BurnAware 11.2


Afai e te manaʻomia le tusia o faʻamatalaga i se 'ie, e lelei tele le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa a le Windows, ae faʻapitoa polokalame faʻapipiʻiina i lenei galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, BurnAware: o lenei oloa o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai e mafai ai e oe ona faamaumauina ituaiga eseese o masini.

BurnAware o se faʻafitauli faʻapitoa o polokalama faʻapitoa lea ua uma ona totogiina ma faʻasalalauga saoloto, lea o le a mafai ai ona e tusia soʻo se faʻamatalaga manaʻomia i se masini.

Lesona: E faʻapefea ona susunuina musika i le faʻataʻitaʻiga i mea leaga

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Fuʻu faʻamaumauga o faʻamaumauga

Fuʻu i CD, DVD poʻo Blu-ray soo se faʻamatalaga manaʻomia - pepa, musika, tifaga, ma isi.

Burn Audio-CD

Afai e te manaʻomia le pueina o musika i luga o se koneseti faʻalogo, ona i ai lea o se vaega ese mo lenei mea. O le polokalama o le a faʻaalia le numera o minute o loʻo avanoa mo le puʻeina o musika, pau mea e tatau ona e faia o le faaopoopoina lea o ala talafeagai e teuina i luga o lau komepiuta ma alu saʻo i le faiga o le mu.

Faʻatino le puʻapuʻe puʻe

O se taavale faʻatautaia o le meafaigaluega autu lea e manaʻomia e faʻatinoina ai le faʻatulagaina o se masini komepiuta. O BurnAware ei ai se vaega faigofie mo le puʻeina o se pulou, lea e na ona e manaʻomia e tuʻu i totonu o le taavale ma faʻamaonia le ata o le tufatufaina o le polokalama.

Fufulu le ata

Afai ei ai sau foliga i luga o lau komepiuta, mo se faataitaiga, o se komepiuta komepiuta, ona mafai lea ona e susunuina i se avanoa, ina ia mafai ai ona toe taʻalo le taaloga mai le pu.

Disk Cleanup

Afai e te manaʻomia le faʻamalamalamaina uma o faʻamatalaga o loʻo i totonu o se taavale faʻasalaga, ona mo nei faamoemoega o loʻo i ai se vaega ese o le polokalame, lea o le a mafai ai e oe ona faia se faamamaina atoatoa o se tasi o auala e lua: faamamaina vave ma le faʻatulagaga atoatoa.

Burn MP3 audio CD

O le pueina o MP3, masalo, e le ese mai le faʻamaʻaina o se faʻamaumauga faʻamaumauga faʻatasi ma se faʻamaumauga laiti se tasi - i lenei vaega e mafai ona faʻaopoopo na o faila musika MP3.

ISO kopi

O se mea faigofie ma faigofie i BurnAware o le a mafai ai ona e aveesea uma faʻamatalaga o loʻo i ai i luga o le taavale, ma teu i luga o lau komepiuta o se ata ISO.

Maua o le disk ma faʻamatalaga faʻamatalaga

Aʻo leʻi amata ona e tusitusi faila, toe iloilo se otootoga o le avega ma le ave faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu "Disc Information". I le faaiuga, atonu o lau taavale e leai se galuega e mu.

Fausia se faasologa o disas

O se mea aoga aoga pe afai e te manaʻomia le faʻamaumauga faʻamatalaga ile 2 pe sili atu avanoa.

Burn DVD

Afai e te manaʻo e susunuina se ata tifaga i le CD o loʻo i ai nei, ona e vaʻai i le vaega o le polokalama "DVD-video disc", lea o le a mafai ai ona faia lenei galuega.

ISO image creation

Fausia se ata ISO mai faila uma e manaʻomia. Mulimuli ane, o le ata na foafoaina e mafai ona tusia i le disk pe faʻataʻavaleina e faʻaaoga ai se masini komepiuta, mo se faataitaiga, faʻaaogaina o le Daemon Tools.

Siaki siaki

O se mea aoga e mafai ai e oe ona siaki le taʻavale ina ia mafai ai ona iloa le i ai o mea sese, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona faia se faʻamaumauga.

Fausia fusia ISO

Afai e te manaʻomia le susunuina o se ata ISO i le disk mo le faʻaaogaina e avea o se aufaasālalau faʻasalalau, tagaʻi i le fesoasoani fesoasoani. Faʻamamaina ISO.

Faʻapitoa:

1. Se faʻataʻitaʻi faigofie ma faigofie, lea e matua mafai lava e se tagata faʻaaoga ona malamalama;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. O le polokalama e leai sona saʻolotoga, lea e mafai ai ona e galue ma faʻamaʻi pu.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

BurnAware o se meafaigaluega sili mo le faamaumauina o faʻamatalaga eseese i luga o le disas. O lenei masini komepiuta ua ofoina atu i le tele o galuega, ae i le taimi lava e tasi e le iloa lona faʻaoga faigofie, ma o lea e fautuaina ai mo le faʻaaogaina i aso uma.

Faʻaola BurnAware mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Auala e mumu ai musika i le disk CDBurnerXP Small CD Writer Astroburn

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
BurnAware o se polokalama e leai se totogi mo le pueina o faʻamaumauga i soo se faʻalapotopotoga i CD, DVD, Blu-ray, o loʻo i ai foi le avanoa e foafoa ai ma susunuina ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: BurnAware Technologies
Tau: Faʻatau
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 11.2