DVB Dream v3.5

E tele ituaiga ata o TV telefoni mo komepiuta. E fesoʻotaʻiina i latou e ala i se atinaʻe faapitoa ma galuega faʻatasi ma le fesoasoani a isi polokalama faʻapipiʻi. DVB Dream o se polokalama lea e mafai ai e oe ona matamata i le televise e faʻaaoga ai se lipine i luga o se komepiuta. Seʻio tatou tilotilo totoa i galuega a lenei sui.

Faʻasalalauga faʻasologa

DVB Dream is open source ma mafai ai e tagata faʻaaoga ona sui elemene elemene e ala i le fatuina oa latou lava lomiga patino. O faʻatagaga faʻamaonia na faʻapipiʻiina faʻatasi e le au atinaʻe i le polokalama ma i le taimi o le faʻatulagaga e mafai ona e filifilia le mamanu talafeagai mo se masini faapitoa. O le laulau ua faʻaalia ai e le gata o le igoa o le atinaʻe, ae o lona faʻaupuga foi, o le igoa o le atinaʻe.

Faatulagaina o Diske

I le telefoni TV, o le pulou e faʻaaogaina, o se faʻamaumauga faʻapitoa faʻamaumauga e mafai ai ona faʻasalalau i le va o le satelite ma isi masini. E faʻaaogaina e masini taʻitasi eseesega eseʻese, eseese i faʻasologa. Ina ia galue saʻo ma le polokalama, e tatau ona faʻapipiʻi saʻo ona pusa ma faʻafeiloaʻi i le lisi talafeagai pe ae amata muamua.

Muamua faatulagaga

O nisi o faʻataʻitaʻiga o le Dreams DVB e tatau ona faia e tusa lava pe o le taimi muamua na faʻalauiloa ai. E aofia ai le faatulagaina o le faatulagaga o le pueina, filifilia o le ituaiga mamao mamao, faʻaogaina o nofoaga talafeagai mo vaega taʻitasi, filifilia o le atunuʻu ma le itumalo mo le vaitafe. E na ona e manaʻomia le seti o mea e manaʻomia ma faʻasalalau "Lelei".

Plug-ins

O le masini faʻapitoa i lenei mataupu o loʻo i ai ni numera o plug-ins e faʻatautaia ai galuega faʻaopoopo, faʻamaonia se fesoʻotaʻiga malupuipuia, ma tuʻuina atu le tele o isi meafaigaluega aoga. O le tele oi latou e le manaʻomia ni tagata masani, o lea e mafai ai ona e lafoaʻia uma tau faʻagata. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻaagaga ni faʻaoga faʻapitoa, faigofie lava ona siaki le pusa i luma.

Vitio Vitio

O le isi faʻatulagaga lea e faia aʻo leʻi faʻatuina le Miti Vaʻaia a le DVB o le seti vitio. E tele tafaʻi i lenei lisi, sei o tatou vaʻai taitoatasi. I le lisi "Meliina" E mafai ona e seti le vitio talafeagai, leo, AC3 ma codecs AAC. E le gata i lea, o le auala o le faatulagaina o ata ma le gaioiga lelei o loʻo filifilia iinei.

E le o taimi uma e tatau ai ona vave fetuunai le lanu, aua e le o iloa muamua pe o le a le maualuga o le ata o le ai ai i le taimi o faasalalauga o auala. Ae ui i lea, i le lisi "Puleaina lanu" o loʻo i ai le tele o tagata e faʻafeiloaʻi e tusa ai ma le maualuga o le susulu, faʻatusatusa, gamma, saturation, sharpness and color.

I le faʻamau mulimuli "Filifiliga" seti le MPG2 Video, H.264 Video ma Audio faʻamau. Faʻaopoopoina le seti o le afifi vitio. E mafai ona e toe foi atu i nei faatulagaga i soo se taimi e faʻaaoga ai le polokalama, o lea afai o se mea e le lelei lona galue, ia toe faʻafoʻi mea e le aoga pe seti ai isi.

Scan

O le laasaga faaiu i le DVB Dream o le faʻapipiʻiina o le faʻatautaia o le auala. O le mataupu faavae o lenei faagasologa e faigofie tele - o se suʻesuʻega faʻamalosi e tupu i luga o nisi auala, ua maua le auala ma maua ai le lelei aupito sili ona lelei, mulimuli ane ua uma ona faʻaolaina iuga uma.

