Faʻafefea ona seti faʻamafaʻailoga vaaia i le Yandex Browser

O se laupepa fou galue i soo se masini komepiuta o se mea sili ona aoga e mafai ai e oe vave ona faia ni gaioiga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, tatala nisi nofoaga. Mo lenei mafuaaga, o le faaopoopoga "Visual Visualmarks", na tuuina mai e Yandex, e sili ona lauiloa i le faaaogaina e tagata uma: Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc. E mafai ona ou faapipii tafaoga vaaia i le Yandex Browser, ma pe faapefea?

Faʻapefea ona faʻapipiʻi afifi ata i Yandeks.Browser

Afai ua e faʻaogaina le Yandex Browser, ona leai lea o se mea e faʻapipiʻi ese ai mataʻitusi o le ata, talu ai ua faʻapipiʻiina nei i le masini. "Faʻaaliga tusi ata" o se vaega o Elements. Yandex, lea na matou talanoa i ai i auiliiliga atili iinei. E le mafai foi ona faʻapipiʻi ia ata tusi vaaia mai le Yandex mai le maketi faʻaopoopoga Google - o le a lipotia e le masini e le lagolagoina lenei faʻaopoopoga.

E le mafai ona e faʻamaonia pe mafai ona iai ni tusitusi ata, ma e avanoa i latou i taimi uma pe a ia tatalaina se lisi fou e ala i le kiliki i luga o le koluma tutusa i le laupapa:

Le eseesega i le va o le ata vaaia o le telefoni

O le faʻatinoina o makalaʻau vaaia o loʻo faʻapipiʻi i Yandex ma se faʻaopoopoga eseʻese ua faʻapipiʻiina i isi tagata suʻesuʻe e matua tutusa lava. Pau lava le eseesega o loʻo iai i nisi faʻamatalaga o le atinaʻe - aua o latou atinaʻe atinaʻe ua faia ni tusigima ata e sili atu ona tulaga ese. Sei o tatou faatusatusa faailoga tusi vaaia i le Chrome:

Ma i le Yandex Browser:

E ese le eseesega, ma o le mea lenei:

  • i isi tagata suʻesuʻe, o le 'upega tafailagi pito i luga ma le tuatusi o faʻamaumauga, faailoga tusi, faʻaopoopoga o ata e tumau pea "faʻapitoa", ma i le Yandex Browser e suia i le taimi o le tatalaina o le lisi fou;
  • i totonu o le Yandex Browser, o le tuatusi o le fale o loʻo taʻalo i le vaega o le suʻesuʻega, o lea e le toe kopi ai, e pei o isi suʻesuʻega;
  • E aofia ai elemene faʻafeiloaʻiga e pei o le tau, faʻasologa o taavale, meli, ma isi mea i le Yandex.
  • o le "Tafaʻi tapuni", "Downloads", "Tusi", "History", "Uiga" o button o Yandex.Browser ma isi tagata sailiili o loʻo i nofoaga eseese;
  • faatulagaga o faailoga tusi vaaia Yandex.
  • I le Yandex Browser, o talaaga uma o loʻo ola (animated), ma i isi tagata suʻesuʻe o le a latou faʻamaonia.

Faʻafefea ona faʻatūina ata tusi vaaia i le Yandex Browser

Vaaia ata tusi i le Yandex Browser ua taua o "Papatusi". Iinei e mafai ona e faʻaopoopoina i le 18 masini komepiuta o au nofoaga e sili ona e fiafia i ai ile tau. O faʻamatalaga faʻaalia le numera o imeli e oʻo mai ile i-meli poʻo fesoʻotaʻiga lautele, faʻaitiitia le manaʻoga e faʻaleleia faʻalelei nofoaga. E mafai ona e faaopoopo se tusi tusi e ala i le kiliki i le "E faʻaopoopo":

E mafai ona e suia le widget e ala i le tusi i lona pito i luga taumatau - ona oʻo mai ai lea o kulie 3: faʻapipiʻi le tulaga o le widget i luga o le laulau, faatulagaga, aveese le widget mai le laulau:

Tatala matala ata vaaia e faigofie ona tosoina pe a e kiliki i latou i le faamaumatau i le itu taumatau, ma e aunoa ma le tuʻuina atu, toso le widget i le mea tonu.

Faaaogaina o le "Faʻatonu le galulue faʻatasi", e mafai ona e faʻamaopoopoina le OS.Vaiga o le komepiuta o loʻo iai nei ma isi masini:

Ina ia tatalaina le pule tusi manaia na e faia i le Yandex Browser, kiliki i le "Faʻailoga uma":

Button "Customize screen"e mafai ai e oe ona faʻaogaina le faʻaogaina o widget uma, faʻaopopo i ai se tusi ata vaaia fou", faʻapea foi le suia o le faʻaaliga tala:

I nisi auiliiliga pe faapefea ona suia se talaaga o faailoga tusi vaaia, ua matou tusia iinei:

Faitau atili: Faʻafefea ona sui le tala i le Yandex Browser

O le faʻaaogaina o faailoilo vaaia o se auala sili lea e le gata i le vave ona oʻo atu i nofoaga talafeagai ma mea e sailiili ai, ae o se avanoa sili foi e teuteu ai se lisi fou.