Fofo faafitauli i le faalauiloaina o le Taua 3 e ala i le Amataga

O le taufaʻafeʻa 3 o se taʻaloga lauiloa, e ui lava o nisi vaega fou o le lauiloa lauiloa na o mai. Ae ui i lea, o taimi taʻitasi, o loʻo feagai le au taʻalo ma le mea moni e faʻapea o lenei tagata taʻavale e musu e tamoe. I ia tulaga, e aoga le suesue i le faafitauli i nisi auiliiliga ma maua ai le tali, nai lo le nofo i tua. O le mea lea, o le a mafai ona taaalo vave i lau taaloga e sili ona e fiafia i ai.

Mafuaaga mafuaʻaga o le faafitauli

O loʻo i ai ni tala e le faʻamaonia e faapea o le au atinaʻe o le taua o le Warfield game mai le DICE e pei o le faʻamalo le galuega a le au o le vaega lona tolu i le taimi o le faʻasalaga o le kiriata fou. E masani lava o faafitauli tutusa na matauina i le taimi o le Taufaʻafeʻa 4, Hardline, 1 na sau i fafo. O le manatu, na faia lenei mea ina ia mafai e le au taaalo ona ulu atu mo ni oloa fou, lea o le a faateleina ai luga o le initaneti, o foliga vaaia lautele, ma i le mataupu faavae foi e mafua ai le fiafia o tagata i galuega fou ma tuua le toeaina .

E pei lava o le leai - se mea lilo i tua o faamaufaailoga e fitu. Ua taʻua e tagata tomai faapitoa le tele o mafuaaga faʻalauiloa. O le faʻaaogaina o le taʻaloga taʻaloga sili ona lauiloa e mafai ai e le DICE ona sili atu lona auai i le galuega a le auʻaunaga o oloa fou ina ia faʻavave ai a latou galuega i le amataga. A leai, o le taʻaloga i taaloga uma e mafai ona pauu ona o mea sese e leʻi mafaufauina. Ma talu mai le Taua 3 o se tasi o taʻaloga sili ona lauiloa a lenei kamupanī, e masani lava ona tape.

Ia i ai, atonu e tatau ona faia se auiliiliga auiliili o le tulaga i le komepiuta. Ua maeʻa ona maua le fofo i faafitauli. I le uma, e le mafai ona latou taʻoto i taimi uma i manatu taupulepulega a DICE.

Mafuaaga 1: Le manuia o le tagata o tausia

O se tasi o mafuaʻaga autū o le faafitauli o le faafitauli i le faʻalauiloaina o le taaloga e ala i le tagata faʻatau Origin. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono le tali atu le polokalama i le taumafai e amata le taʻaloga, faʻapea foʻi ma le le saʻo ona faʻatinoina tulafono na maua. I se tulaga faapea, e tatau ona e taumafai e toe faʻaleleia mama le tagata o tausia.

  1. O le amataina o le aveese lea o le polokalama i se auala faigofie. O le auala pito sili ona faigofie o le metotia lea e faʻaaogaina ai le faiga o le faiga faʻavae. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega talafeagai. "Taimi" Windows o le mea sili ona vave e fai i "Komipiuta" - o le a manaʻomia le kulini i le pito i luga o meafaigaluega.
  2. O iinei o le ae manaomia ai le Amataga ma aveeseina e ala i le kilikiina o le ki talafeagai i lalo o le polokalama i le lisi.
  3. O le mea e sosoo ai e te manaʻomia e aveese mea totoe uma mai le Origin, which Faʻasalalau Wizard mafai ona galo i le tino. E tatau ona e tilotilo i tuatusi nei ma aveese mai iina uma faila ma faila e taʻu ai le igoa ole tagata o tausia:

    C: ProgramData Origin Origin,
    C: Users [Username] AppData Origin Origin
    C: Users [Username] AppData Faʻamatalaga Faʻamatalaga
    C: ProgramData Electronic Arts EA Services License
    C: Polokalame Polokalama Faʻamatalaga /
    C: Polokalama Polokalama (x86) Faʻamatalaga

  4. A maeʻa lena, e tatau ona toe toe faʻafoʻi le komepiuta, ona faʻatautaia lea o le Origin Originaller i le avea ma sui o le Pule. A maeʻa le faʻapipiʻi, e tatau ona e toe toe faʻafoʻi le komepiuta, faʻaoga i totonu, ona taumafai lea e amata le taaloga.

Afai e iai le faafitauli i lenei mea, ona fofoina lea.

