Lotogatasi3D 2017.4.1

E faʻafefea ona e fatuina sau oe lava taaloga? Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e fatuina ni tagata, nofoaga, faʻatulagaina se leo ma sili atu. E tele naua polokalame: mai le telefoni feaveaʻi mo le fatuina o taʻaloga tifaga i le tele o faʻatautaia o atinaʻe mo taaloga 3D. O se tasi o masini sili ona mamana o Unity3D.

O le Unity3D o se meafaigaluega mo le atinaʻeina o taʻaloga lua-dimensional ma le puʻupuʻu 3D. Taaloga na faia faatasi ma lana fesoasoani e mafai ona faʻatautaia i soo se faiga faʻaogaina: Windows, Android, Linux, iOS, ma luga foi o faʻasalaga taʻaloga. Lotogatasi3D ua mamanuina mo le faagasologa atoa o le atinae e faia iinei.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalama mo le faia o taʻaloga

Faʻafiafia polokalame

I le amataga, o le fatuina o taaloga i luga o le Unity3D e faʻaalia ai le malamalama o polokalame faʻalauiloa e pei o le JavaScript poʻo le C #. I le faʻamuamua, e mafai lava ona e faʻaaogaina. Pe mafai foi ona e faʻaaoga le Drag-and-Drop interface, e pei lava i le Faʻatinoa Mea Taʻaloga. O iinei e tatau ona e tosoina mea faitino ma le kio ma faatulaga meatotino mo i latou. Ae o lenei metotia o le atinaʻe e talafeagai mo na o taaloga laiti laiti.

Faʻatupulaia le faʻafiafiaga

E mafai ona e ola i faʻataʻitaʻiga i le Unity3D i le tele o auala. O le auala muamua o le fatuina o mea faafiafia i polokalama faʻa-tolu mo le galulue ma le tolu-animation animation ma faʻaulufale mai le poloketi i le Unity3D. O le auala lona lua o loʻo galue faʻatasi ma le animation i le Unity3D lava ia, talu ai o loʻo i ai i le faatonu faufale se seti o meafaigaluega faapitoa.

Meafaitino

O meafaitino ma le laumei e taua tele i le fatuina o se ata moni ma maualuga. Faʻafesoʻotaʻi faʻapipiʻi mea lanu i le mea faitino e le mafai, e tatau ona e fatuina se mea e faaaoga ai le lauulu, ma na o le mafai ona tuʻuina atu i le mea faitino. I le faʻaopoopoga i faletusi faavae, e mafai ona e siiina nisi faila ma faʻapipiʻi atu i Unity3D.

Laasaga o auiliiliga

O lenei uiga Unity3D e mafai ona faʻaitiitia le mamafa i luga o le masini. Laʻasaga Taumafaiga o Auiliiliga - faʻamatalaga auiliili. Mo se faʻataʻitaʻiga, i taaloga taʻavale, pe a pasi mamao atu, o mea o loʻo i tua oe ua faʻaumatia, ma o mea o loʻo i luma atu o oe ua faia. Ona o lenei mea, o lau masini e le o faʻamalamalamaina i faʻamatalaga le talafeagai.

Faʻapitoa:

1. Le mafai ona faia ni taaloga i luga o soʻo se OS;
2. Mausali ma maualuga galuega;
3. Tofotogia tonu le taaloga ile faatonu;
4. Toeitiiti leai se faʻatapulaʻaina faʻamaumauga;
5. Atinaega faauo.

Faʻafitauli:

1. Le leai o se faʻasalaga.
2. Mo le tele pe itiiti ifo foi o galuega tetele, e tatau ona iloa ia le itiiti ifo i le lua ni gagana amata;

Unity3D o se tasi o le sili ona mamana ma atonu o le sili ona lauiloa i totonu o le lalolagi. O lona uiga iloga o le faauo e amata ma le lautele lautele. Toeitiiti lava o mea uma lava e mafai ona fatuina i luga: mai se gata pe tetete i le GTA 5. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e sii mai se kopi e leai se totogi o le polokalama, lea e aofia ai ni nai faʻaletonu laiti.

Tikiake Unity3D mo le saolotoga

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

CryEngine Taʻaloga taʻavale Clickteam fusion Stencyl

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Unity3D o se afi taʻalo lauiloa i le atinaʻeina o gafatia tau atinaʻe. O lenei oloa e sili ona faʻaaogaina e tagata taʻaloga taaloga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Unity Technologies
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2017.4.1