IPhone 7 Faʻaalia le Suiga - Faatonuga

O le suia o le faʻaaliga o le iPhone 7, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga, e mafai ona mafai ona tutoʻatasi, pe afai e te mautinoa i ou tomai. E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni mea faʻapitoa i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, talu ai e le o le mea tonu lenei, ae o lenei o le ai ai. O lenei laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le suia o le lapisi o le iPhone 7 na saunia e le faleoloa i luga o le initaneti o vaega faʻapitoa mo telefoni ma le komepiuta "Akseum", ma avatu ia i latou le fola.

Na ou oʻo i lima o le iPhone 7 ma le faafitauli pito sili ona masani - o le tioata o le faʻaaliga o le faʻaaliga ua malepe, o le poloka mai le pito i lalo i luga o le vaega atoa. Tali tasi - matou te suia le malepe mo le fou!

Fasia

Iloiloina o soʻo se iPhone, e amata mai i le 2008 iPhone 3G model, amata i le tatalaina o sikula e lua o loʻo i lalo o le masini.

E pei o faʻataʻitaʻiga mulimuli, o le pusa o le faʻaaliga o le faʻaaogaina o le iPhone 7 o loʻo faʻapipiʻiina i se lipine faʻapipiʻi vai, ae i lo tatou gasegase ua suia le module i se analogue, ma ua aveeseina le tape faapipii. A leai, e tatau ona e faʻamafanafanaina le mafiafia o le tioata e faʻafaigofie le faagasologa o auiliiliga.

Faʻaaogaina o se sucker, amata mai i le pito i lalo, tatou te faia se vaeluaga o mea tatou te tuʻuina ai se atigi pipi ma faʻapipiʻi ma le faaeteete le faʻaaliga faʻaaliga ma le faʻavaa i le nofoaga.

O le pito mulimuli o le a avea ma pito i le pito i luga o le telefoni. O le mea itiiti lava o loʻo tatou tosoina le module ia i tatou lava, ma, e aunoa ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, tatou te faʻaalia le tagata manua o se tusi - e lua vaega o le telefoni o loʻo umia e laina faʻapipiʻi. Latou te manaʻomia le le atoatoa.

Tatou amata i le pusa puipui o le faamaufaʻaloga autū, i lalo o le mea tatou te natia ai fesoʻotaʻiga talafeagai mo le faʻaaliga, le leo ma le pamu. O tagata taʻavale i totonu ma luga o le tinaboard taʻu mai ia i matou ua maeʻa le telefoni ma ua toe faaleleia.

Matou te vaʻavaʻaina le seleselega o loʻo i ai le faʻaogafiti faʻasolosolo tolu - E taumafai Apple e faʻaititia le numera o toe faaleleia i fafo atu o ofisa tutotonu aloaia ma i soo se auala e mafai ai ona faʻamalosia le galuega, e aofia ai mo se taumafaiga tutoatasi e toe faʻaleleia.

Muamua lava, matou te vaʻaia le telefoni, matou te le manaʻomia ni faʻafitauli faʻaopoopo pe faʻalavelave.

O le isi, ia vavae le lua laupepa faʻapipiʻi, e sili atu le faʻaaogaina o se vatela palasitika, ina ia aua neʻi punou le laina eletise ma ia le motusia le fesoʻotaʻiga.

E tumau pea e vavae le pito i luga o le telefoni ma le talipupuni - o lona sootaga o loʻo natia i lalo ole pa puipui e sosoo ai, e faia i ni sikuea se lua.

Ave ese ma faʻamaʻapeʻa atoa le faʻaaliga faʻaalia.

Faʻamau siaki vaega

O loʻo matou sauniuni se vaega fou - o le uluai faʻaaliga faʻaaliga. I lenei tulaga, o le sui e le o iai ni elemene, e pei o se failauga ma se pupuni i luma o le televise, masini / masini leo, o le a manaomia ona siitia mai le mea ua gau.

Matou te faʻafesoʻotaʻi laina e lua i le masini ma le faʻamatalaga e siaki ai vaega fou, o se laasaga mulimuli matou te faʻafesoʻotaʻi le batini ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni.

Tatou te siakiina le ata, lanu, susulu ma le laugatasia o le pito i tua, le leai o se faʻavasegaina o ata i luga o paʻepaʻei paʻepaʻe ma pogisa.

E mafai ona siakiina le leo i ni auala se lua:

  1. Faʻafoe uma faʻataʻitaʻiga faʻafanua, e aofia ai mea o loʻo i pito (faʻailoa mai le pito i luga ma le pule mai le pito i lalo), faʻaoga, faʻafesoʻotaʻi. E le gata i lea, e mafai ona e siakiina le laugatasia o le lagona e mafua ai i le tosoina o soo se tusi talosaga - o le icon e tatau ona mulimuli i le tamatamailima mai foliga ma foliga;
  2. Faʻafesoʻotaʻi se pule faʻapitoa mo le puleaina o le komepiuta - Faʻatonu mea faʻapipiʻi - Mea autu - Avanoa avanoa lautele - ma, mulimuli ane, AssistiveTouch. Faʻaliliu le faʻamalo eletise ma le paʻu o le paʻu i luga o le lau, tali i le kilikiina ma le tosoina, o le a fesoasoani foi e siaki le faʻaogaina o le pusa paʻu i luga o le vaega atoa.

