O fea e teu ai faamaumauga o loʻo faʻamalosi atili faila? WinRar, WinUha, WinZip poo le 7Z?

I le aso, o le tele o faʻamaumauga e lauiloa i luga o fesoʻotaʻiga, ma, i le faʻamatalaga o polokalama taʻitasi, e mafai ona maua o lona algorithm o le mea aupito sili lea ... Sa ou filifili e ave nisi o tusitala iloga i le upega tafailagi, e taʻua WinRar, WinUha, WinZip, KGB archiver, 7Z ma siaki "tuutuuga.

O sina faʻamuamua ... O le faʻatusatusaga atonu e le o se faʻamoemoe. Na faʻatusatusa faʻataʻitaʻiga i luga o le komepiuta masani masani a le fale, o le averesi o faailo mo aso nei. E le gata i lea, e le i taua ituaiga eseese o faʻamatalaga: o se faʻatusatusaga o le faʻamalosiina sa faia i luga o le pepa masani "Upu", lea e mafai ai ona maua mai le tele o tagata e suʻesuʻe pe galulue faʻatasi ma i latou. Ia, e fetaui lelei o le faʻamatalaga e seasea faʻaaogaina e fautuaina e teu i totonu o le teutusi ma o nisi taimi e toe aumai ai. Ma o le fesiitaiga o sea faila e sili atu ona faigofie: o le a kopiina i le televavave o le terevaʻavaʻavavave nai lo se puʻupuʻu o faila laiti, ma o le a sau vave i luga o le Initaneti ...

O le anotusi

  • Faʻatusatusaina le laulau faʻatusatusa
  • KGB Archiver 2
  • Winrar
  • Winuha
  • 7Z
  • Winzip

Faʻatusatusaina le laulau faʻatusatusa

Mo se faʻataʻitaʻiga laitiiti, na maua ai se faila RTF tele - e tusa ma le 3.5 MB ma faʻapipiʻiina ma faʻamaumauga eseese. Matou te le faʻaaogaina le taimi, o le a faʻatalanoaina mulimuli ane ata o polokalama, ae o lenei, seʻi o tatou vaai i le maualuga o le faʻamalosi.

Le polokalamaFaʻasologaTauvaga o le faʻaogainaToa, kBE fia taimi na faʻaititia ai le faila o le faila ?
KGB Archiver 2.kgbmaualuga14141122,99
Winrar.rarmaualuga19054617,07
Winuha.hahamaualuga21429415,17
7Z.7zmaualuga21851114,88
Winzip.zipmaualuga29910810,87
Punaoa punaoa.rtfE aunoa ma se faʻalavelave32521071

E pei ona mafai ona iloa mai le laulau laʻitiiti o le maualuga o le faʻamalosia o le faʻamalosi e ausia e le polokalame KGB Archiver 2 - o le numera muamua o le faila na faʻaititia i le 23 taimi! Ie pe afai o loʻo iai sau gigabytes o faʻamaumauga eseese i luga o lau puʻupuʻu e te le faʻaogaina ma e te manaʻo e faʻamalo (ae leai se lagona, ma e faʻafuaseʻi ona oʻo mai) - pe le faigofie ona faʻapipiʻi i se polokalama faʻapea ma tusi i se pu ...

Ae e uiga i le "faʻalavelave" i le faasologa ...

KGB Archiver 2

O le mea lautele, e le o se mea e teu ai faamaumauga, e tusa ai ma le au atinaʻe, o latou faʻamalosi algorithm o se tasi o "sili" malosi. E faigata le le malie ...

Naʻo iinei o le saoasaoa o le faʻalavelave e tele mea e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalame i le faʻataʻitaʻiga (pe a ma le 3 iva) le polokalame na faʻapipiʻiina pe a ma le 3 minute! E faigofie ona faʻatatauina o le a faʻapipiʻiina se CD se tasi mo le afa aso, pe afai e le sili atu.

Ae e le o se mea e sili ona maofa. O le afifiina o le faila e tumau le tele o le taimi e avea ma paʻu! Ie afai na e faʻaaluina se afa aso e taumafai e faʻamalosi nisi o au pepa, o le a faʻaalu le taimi lava e tasi e aumai ai mai le fale teu.