Mafuaaga 2: Mataupu o le Battlelog

O le taufaʻafeʻa 3 e tamoe i luga o faʻaumau i lalo o le puleaina atoa o le Networklog network. O nisi taimi e mafai foi ona toilalo lenei auaunaga. E masani lava e pei o lenei mea: o le tagata e faʻaaogaina le faʻataʻaloga le faʻataʻitaʻiga e ala i le Origin Origin, e oso le faiga i le Battlelog, ae e leai se mea e tali atu i le taumafaiga e alu i le taua.

I lenei tulaga, taumafai i faiga nei:

  1. Faʻasaʻo le mea lilo. Avanoa i le Battlelog e ala i se masini faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o le masini. Fai mai le au atinaʻe, pe a faʻaaoga Google Chrome, o lenei faafitauli e foliga mai o le tele o taimi. E sili ona fetaui ma le galulue ma le Battlelog.
  2. Alu ese mai le saite. O nisi taimi e mafai ona fatuina se faafitauli pe a maeʻa mai le Origin Origin i le Battlelog system. I le faagasologa, e le saʻo le mauaina e le 'auʻaunaga faʻamaumauga, ma o le mea lea e le lelei le galue o le polokalama. E tatau ona e siakiina se faʻafitauli ma taumafai e amata le Taua 1 mai le Faʻasalaga Origin Origin, talu ai na e ulufale muamua i ai. E masani lava o lenei mea e fesoasoani. Afai e faʻamaonia le faafitauli, ona tatau loa lea ona toe faʻaleleia mama le tagata o tausia.
  3. Toe faʻatagaina. I nisi tulaga, o le alu ese mai lau faʻamatalaga i le Origin customer and re-authorization e mafai ona fesoasoani. A maeʻa lena, e mafai e le faiga faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi saʻo le faʻamatalaga i le mea saʻo. Ina ia faia lenei mea, filifili le vaega o le ulutala polokalama. "Amataga" ma tulei le faamau "Logo"

Afai o nisi o nei faiga na aoga, o lona uiga o le faafitauli o se faafitauli i le galuega o le Battlelog.

Mafuaaga 3: Ua le mafai ona toe faʻaleleia pe faʻaleleia

I nisi tulaga, o le toilalo e mafai ona tupu ona o mea sese pe a faʻapipiʻi le taʻaloga poʻo le kalani. E masani lava e faigata le iloa vave. O le tele o taimi, e faia le faafitauli pe a e taumafai e amata le taaloga - e faʻaitiitia le tagata o tausia, ae leai se mea e tupu. Ma le taimi e te amata ai Battlelog, e amata le taaloga, ae faʻafuaseʻi pe faʻafuaseʻi pe faʻafefe.

I se tulaga faapena, e tatau ona e taumafai e toe faʻafouina le faʻafouina o le Polokalame Faʻamatalaga, ona folasia ai lea o le Battlefield 3. Ona e toe amataina lea o le komepiuta ma toe sii le taaloga. Afai e mafai, e sili ona lelei le taumafai e faʻapipiʻi i se isi faʻamaumauga i luga o lau komepiuta, ma lelei i luga o se isi folau.

  1. Ina ia faia lenei mea, i le Origin Maker e tatau ona e tatalaina ia tulaga i le kilikiina o le mea "Amataga" i totonu o se pulou.
  2. O iinei e tatau ona e alu i le mea autu "Avanoa"lea e te manaʻomia e te filifilia "Faʻatonu ma Faʻasaoina Failautusi".
  3. I le eria "I lau komepiuta" E mafai ona e suia le lisi mo le faʻapipiʻiina o taʻaloga i soʻo se isi.

O se filifiliga lelei o le faʻapipiʻiina lea o le taaloga i luga o le aʻa - o le mea lea ua faʻaogaina ai Windows. O lenei faiga e faʻapitoa mo polokalame ia e taua ai sea faatulagaga.

Mafuaaga 4: Lisi o le polokalama e manaʻomia.

E pei foi o isi polokalame, o le Battlefield 3 faʻaaogaina (lea e aofia ai le Origin Origin, le Warlog network ma le taaloga lava ia) e manaʻomia ai nisi polokalama e faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. O se lisi atoa lea o mea uma e manaʻomia mo le leai o ni faafitauli i le faʻalauiloaina:

  • Microsoft .NET Framework;
  • Faatonu X;
  • Faletusi Visual C ++;
  • WinRAR Archiver;

I le tulaga ei ai faafitauli i le faʻalauiloaina o le taaloga, e tatau ona e taumafai e faʻapipiʻi ma faʻafou lenei lisi o polokalama. A maeʻa lena, e tatau ona toe toe amata le komepiuta ma toe taumafai e amata le Taua.