Afai o le suʻesuʻega aunoa ma le sailiga e leʻi aumaia le manaʻoga e manaʻomia pe na faia i se auala le saʻo, alu i le tab "Iloiloga Tusi", faatulaga seti o le satelite, transponder, seti le telefoni, faʻasalaga faaopoopo ma faʻaopopo le alalaupapa i le lisi.

Galue i le polokalama

A uma ona maeʻa faʻasalalauga muamua, o le a otometi lava ona e faʻafeiloaʻi i le faamalama autu o le Dream Dream o le DVB. O iinei o le nofoaga autu o loʻo nofoia e le faamalama o le tagata taalo, i le itu o loo i ai se lisi o laina e mafai ona e faasaʻo mo oe lava ia. O ata pito i luga ma luga e taʻu mai ai le faʻatulagaina o faʻatonuga.

Vaʻaia le tafe

O se tasi o galuega faaopoopo o le polokalama o loʻo fesiligia, o se vaitafe o lo o tusia. Mo lenei mea ei ai se meafaigaluega faapitoa. E tatau ona e faʻamaʻoti muamua le nofoaga talafeagai e teu ai, a maeʻa e mafai ona e seti le taimi e teu ai mai mamanu sauniuni pe fetuunai ma le lima.

Task Scheduler

DVB Dream o loʻo i ai se faʻatulagaga faigofie galuega e faʻatagaina ai oe e otometi ona amata pe faʻasao le faasalalauga o nisi o auala. I totonu o se faamalama faapitoa o loʻo i ai le tele o laina aoga aoga o le a fesoasoani ia te oe e faʻaleleia lelei ai le galuega. O se lisi o galuega uma o loʻo faʻaalia i luga o le faamalama. E mafai ona e faʻasaʻo taʻitasi.

Polokalame faaeletonika

O nei laupepa telefoni faʻaonapo nei ua faʻapipiʻiina i le EPG (taiala faʻapolokalame). O lenei fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e mafai ai e oe ona tuʻuina se faʻamanatuga e uiga i le amataga o le faʻasalalauga, faʻaaoga le galuega muamua, faʻavasega polokalama e ala i le ituaiga, faʻatauaina ma sili atu. Mo le EPG i le Miti DVB, o loʻo faaalia ai se faamalama eseese, pe a fai o loʻo faʻaogaina uma le faʻaaogaina o lenei auaunaga.

Taofia mamao mamao

O nisi TV e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, ae na o le mamao e pulea. Ina ia faafaigofieina lenei faagasologa, ua mafai e le DVB Dream ona tuu atu ki i le komepiuta i le piano ma ua uma ona faia i le auala lenei e faatino ai le suiga o auala ma isi mea e manaomia.

Transponder ma tafaʻi satelite

I totonu o se faamalama faapitoa i tafaʻi lua o se lisi o tagata uma e maua tali ma satellite. O iinei e mafai ona e matamataina ai, faaopoopo i ai ni mea fou, pe afai e lagolagoina, ma faasaʻo lenei lisi. O faʻamatalaga talafeagai uma o loʻo faʻaalia auiliili i le laulau.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Lagolago mo le atinaʻe gagana Rusia;
  • Fesuiaiga e faʻafeiloaʻi ai laina faʻasolo;
  • Le mafai ona faʻaleleia auala;
  • Faʻatulagaina o le faʻaogaina o ki mo le piano.

Faʻafitauli

I le taimi o le iloiloga o le faaletonu o le polokalame sa maua.

O lenei toe iloiloga o le Miti a le DVB ua maeʻa. I aso nei ua matou iloiloina auiliiliga le aoga o lenei polokalama, ua masani ma ana meafaigaluega uma ma isi mea faaopoopo. Matou te faʻamoemoe na aoga le matou tusiga ia te oe ma ua e filifili pe e te sii mai ma faʻaaoga lenei polokalama.

Download le DVB Dream mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

TV Tuner Software ChrisTV PVR Standard IP-TV AverTV6

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DVB Dream e maua ai e le aufaʻatasi le tele o meafaigaluega ma galuega tauave mo le faʻatulagaina o se televise TV ma le matamata i laina faʻalagolago. O le faʻatulagaga o le polokalame e faigofie tele ma faigofie.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tepesoft
Tau: Faʻatau
Toa: 16 MB
Gagana: Rusia
Version: v3.5