Faʻasalaga Tusitusiga i Internet Explorer. Faʻapogai ma metotia o le faʻaumatia

Afai mo soʻo se mafuaaga na filifili ai le tagata e aveese le SpyHunter mai lana komepiuta, ona tele lea o ona auala e fai ai. O le faʻaogaina o mea faigaluega e masani ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai polokalama faʻapipiʻi. O le isi auala o le faʻaaogaina lea o masini faʻapitoa faʻatasi ma galuega tutusa. Mafaufau i se auala e aveese ai SpyHunter mai le Windows 10.

Faʻalē toe faʻaleleia - O se tulaga masani i le auala masani e aveese ai polokalama, lea ei ai le tele o tulaga e le mafaamatalaina i luga o meafaigaluega.

Tikia mai le lomiga lata mai o le Revo Uninstaller

I le amataga, o le a talanoaina e le tusiga le auala masani o le faʻaleleia o le polokalama Spyhunter.

1. Tatala se faamalama O laʻu komepiutae ala i le faaluaina o le kiliki i le itu tauagavale i luga o le igoa tutusa.

2. I le faamalama e tatala, kiliki Tatala matala.

3. Le isi, filifili le aitema Faʻaaoga polokalama.

4. I le lisi o polokalama e maua Spyhunter, kiliki i luga ma filifili Suiga / Aveese.

5. A uma ona e kiliki i luga o lenei ki, o le a tatalaina le lisi. Spyhunter. O le faaletonu o le Rusia, kiliki Le isi.

6. Faamaonia le soloia.

7. I le faʻaaliga faʻaalia o faʻaaliga i le pito i lalo, matou te maua le ki Faʻasalalau i le folasia ma tuleia.

8. O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le a umi se taimi, a maeʻa ona faʻamalosia oe e le tagata e faʻaaogāina e toe faʻafouina le komepiuta e faʻatumu ai le aveesega.

O le metotia masani e faigofie tele, ae o loʻo i ai se tasi o toe faafoi - pe a uma ona faʻaaogaina le polokalama, o loʻo i ai nisi faʻailoga, faila ma faʻamaumauga resitala. Ina ia aveesea i latou i le polokalama, faaaoga Faʻalē toe faʻaleleia.

1. Mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama e manaʻomia ona e siiina le faila faila. E leai se mea e maua ai le Initaneti, o le mea lea e faʻapipiʻi ai le faila faʻapipiʻi mai le saite.

2. A uma ona sii mai le faila, tatala ma faʻapipiʻi le polokalama.

3. Faʻasaʻo le faʻaogaina Faʻalē toe faʻaleleia e ala i le alalaupapa o le ofisa ...

4. I le faʻamalama muamua ua aliali mai ai se lisi o polokalame uma faʻapipiʻiina i komepiuta a le tagata faʻaoga. O loo matou sailia mo i latou Spyhunter. Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi - Aveese.

2. A uma le kiliki o le ki, o le polokalama o le a fatuina se kopi o le resitala, o se mea e toe faʻaleleia ai ma faʻalauiloaina se faʻauluina lelei, e masani ia i matou mai palakalafa muamua.

Pau lava le eseesega e tatou te le manaʻomia ona toe faʻafou pe a maeʻa. O le faamalama mulimuli e tatau ona tapunia i le pule o le galuega e faamaea ai le galuega. Faʻalē toe faʻaleleia.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le komepiuta Ctrl + Alt + Del, filifili Task Managertilotilo i le faamalama e tatala Spyhunter, kiliki i luga i le ki o le kuki saʻo - Aveese le galuega

I le faamalama e aliali, kiliki Faauma nei.

3. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻamamāina tulaga o le polokalama. E pei o le siakiina o le faiga mo faʻasologa, filifili Faʻalautele Tulagaona kiliki lea Le isi.

4. O le polokalama o le a faʻatalanoaina le faiga, o le a umi se taimi, a maeʻa lea o le a maua ai taunuuga. O le uluai faamalama o le a faʻaalia ai faʻamaumauga o loʻo totoe i le resitala. Toto Filifili mea uma, Aveese, faʻamaonia le tapeina ma kiliki Le isi.

5. Matou te faia tutusa ma le lisi o faila totoe.

6. Aveesea maeʻa, e mafai ona tapunia le polokalama.

Faʻalē toe faʻaleleia - Suiga sili atu o meafaigaluega faʻavaomalo o loʻo faʻaaogaina mo le aveesea o polokalama. E faigofie, Rusia, ma e leai ni uiga i le tino.

I se auala talitutusa, e mafai ona e aveesea SpyHunter i le Windows 7.