Faʻasao fesoʻotaʻiga i le google account

I lalo o nisi tulaga, o oe, i le avea ai ma tagata e ona le itulau a le lautele, e ono manaʻomia ona tape. I lenei tusiga, o le a matou faʻaalia uma faʻaaliga e uiga i le faʻaaogaina o tagata lautele i le upega tafailagi VKontakte.

Upegalagi

E oʻo mai i le taimi nei, o le VK le 'upega tafaʻilagi e le tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaogaina le tuusaʻo tuusaʻo e faʻamalo ai itulau lautele poʻo vaega Ae ui i lea, e mafai lava ona faia lenei mea e ala i le faʻaitiitia o soʻo se gaoioiga i se mea maualalo.

Vaʻai foi: O le a le mea e vaʻai ai le kulupu mai le lautele lautele VK

Faʻafeiloaʻi i se vaega

Ona o le mea moni o le lautele lautele o le a i ai i soo se tulaga e avanoa mo tagata faaaoga le punaoa, e sili ona lelei le sui muamua i se vaega. Faʻafetai i lenei auala, lea ua matou auiliili faʻamatalaina i le tusitusiga tutusa i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a mafai ona e faʻaaogaina tagata lautele e ala i le nanaina mai tagata uma e faʻaaogaina.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona faʻaumatia se vaega o VK

Faamamaina o tagata lautele

E pei ona taʻua i le taimi muamua, e le mafai ona e faʻamaʻapeʻapeina tagata lautele, e leai se avanoa faapena i le nofoaga. I le taimi lava e tasi, o le soloia e mafai ona faia e ala i le faʻamalamalamaina lautele o faʻamaumauga uma ua faaopoopoina, e aofia ai le au fai saofaga ma pepa puipui.

  1. Tatala le vaega "Pulega o Nuu ma Afioaga" e ala i le lisi autū o le lautele o le lautele.
  2. I le faasologa o le taʻavale, tatala le itulau "Tagata auai" ma i tafatafa o tagata taʻitasi e kiliki i luga o le sooga "Aveese mai le Community".
  3. Afai ei ai avanoa faʻapitoa i le tagata faʻaaoga, o le ae muamua manaʻomia le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga. "Faʻaleagaina".
  4. O lenei tatala le tab "Faʻatonu" ma suia le faʻamatalaga i poloka uma na tuʻuina atu. E moni lenei mea i le tuatusi itulau ma le igoa.
  5. Taofi "Vaega" siaki uma pusa siaki ma aveese ia tau mai le fanua "Vaega Autu" ma "Iunite lua".
  6. I le vaega "Faʻamatalaga" siaki "Faʻamatalaga i".
  7. I luga o le itulau "Sootaga" faʻaumatia uma URL ua uma ona faaopoopo.
  8. Afai e te faʻaaogaina talosaga faʻapitoa, i luga o le lisi "Galulue ma le API" i luga o le itulau "Ki o avanoa" solo uma faamaumauga na tuʻuina atu.
  9. I le vaega "Savali" suiga o le tau Faʻasalalau Faitele i luga "Ave".
  10. I luga o le faʻamau mulimuli "Talosaga" E tatau ona e faʻaumatia faʻaoga uma. Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga "Suiga" i autafa o le talosaga ma filifili le sootaga "Aveese le talosaga".

O le isi gaioiga e manaʻomia e faʻamamā ai le itulau autu.

  1. Faʻaaoga se tasi o faatonuga i la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamamā le puipui e aunoa ma ni faʻafitauli. Afai ei ai ou faʻafitauli i lenei mea, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.

