Iloiloga o le sinia 1.3


O lea la o loʻo masani le avefeʻau ICQ masani i se talavou fou. E sili atu ona foliga ma uiga matagofie, e aofia ai le tele o matafiafia ma tagata taofiofi, talanoa i talanoaga ma sili atu. E taua foi le matauina, o tagata atinaʻe o loʻo matuā gauai atu i le saogalemu. O le mea moni o le taimi nei i totonu o le ICQ mea uma e faʻamaonia e le SMS SMS, ua avea ma mataupu o le faaaloalo. E le o se mea e ofo ai, o le tele o isi tagata o loʻo toe resitaraina i le ICQ.

O le lesitalaina i le ICQ o se faiga faigofie. E moni, i le avefeau vave e le mafai. Nai lo lena, e tatau ona e alu i se itulau faapitoa o le resitalaina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le ICQ ma ua maeʻa ona faia uma mea talafeagai.

Download ICQ

Faatonuga mo le resitara i le ICQ

Ina ia faia lenei galuega, matou te manaʻomia se numera o le telefoni e le i faamauina i totonu o le ICQ ma se sailiga taʻavale. O le avefeʻau lava ia e leʻo manaʻomia - e pei ona taʻua i luga, e le mafai ona lesitala i le polokalama. Afai o nei mea uma, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le itulau resitara i le ICQ.
  2. Ulufale mai lou igoa, igoa ole telefoni ma le telefoni ile matata talafeagai. O lea e taua tele le aua nei galo e faʻamaonia lou atunuu i le fanua "Code Country". A uma ona e ulufale i lenei faʻamatalaga, kiliki i le "Send SMS" tetele i le pito i lalo o le itulau.

  3. A maeʻa lena, i totonu o le fanua e fetaui, e tatau ona e ulufale i le code lea e sau i le feau, ma kiliki le "Tusi Resitala" button.

  4. O lenei o le a faʻaaoga e le tagata faʻapipiʻi i le itulau faʻasologa o faʻamatalaga patino. Iinei e mafai ona e suia le igoa, faaigoa, aso fanau, numera telefoni ma isi faʻamatalaga. O faʻamatalaga uma e vaevaeina i ni vaega, lea e mafai ona maua i le pito i luga taumatau o le faamalama itulau o le resitalaina.

A maeʻa lena, e mafai ona e amata ICQ, taʻu i ai le numera telefoni ua maeʻa ona faʻaaoga ma faʻaaoga uma galuega a lenei avefeʻau.

O lenei metotia e mafai ai ona e lesitala i le ICQ. E leʻo manino pe aisea na tonu ai i le au atinaʻe e aveese lenei avanoa mai le avefeau lava ia ma na o le luga lava o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama. I soo se tulaga, o le resitara i le ICQ e le tele se taimi e manaʻomia ai ma e manaʻomia ai se taumafaiga itiiti. E lelei tele pe afai e lesitalaina i le ICQ e te le manaʻomia vave ona faʻaalia uma faʻamatalaga talafeagai, e pei o le aso na fanau ai, nofo ai, ma isi. Ona o lenei mea, o le resitalaina o se taimi itiiti ole taimi.