Liliu le ala faitau i le Yandex Browser

O tagata faaaoga o le polokalama o le Windows 10 o loʻo faʻaaogaina i nisi o taimi le mea moni e le o lava le iloa o le faʻamatalaga faʻaalia. I ia tulaga, ua fautuaina e faʻavasegaina ma faʻatagaina nisi o polokalama e faʻamalieina tele matāʻupu. E lua meafaigaluega na fausia i le OS o le a fesoasoani i lenei galuega.

Faʻamamaina le faʻasolo i le Windows 10

O le galuega o loʻo fesiligia e le o se mea faigata, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e leai se malamalamaaga faaopoopo ma tomai e mafai ona ia taulimaina. O le a tatou fesoasoani e malamalama i lenei, tuʻuina atu se taʻiala manino mo auala taʻitasi.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga fomaʻi tulaga ese, muamua ona faʻapipiʻi, ma na o le faʻagasolo i auala o loʻo faamatalaina i lalo. Faitau faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu i se tusitusiga mai le isi tusitala i le sootaga lenei.

Vaʻai foi: Suia o le vai papatisoga i le Windows 10

Metotia 1: ClearType

Na faʻapipiʻi e le Microsoft le mea e faʻaaogaina ai le tusitusi ClearType e Microsoft ma mafai ai ona e filifilia le faʻaaliga sili ona lelei o faʻamaumauga o polokalama. O le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia ni nai ata, ma e manaʻomia ona ia filifili po o fea le mea e sili ona lelei. O le taualumaga atoa o loʻo faʻatinoina e pei ona taʻua i lalo:

  1. Tatala i luga "Amata" ma faʻaoga i le pusa saili "ClearType", kiliki-kiliki i luga o le afitusi faʻatalia.
  2. Togi ese "Enable ClearType" ma alu i le isi laasaga.
  3. O le a logoina oe o le mataʻituina na faʻaaogaina ua setiina i le iugafono faavae. Faʻaauau atili e ala i le kiliki i luga o le komi talafeagai.
  4. O lea la o le faagasologa autu e amata - o le filifilia o le faataitaiga silisili o tusitusiga. Siaki le mea talafeagai ma kiliki "Lisi".
  5. E lima vaega o loʻo faatalitali mo oe ma ni faʻataʻitaʻiga eseese. O i latou uma o loʻo feoai e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi, naʻo le numera o filifiliga fuafuaina e suia.
  6. A maeʻa, o le faʻamatalaga e aliali mai ua maeʻa le faʻaaliga o le faʻaaliga i luga o le matapiuta. E mafai ona e alu ese le masini e ala i le kiliki i luga "Fai".

Afai e te le vaʻaia ni suiga i le taimi lava lena, toe faʻafou le polokalama, ona toe siaki ai lea o le aoga o le meafaigaluega faʻaaogaina.

Metotia 2: Faʻasalaina le le mautonu o le telefoni

O le metotia muamua o se mea masani ma e masani lava ona fesoasoani e faʻaaogaina le telefoni i le auala sili ona lelei. Ae ui i lea, i le mataupu pe ae le mauaina le mea e manaʻo i ai, e tatau ona siakiina pe o le a tuʻuina atu se tasi o parakalafa taua e tali atu mo le vaʻaia. O lona sailia ma le faʻatoaagaina e faʻatatau i faatonuga nei:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i le masani masani "Lisi Pulea".
  2. Suʻe se mea i totonu o ata uma. "Faiga", faapipii le fetuu i luga ma kiliki-kiliki.
  3. I le faamalama e tatala, i le itu tauagavale o le a e vaaia ni nai sootaga. Kiliki "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga".
  4. Alu i le lisi "Avanoa" ma le poloka "Galuega Faatino" filifili "Filifiliga".
  5. I le saoasaoa o seti e te fiafia i le tab "Faʻaaliga Vaaia". I totonu ia te ia ia mautinoa o latalata i le tulaga "Faʻasalalauina le le mautonu o le telefoni fonipi" aoga le faʻamau. Afai e leai, tuʻu ma faʻaoga suiga.

I le faaiuga o lenei faiga, e fautuaina foi e toe amataina le komepiuta, ona maeʻa ai lea o mea le lelei uma o le laupepa.

Faʻasaʻu fonuka lemu

Afai o loʻo e feagai ma le mea moni o le faʻamatalaga o mea e le gata na i ai ni nai mea sese ma ni faaletonu, ae o le a faanenefu, o auala o loo lisi atu i luga e le mafai ona fesoasoani e foia lenei faafitauli. Pe a tulaʻi sea tulaga, muamua lava, e tatau ona totogi le mafaufau i le faʻailoga ma le faʻatalanoaina o ata. Faitau atili e uiga i lenei mea i isi a tatou meafaitino i luga o le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafausiaina fonuka uʻamea i le Windows 10

I aso nei, na faʻalauiloaina oe i auala autu e lua mo le faʻagaoioia o le teteeina o fonuka i le Windows 10 operating system - o le Tool ClearType ma le "Faʻasalalauina le le mautonu o le telefoni fonipi". I lenei galuega, e leai se mea e faigata, aua e naʻo le tagata e faʻaaogaina e manaʻomia le faʻaagaoioia o laina faʻataʻitaʻi ma fetuunai mo latou lava.

Vaʻai foi: Faʻamau faafitauli i le faʻaalia o tusi Rusia i le Windows 10