Mafuaaga 5: Taualumaga o feeseeseaiga

E masani lava o le polokalama e tele le tele o auala eseese. O nisi oi latou atonu e feteenaʻi ma le galuega a Battlelog, Origin, poʻo le taaloga lava ia. O lea la o le filifiliga aupito sili o le a avea ma se taʻavale mama o Windows ma se vaega itiiti o galuega. O le a manaʻomia ai galuega nei:

  1. I luga o le Windows 10, e tatau ona e tatalaina se sailiga i luga o le masini, lea o se faamau ma se tioata tetele e sosoo ane "Amata".
  2. I le faamalama e tatala, i totonu o le talosaga, ulufale i le poloaigamsconfig. O le a ofoina atu e le suʻega se filifiliga e taʻua "Faʻasalaga Faʻatonu". E tatau ona tatala lenei polokalama.
  3. Ma le isi, e tatau ona e alu i le vaega "Auaunaga"lea e aofia ai se lisi o faagasologa uma ma galuega o loʻo faia i le polokalama. O lea e tatau ona e maka le meataitasi "Aua e te faʻaaliina le faiga o Microsoft". Ona o lenei mea, o auaunaga autu e manaʻomia mo le faʻaogaina o le OS o le a le aofia ai mai le lisi. Ona tumau ai lea e taomi "Taofiofia mea uma"e tape ai isi galuega uma.
  4. O lea e tatau ona e alu i le vaega "Amata"lea e te manaʻo e tatala Task Manager. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai.
  5. Faʻasalalau tulaga "Dispatcher"lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina e faʻaaogaina ai se tuufaatasiga "Ctrl" + "Liliu" + "Esc"ae ui i lea, o se faʻamau faʻatasi ma auala e faʻatautaia ma le polokalama o le a filifilia vave. Soʻo se faʻagasologa o loʻo maua i inei e manaʻomia le faʻaletonu. A maeʻa lena mea e mafai ona e tapunia Task Manager ma "Faʻasalaga Faʻatonu"I le faʻaaoga muamua o suiga.
  6. O le a toe amataina le komepiuta. Faʻatasi ai ma ia tulaga, o le a faʻatinoina le tele o galuega a le tino, naʻo auaunaga sili ona taua o le a aoga. E manaʻomia lou siakiina o le faatinoga o le taaloga e ala i le taumafai e tamoe. E foliga mai, o le a le aoga tele, aua o mea uma e manaʻomia e le faʻafitauli, ae o le a mafai ona siaki le galuega o Origin and Battlelog. Afai latou te galulue lelei i lenei setete, ma e leai se faʻamatalaga ao leʻi tapunia uma auaunaga, o lona uiga o le faaiuga o le tasi - o le faafitauli e mafua mai i se faiga feteʻenaʻi.
  7. Mo le toe faʻaleleia o le tino, e tatau ona e faia uma gaioiga i le isi itu ma toe amata auaunaga uma. Afai o le faafitauli na faʻamaonia iinei, ona o le aotelega ma le auala o le faʻamaʻaloga o le a na o le pau lava le mea e tatau ai ona faʻasaʻo le faʻalavelave faʻafefe.

O lenei e mafai ona e fiafia i le faagasologa o le taaloga e aunoa ma ni faafitauli.

Mafuaaga 6: Faʻafitauli e fesoʻotaʻi i le Initaneti

E masani lava, afai ei ai ni faafitauli i le fesoʻotaʻiga, o le a tuʻuina atu e le polokalama matala talafeagai. Ae ui i lea, e taua le siaki ma taumafai mea nei:

  1. Le tulaga o meafaigaluega. E aoga le toe taumafai e toe faʻaleleia le uila, siaki le saʻo o laina. E tatau ona e faʻaogaina le Initaneti e ala i isi tusi talosaga e siaki ai le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga.
  2. Suiga IP. E tatau ona e taumafai e sui lau tuatusi IP. Afai e faʻaogaina e le komepiuta se lauga malosi, ona e manaʻomia lea e tape le alalaupapa mo le 6 itula - a maeʻa ona sui ai lea. I le tulaga o se IP faʻapitoa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le tagata e saunia ma talosagaina le suiga.
  3. Faʻaititia le uta E sili atu ona siakiina pe leai se faʻaopoopoga o le fesoʻotaʻiga. Afai o le komepiuta e sii mai faila e tele i le taimi e tasi ma le tele o le mamafa, o le lelei o le upega tafailagi e mafai ona matua tigaina ma o le a le mafai ona fesootai le taaloga i le masini.
  4. Faʻasalaga Cache. O faʻamatalaga uma e maua mai i le Initaneti ua teuina i le faiga e faigofie ai ona maua mulimuli ane. O le mea lea, o le lelei o le fesoʻotaʻiga e mafai ona pagatia pe a oʻo ina tele le lapisi. E tatau ona e faʻamaonia le cache DNS e pei ona mulimuli mai.
  5. E tatau ona e tatalaina le faʻamafanafanaga. I le Windows 10, e mafai ona faia lenei mea i le kilikiina saʻo "Amata" ma filifili i le lisi e faʻaalia ai le filifilia o le meataitasi "Poloaiga Poloaiga (Pule)". I uluaʻi lomiga, o le ae manaʻomia le taʻalo faʻatasi. "Manumalo" + "R" ma ulufale i le poloaiga i le faamalama matalacmd.