Taunuʻuga: O le polokalame e mafai ona faʻaaogaina mo ni nai faʻamatalaga, aemaise lava pe a taua le laʻititi o le tele o le faila faila (mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tuʻuina le faila i luga o se kaseti, pe i luga o se kiona laitiiti). Ae le gata i lea, e le mafai ona vave mateina muamua le tele o le faila faila, ma e ono mafai ona e faʻaumatia le taimi i le faʻamalosi ...

Winrar

Le polokalama lauiloa i le post-Soviet space, faʻapipiʻi i le tele o komepiuta. Masalo, afai na te le faaalia ni taunuuga lelei, o le a le maua e ia le toatele o tagata. Lalo o se faʻamalamalamaga lea e faʻaalia ai le tulaga o le faʻamalosi, leai se mea faʻapitoa, seʻi vagana ua faʻatulagaina le fua faʻatusatusa i le maualuga.

O le mea e ofo ai, na puʻe e WinRar le faila i ni nai sekone, ma o le faila o le faila na faʻaitiitia 17 taimi. Lelei, pe a tatou mafaufau o le taimi na faʻaalu i le gaioiga e leai se aoga. Ma o le taimi e tatala ai le faila e tusa lava pe itiiti!

Taunuʻuga: lelei polokalama e faʻaalia ai nisi o iuga sili ona lelei. I le faʻagasologa o tulaga faʻapipiʻi, e mafai foʻi ona e faʻamaonia le maualuga o le teuina o archive ma o le polokalama o le a vaevaeina i ni vaega. E matua faigofie lava le fesiitaiga o se faila mai le tasi komipiuta i le isi i luga o se moli vevela po o se CD / DVD diski, pe a le mafai ona e susunuina uma le faila i le ...

Winuha

Fesoʻotaʻi ma le tamaititi faʻamaumauga. E le mafai ona taʻua e sili-lauiloa, ae o le toʻatele o tagata e fiafia i ai, e masani ona galulue ma faʻamaumauga. Ma le faʻafuaseʻi, aua e tusa ai ma faʻamatalaga a le au atinaʻe, o lona algorithm compression e malosi atu nai lo le RAR ma le 7Z.

I la matou tamai faʻataʻitaʻiga, ou te le fai atu e moni. E mafai e faʻatasi ai ma nisi faʻamatalaga o le a ia faʻaalia ai iuga lelei sili atu ...

I le auala, pe a faʻapipiʻi, filifili le Igilisi, i le Rusia - o le polokalama e tuʻuina atu "kryakozabry".

Taunuʻuga: O se polokalama lelei ma se mea e faʻafiafia ai algorithm. Taimi e faʻatautaia ai ma fatuina se mea e teu ai faamaumauga, ioe, sili atu nai lo WinRar, ae mo nisi faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona e maua sina mea e sili atu ona mamafa. E ui lava, i le tagata lava ia, o le a ou le faia lenei mea taua tele ...

7Z

Faʻamaumauga sili ona aloaʻia saoloto. E toʻatele e finau mai o le fua faʻatusatusa i le 7z e faʻatinoina e sili atu nai lo le WinRar. E mafai, ae a faʻapipiʻiina i le Ultra level i le tele o faila, e leiloloa ia WinRar.

Taunuʻuga: e le o se mea leaga le suia i le winrar. O se fua faʻatusatusa o le faʻamalosi, o le lagolago lelei mo le gagana Rusia, faʻamalamalamaina lelei i le lisi o tala o le tagata suʻesuʻe.

Winzip

Faʻamatalaga, o se tasi o faʻamaumauga sili ona lauiloa e tasi. I totonu o le fesoʻotaiga, masalo o faamaumauga sili ona taatele - o le "ZIP". Ma e le o se avanoa - e tusa lava pe le o le maualuga o le mamafa o le malosi, o le saoasaoa o le galuega e matua ofoofogia lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatalaina e Windows ia teutusi e pei o ni laupepa masani!

E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou o lenei faʻamaumauga ma mea e sili atu le matutua nai lo tagata fou fou. Ioe, ae le o tagata uma i le taimi nei o loʻo i ai ni komepiuta mamana o le a mafai ai ona galulue vave faʻatasi ma ni faiga fou. Ma o le Sifi zipuni e lagolagoina e falefaʻasolopito uma o aso nei!