tatou filifiliga ata mataʻutia.

E faʻaaoga uma e le adapter graphics Alienware M17x le faʻaogaina o ata faʻataʻitaʻiga, GDDR5, ma ina ia mafai ona fetaui le leo ma le M17x vaaia, ua faʻapipiʻiina i le leo THX 3D Surround ma le Creative Sound Blaster Recon3Di i le kata leo.

Afai o loʻo e suʻeina le gaioiga aupito sili ona lelei, o le a e mauaina le tupulaga lona tolu o le Intel Core i7 faʻamautu i le M17x. E le gata i lea, o le maualuga o le RAM o le 32 GB.

O le augatupulaga Fou o laptopops Alienware e mafai ona faʻaaoga SSDs i le mSATA, faʻatautaia o le eletise lua poʻo le RAID mo le tele o faʻamaumauga poʻo le latou puipuiga.

E mafai ona e filifilia le faʻaopoopoina i le drive SSD, aʻo faʻaaoga le mSATA e faʻamalosi le polokalama. E le gata i lea, o komepiuta komepiuta Alienware ua faʻapipiʻiina ma SSD e maua ai le televave o fesoʻotaʻiga.

Aluware komepiuta feaveaʻi o loʻo laeiina i palasitika vaivai ile lanu uliuli poʻo le mumu. Polokapi komepiuta taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina i vaʻa talafeagai uma, e aofia ai le USB 3.0, HDMI, VGA, faʻapea foʻi le tuʻufaʻatasia o le eSATA / USB port.

Faatasi ai ma Alienware Powershare, e mafai ona e molia meafaigaluega e tusa lava pe ua tape le komepiuta. E le gata i lea, o loʻo i ai se input HDMI e mafai ai e oe ona matamata i mea mai punaoa eseese HD - o se tagata Blu-ray, poʻo se faʻamafanafanaga, e pei o le PlayStation 3 poʻo le XBOX 360. O le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina le komepiuta komepiuta M17x o se matala ma tautala Klipsch.

Matou te faʻapipiʻiina foi le komepiuta ma se upega tafailagi 2 megapixel, lua masini komepiuta, televave le initaneti mo le televave o le initaneti ma se faailoga o le tau o le tau. I le pito i lalo o le komepiuta o se faʻailoga ma le igoa e te filifilia pe ae faʻatau se mea komepiuta.

Ma le mea mulimuli, oe gauai atu i la matou piano ma le iva vaega o le malamalama. Faʻaaogāina o le polokalama Alienware Command Center, e mafai ona e avanoa i le tele o autu mo le faʻavasegaina o le polokalama i lau talosaga - e mafai foʻi ona e filifilia ni mataupu eseese mo faʻalapotopotoga taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maua lau i-meli, e mafai e lau piano ona moli samasama.

I le lomiga aupito lata mai o le Alienware Command Center, ua matou faʻafeiloai AlienAdrenaline. O lenei vaega e mafai ai ona e faia ni gaioiga e faʻasaga ai faʻamatalaga faʻamatalaina muamua, lea e mafai ona faʻapipiʻi ese mo taʻaloga taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, a amataina se taʻaloga faapitoa, e mafai ona e setiina se kopi o le autu o le backlight, faʻalauiloa polokalame faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, ia fesoʻotai i luga o le fesoʻotaiga i le taimi o le taʻaloga.

Faatasi ai ma AlienTouch, e mafai ona e fetuʻunaʻi le lagona o le touchpad, kiliki ma toso mai filifiliga, ma isi filifiliga. E le gata i lea, e mafai ona tape le touchpad pe afai e te faʻaaogaina le kiore.

I totonu o le Nofoaga Faʻatonu Alienware o le a e mauaina AlienFusion - o se komipiuta faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻatino ai le faʻatinoga, lelei, ma faʻateleina le ola umi o le ola.

Afai o loʻo e suʻeina se polokalama televave feaveaʻi faʻafeiloaʻi lea e talafeagai mo le faʻaalia o oe lava ma faʻaalia pe faapefea ona e taʻalo, maua le tomai e taʻalo ai i taaloga i le faatulagaga 3D - o le Alienware M17x o le mea e te manaʻomia.

Afai e le faʻatagaina oe e lau paketi e faʻatau se komepiuta komepiuta mo le 100,000 rubles, e tatau ona e vaʻai i isi ata e lua o loʻo faʻamatalaina i lenei fua faatatau. Ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani le iloiloga ia te oe e filifilia se komepiuta taaalo i le 2013.