    O iinei o le a manaʻomia ai ona e ulufale atu i poloaiga nei i le faasologa saʻo, oomiina le ki pe a maeʻa "Ulufale mai":

    ipconfig / flushdns
    ipconfig / registerdns
    ipconfig / faʻasalaga
    ipconfig / faafou
    netsh winsock reset
    netsh winsock reset catalog
    upega tafailagi toe faʻafoʻi uma
    fofoaga faʻanatinisi netele

    O lenei e mafai ona e tapunia le faamalama faamalama ma toe amata le komepiuta. O lenei faiga o le a faʻamaonia ai le faʻaoga ma toe faʻafouina le fetaulaiga o fesoʻotaiga.

  6. Sui. I nisi tulaga, o le fesoʻotaʻiga i le 'auʻaunaga e ono aʻafia ai le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaiga e ala ile sui. O lea e tatau ai ona e tapeina.

Mafuaaga 7: Mataupu Puipuia

O le faʻalauiloaina o vaega o le taʻavale e mafai ona faʻafefeteina e le faʻaogaina o le puipuiga malu. E aoga le siakiina lelei.

  1. O le a manaʻomia le faʻaopoopoina uma o le taaloga ma le Origin Originator i le lisi o le fufulu ese o le antivirus.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo se polokalama i le lisi o le inisiua antivirus

  2. E tatau foi ona e siakiina le telefoni a le komepiuta ma taumafai e faʻamalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo le pa puipui

  3. E le gata i lea, o le a le sili atu le manaia le faia o se faʻaogaina atoatoa o fuainumera mo siama. E mafai foʻi ona faʻafesoʻotai faʻamalosi pe leai foi le galuega o vaega o le taʻaloga.

    Faitau atili: Faʻapefea ona siaki lau komepiuta mo faʻamaʻi

Mafuaaga 8: Faʻamatalaga Faʻatino

I le faaiuga, e sili atu le siakiina pe saʻo lelei le komepiuta.

  1. Muamua e tatau ona e mautinoa o le komepiuta e fetaui lelei ma mea e maualalo o le taaloga Taufaʻailoga 3.
  2. Manaʻomia le faʻaaogaina o le tino. Ina ia faia lenei mea, e aoga le tapunia o polokalama le talafeagai uma ma galuega, alu ese mai isi taaloga, ma faamama foi otaota.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamamā le komepiuta mai otaota faʻaaoga

  3. E tatau foi ona e faateleina le aofaiga ole swap mo le komepiuta mo komepiuta e itiiti ifo ma le 3 GB le RAM. Mo faʻalapotopotoga e sili atu i le pe tutusa le faailoga lenei i le 8 GB, e tatau ona faʻavaivaia pe a ese. Swap e tatau ona tuʻuina i le tele, leai se aʻa - mo se faʻataʻitaʻiga, ile D.

    Faitau atili: Faʻafefea ona suia le faila faila i le Windows

Afai o le faafitauli na i ai lava i totonu o le komepiuta lava ia, o nei auala e tatau ona lava e faia ai se eseesega.

Mafuaaga 9: Auaunaga e le o galulue

Afai e leai se fesoasoani o loʻo i luga, o le faafitauli o loʻo i totonu o le taʻaloga taʻaloga. E le gata i lea pe o le a lofituina poʻo le mafaufauina e le au atinaʻe. I lenei tulaga, e tumau pea le naʻo le faʻatali mo le toe faʻaleleia o le tino e pei ona tatau ai.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faafitauli i le faʻalauiloaina o le Taua 3 e telefaceted. I le tele o tulaga, o le mafuaʻaga o le le mafai ona faʻaogaina o le au taʻaloga, ae e tatau lava ona e taumafai e siaki isi faafitauli e mafai. O avanoa e lelei e le o le DICE e molia ai, ma e mafai ona e taʻalo lau taaloga e sili ona fiafia i ai - vave pe a uma ona foia le faafitauli.