Faʻaitiitia le ripoti i le Microsoft Word

A oʻo mai i le talanoa e uiga i se 'upega tafaʻilagi e pei o Avito, e faigata ona finau e uiga i lona lauiloa. Ae e le o le pau lenei o le saite mo le lafoina o faasalalauga.

Suiga i Avito

O le lisi o nofoaga e ofoina atu ai faʻasalalauga auaunaga e tele naua. Ae ui i lea, e na o le tele lava o latou e tatau ona i ai le faapitoa faapitoa.

Sitepu 1: Yula

O lenei 'auʻaunaga e ofoina atu faʻasalalauga o vaega eseese - o lavalava, ma masini, ma mea teuteu, ma mea e faʻaaogaina. O iinei o le a maua ai e tagata uma mea o loʻo ia sailia, o le mea autu o le amata.

O se tasi o vaega o le auʻaunaga o le mafai lea ona faʻatulaga lau faʻamatalaga o nofoaga. Faafetai i lenei auaunaga o le a ofoina atu e le na o faasalalauga mai i le nofoaga e tasi, ae ia faailoa mai foi le mamao tonu i le tuatusi o le tagata na faaaogaina le faasalalauga.

O se faʻamaumauga faigofie lava: e mafai ona e ulufale i le faaaogaina o le itulau VKontakte pe i luga o le Odnoklassniki, e mafai ona e fatuina se talaaga otooto e ala i le faamaotiina o se numera telefoni.

Bulletin Board "Yula"

Nofoaga 2: Mai lea lima i lea lima

O lenei auaunaga e le ofoina atu soo se mea faʻapitoa, o tulaga masani i totonu o le faʻasalalauga, e ui lava, i se tulaga aoao, o loʻo tumau pea le lelei o le faʻatautaia e tuʻu ai lau faʻaaliga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai ni foliga e lua. Aemaise lava, e le o feiloai i luga o Avito, poʻo Iulia, vaega "Meaola ma Laʻau".

E i ai foi se vaega "Aoga"lea e mafai ai e se tasi ona sainia mo semina ma aoaoga, saili se faiaoga pe ofo atu a latou lava auaunaga.

E le pei o Yula, iinei e le mafai ona e faʻaoga e ulufale mai i le itulau mai fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia tuʻu lau faʻasalalauga, e tatau ona e fatuina se tala.

"Mai lea lima i lea lima" - faasalalauga e leai se totogi

Site 3: Ayu.ru

O lenei 'upega tafaʻilagi e ese le ese mai i lisi o loʻo i luga. O le isi itu e matua matauina lava. O loʻo i ai se malosi tele i tagata e le sailia ni fefaʻatauaiga se tasi, ae na faʻamoemoe e fatuina a latou lava faleoloa i le initaneti. E tele mea ua faia mo lenei mea.

Muamua, o loʻo i ai se avanoa faʻapitoa e fatu ai se itulau faleoloa i luga o le initoneti iinei. Ua totogi le tautua. E lua ni filifiliga: "Moli malamalama" ma "Faa tumu". O le eseesega o le tau (100 rubles e faasaga i le 1200) ma i galuega, ma o iinei e le itiiti ifo nai lo le tau.

Lona lua, o se faiga faʻavae ua atiaʻe mo le faʻatau saogalemu - "Fefaʻatauaʻiga faʻamaonia" - i le PayPal, ae faʻavae i le Yandex.Money. O le pito i lalo o le taimi e faʻatau ai, e talosagaina e le tagata faatau lenei auaunaga mai le faʻatau, a maeʻa ona ia lafoina lea o le tupe talafeagai i lana teugatupe, lea o le a faʻasaoina ma o le a umia e Yandex.Money.

E maua e le tagata faʻatau tupe pe a maeʻa le faʻamaonia o le lisiti ma le saogalemu o oloa e le faʻatau. Ae ui i lea, o lenei tulaga e filifili ma e le mafai e le tagata faatau ona aofia ai pe a auina atu se faasalalauga.

Mo tagata masani, o loʻo i ai se mea e vaʻavaʻai i ai, talu ai, e ui lava i mea na faʻamatalaina i luga, ae o le Ayu.ru e tumau pea i luga o le faʻavae mo le tuʻuina atu avanoa o faasalalauga. O vaega uma o tulaga uma, ae o loʻo i ai foi se vaega o tafaoga faamasani lea e leʻi vaaia i isi auaunaga.

O le auʻaunaga e faʻamalosia ai le tosina atu o tagata fou e auala atu i le polokalama faʻafeiloaʻi. O lona uiga, o le tagata faʻaaoga o le a mauaina le 20% o le aofai na faʻaalu e tagata na tosina mai e ia mo auaunaga eseese, e pei o le faia o faleoloa, ma isi.

E pei lava i le "Mai le lima i le lima", o le faʻaaogaina o le itulau mai fesoʻotaʻiga lautele e le mafai ona ulufale. E tatau ona e fatuina se talaaga otooto i le saite.

"Ayu.ru" - le nofoaga o faasalalauga saoloto ma e le gata

Aotelega, e mafai ona tatou fai atu o nofoaga e mafai ona e tuʻuina ai lau faʻaaliga - o se seti tele. E na o le tatau lava ona filifili le sili ona talafeagai mo oe lava ia.