O le masini faaleotele leo e le galue i Skype. Le mea e fai


O le faagasologa o le sailia ma le toe faʻafoeina o faila ("faʻafuaseʻi") i se tagata e le o saunia e faʻaaoga e ono foliga mai o se galuega sili ona lofituina, ae na o le leai lava se lima Hetman Partition Recovery.

Faʻamatalaga na tapeina mai le disk i le auala masani, mo se faʻataʻitaʻiga, gaogao o le talone toe faʻaaogā, e le o se mea faapena. Naʻo mea e taʻua o "ulutala" mai le laulau faila faila e solo. (MBR), o lona uiga, faamaumauga e uiga i le tulaga o faila ma a latou vaega, lapoa, masini, ma isi.

O faila ia latou lava faaletino e tumau pea ona faamaumauina i le disk ma "leʻa" pe a uma ona tusia isi i luga o latou.

E mafai e Hetman Partition Recovery ona maua ia faila ma toe faʻafoisia e tusa lava po oa mafuaʻaga na mafua ai ona aveesea pe leai foi.

File Recovery Recovery

O le taulaitu o le a taialaina oe i laasaga o le sailia ma toe faʻaleleia faila i laasaga. O le faagasologa e faigofie tele, o lea o le a le mafai ai ona matou faʻamatalaina auiliili.

Toe faʻaleleia o faila faila

A e kiliki i le kōpae ua filifilia, o le polokalama o le a ofo atu e matamata le ala o faasalalauga. O suʻesuʻega e mafai ona faia faʻalua ma sili atu le loloto, faatasi ai ma le sailiga mo faila uma.

O faila ua maua e teu i le puʻupuʻu, flash-drive poʻo soʻo se isi lava ala o faasalalauga i fafo, tusia i le CD, ma pasi atu i luga ole FTP i le masini.

E mafai foi ona faia se ata mai lenei faʻamatalaga. ISOlea ua sauni e alu i luga o se komepiuta ma / pe mu i se CD / DVD.

Fausia o ata

E mafai e le polokalame ona fatuina ata o le aufaasālalau i le faatulagaga .malu. O lenei galuega e aoga pe a iloa e faʻamaʻi le pipii pe le atoatoa. O lea taʻavale e mafai ona musu e galue i soʻo se lua, o lona uiga e talafeagai le fatuina o lona ata. Faatasi ai ma ata, e mafai ona e faia ia lava gaioiga pei o faʻafitauli faʻapitoa.

O le ata e mafai ona faʻapipiʻiina e teu ai avanoa, ma faʻasaʻo ai foi na o se vaega o le pu.

Faʻaputuina o ata

O ata e tuʻuina i kiliki e lua: muamua - i le ki i le lisi o le polokalama, le lua - i le matala matala matala. Faatasi ai ma le ata ua ufiufi e mafai ona faatino soo se gaoioiga.


Fesoasoani ma lagolago

E maua faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i le kilikiina o le ki. F1.

I le faaopoopo atu, e ala i le kilikiina o le ki "O fea oi ai oʻu faila", e mafai ona e maua faʻamatalaga auiliili mo le sailia ma le faʻauluina o faila.

Lagolago lagolago e maua mai le lisi "Fesoasoani", mai iina e mafai ona e ulu atu i vaega aloaia o le polokalama i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo.


Pros of Hetman Partition Recovery

1. Le mamafa tele i galuega.
2. E fetaui lelei ma galuega.
3. Rusia.
4. Tele fesoʻotaiga, faʻamatalaga auiliili, o se lautele lautele.

Cons Hetman Partition Recovery

1. E le "toe faaleleia" e le fomaʻi le faila, e na o le fesoasoani e siaki le pulou. O le a tatou faatali mo ni fetuunaiga mai le atinaʻe.

Hetman Partition Recovery faʻafeiloaʻi ma le toe faʻaleleia o faila pe afai latou: faʻafuaseʻi ona faʻamalo, leiloloa ona o le faʻapipiʻiina o le CD, faʻamalo e le isi vaega o le komepiuta, puipuia e se siama, na le mafai ona le mafai ona le aoga ona o le faaletonu o le tino poʻo le faaleagaina o le taavale.

O se polokalama manaia, e ui lava o sina mea itiiti.

Faʻafeiloaʻi Hetman Partition Recovery Recovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Hetman Photo Recovery Starus vaega o le toe faʻaleleia Comfy File Recovery PC Inspector File Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Hetman Partition Recovery - o se polokalama aoga e toe faʻafoʻi ai faʻamaʻi otaota ma toe maua mai le leiloa po o le faʻamaloloina o faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: HetmanRecovery
Tau: $ 47
Toa: 14 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.8