Faaali le faʻapotopotoga

O le faʻaaliga e faʻataʻitaʻiina atoatoa ma e tatau ona faʻaogaina, o lona uiga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi elemene ma pepese fesoʻotaʻi mai le suiga o le module.

O le a talafeagai le fesiitaiga:

  1. Faʻaaliga faʻaaliga faʻapipiʻi masini;
  2. "Fale" button ma umia lona faavae;
  3. Cable i le mea pueata, masini faaleotele leo, leo ma fesootaiga a le failauga;
  4. Fofoga Fetalai ma le tapenaina o lona ie;
  5. Fofoga Fetalai

Tatou amata i le pito i lalo o loʻo i ai le laulau lagolago - e 6 o latou, 3 i itu taʻitasi.

O le isi laina i le laina o le pā o le paʻi "Aiga", e malupuipuia ma se paʻu e fa fao - vaʻai ma tuʻu ese.

Liliu ese le faamau o le faamau ma punou i le itu, faʻatasi ma se spatula mata uʻamea matou te faʻaoga lelei le keea o loʻo faia i paʻu palasitika.

I luga o lenei faʻataʻitaʻiga, ua aveese le faamau mai le pito i tua, pito i fafo o le faʻaaliga, o le a matou faʻaeʻeina foi i luga o le vaega fou "mai le faaiuga".

O le isi laasaga o le pito i luga - e pei o le failauga, le mea pueata ma le failauga tautala tautala. Ua i ai ni sikoa se 6, 3 o lo o uuina le ufiufi o le failauga, 2 toe faatulagaina le failauga lava ia ma le lagolago mulimuli i se failauga tautala puipui.

E taua: tausia le faʻatonuga o le sikuea, o le umi o le uumi ma i le tulaga o le le tutusa e mafai ona faʻaleaga le faʻaaliga poʻo le tioata.

Aveese le faʻamau uʻamea, faʻasaʻo le failauga ma liliu i lalo le uaea ma le mea pueata ile itu.

Aua neʻi galo le tagata paʻu palasitika o le muaʻi faʻatalama - e faʻaautu le pito i luma o le faʻamalama ma puipuia mai le pefu, ona faʻapipiʻi lea i le kelu.

Matou te tilotilo i luga o le matata luga, ma taumafai e aua nei faaleagaina, ua faapipiiina i lalo o le masini faaleotele leo ma fesootaiga i le taliga. Ina ia faafaigofieina le faagasologa, e mafai ona e vevela le vevela mai le pito i lalo pe faaopoopo i ai sina alcohol alcohol isopropyl.

O le mea mulimuli matou te faʻamavaeina le faʻalapotopotoga o failauga failauga ma le paʻu palasitika i le vavalalata / faʻamalamalamaina o leo - matou te fautuaina oe e faʻapipiʻi i le kelu.

Matou te faʻafesoʻotaʻi vaega ma pipiʻi i le vaega fou i le isi itu, ma matau le nofoaga o fao uma ma vaega ma le tausiga sili.

Faʻapipiʻi faʻamau

Talu mai le fale gaosimea, ua faʻapipiʻi le iPhone i le telefoni, o le a matou toe faʻafoisia, ma i lenei tulaga, faʻatasi ai ma se pusa faʻapitoa - o se faapipii faʻapipiʻi mo le faʻapotopotoga. O le a faʻaitiitia ai le toe faʻafoʻiina, le talafeagai ma vaʻaia ma o le a puipuia mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le susu ma palapala.

Ave ese le ata o le felauaiga ile itu e tasi ma faʻaoga le pito i luga o le pito i lalo o le faʻamamaina ma le vaʻaia o le mataupu. Maea malosi i luga o le pito i tua ma aveese le ata tifaga - ua saunia mea uma mo le faʻapipiʻiina o se komiti faʻaalia fou. Aua nei galo e sui ia pa puipui ma taofi sikulima.

E galue mea uma - atoatoa. Matou te toe foi e tuu sikuea pito i lalo ma alu i le siaki mulimuli.

O nisi o fautuaga atonu e mafai ona faʻaaogaina pe a sui se ata o le iPhone:

  1. Lafoaʻi faʻataʻitaʻi i le faasologa oa latou auʻiliʻiliga ma nofoaga: o lenei mea o le a faʻaaogaina ai mea sese ma le mea e ono tulai mai o sese;
  2. Faʻaavanoa ata AE LEʻI maeʻa: faʻaola oe lava i taimi ma gaʻo pe afai e te faagaloina faʻafefea ma mai fea.
  3. Amata le tapuni o le palakalafa faʻaalia mai le pito i luga - o loʻo i ai ni mea e lua o loʻo i totonu o faʻapitoa faapitoa o le mataupu. Ma le isi, o pito i lalo, amata mai le pito i luga ma mulimuli, pito i lalo.