    Faitau atili: Faʻapefea ona fufulu le puipui VK

  2. E faʻatagaina le aveeseina o le meli, faʻapipiʻi i le ulutala o tagata lautele ma faia se faamamaina o le laina laina, o loʻo i lalo o le igoa o le itulau.
  3. E ala i le lisi "Gaoioiga" lafoaia mai faʻamatalaga ma faʻasalalauga.
  4. I le pito i luga pito i luga o luga o le ata o tagata lautele kiliki i luga o le ki. "Aveese ata" ma faʻamaonia le gaioiga.
  5. Faʻamolemole mai le lautele lautele e ala i le kilikiina o le ki. "Ua okaina oe" ma filifili le vaega talafeagai o le lisi autu.
  6. A uma le faia o taga, o le a faʻafuaseʻi ona mou atu le lautele mai le itulau. "Pulega" i le vaega "Vaega".
  7. O le itulau lava lea e tasi o le a le toe aoga mo sina taimi, a maeʻa lea o le a otometi ona tapeina ona o le lafoaia. Seia oʻo i lenei tulaga, e mafai ona toe maua le puleaina o tagata lautele.

Faamolemole ia maitauina afai o le a auai tagata i le lautele, na o le leai o se mea, o le a faitauina le gaoioiga. Ona o lenei mea e sili ona lelei le faʻaaogaina o le metotia muamua, muamua na tuʻuina atu tagata lautele i le vaega.

Telefoni feaveaʻi

I le tulaga o se telefoni feaveai, o le a manaomia oe e faia ia lava gaioiga na matou faamatalaina i le vaega muamua o le tusiga. Pau lava, ae leai se eseesega tele iinei o le nofoaga eseese ma le igoa o vaega.

Faʻafeiloaʻi i se vaega

E le pei o le atoaga o le 'upega tafaʻilagi VKontakte, o le telefoni feaveai e le maua ai le malosi e sui ai le ituaiga o alalafaga. Faʻavae i luga o lenei, pe a manaʻomia, e tatau ona e faasino i le upega tafaʻilagi ma, e tusa ai ma faʻatonuga talafeagai, faia le aveese.

Faamamaina o tagata lautele

Afai o oe mo se mafuaaga e tasi poʻo se isi e le mafai ona faʻamatalaina se tulaga lautele i tulaga "Vaega", e mafai ona e suʻeina e sui le faʻamatalaga. Ae ui i lea, e pei ona i ai muamua, ma lenei auala, o le faʻamaoniga o le tuai faʻamaʻiina ua matua faʻaititia.

  1. A oi ai i luga o se lautele lautele, kiliki le kesi i le pito i luga taumatau o le lau.
  2. Lenei e tatau ona e faʻavasegaina vaega taʻitasi o le lautele lautele.
  3. O itulau pito sili ona taua "Taitai" ma "Tagata auai"lea e te manaʻomia e faʻaleagaina ai ma aveese uma tagata o loʻo iai nei.
  4. Ina ia faaitiitia le taimi na faaaluina ai le tapeina o faamatalaga mai se vaega, pe o se talanoaga ma ni faamatalaga po o vitio, i le itulau "Auaunaga" siaki uma pusa siaki. Ina ia faʻasaoina tulaga, ia faʻaaoga le faailoga siaki.
  5. Aveesea avatars ma ufiufi i luga o se itulau lautele mai se telefoni feaveaʻi e le mafai.
  6. E tatau ona e faia le faamamaina o le pa puipui tutoatasi, talu ai e le tuʻuina mai e le tusi aloaia meafaigaluega e faʻanofo ai le faagasologa.
  7. Ae ui i lea, i se isi itu, e mafai ona e faʻaaoga i taimi uma le faʻaaogaina o Kate Mobile, i luga o le itulau autū o tagata lautele e te manaʻomia e kiliki i le poloka "Papuipui".
  8. I luga o le itulau e tatala, faʻalautele le lisi. "… " ma filifili mea "Tatala le puipui", faʻamaonia le gaioiga e ala i le faʻasilasilaga talafeagai.

    Manatua: O le numera faatapulaaina o faamaumauga e pa'ū i lalo o le faʻamavaega, ma o le taunuuga o le a tatau ona faaluaina i taimi uma le faamamaina.

  9. A maea le faatinoga o faʻamatalaga faʻataʻitaʻi i le itulau autū o le kiliki lautele i luga o le ki "Ua okaina oe" ma filifili mea "Faatea le".

A maeʻa faʻataunuʻuga uma o faʻatonuga na tuʻuina mai ei matou, pe a mavae sina taimi, o le a otometi lava ona poloka le alalafaga. Ioe, na o le toesea o soʻo se gaoioiga.