Faʻaofi le animation GIF i PowerPoint

Faʻaaogāina o se polokalame e pei o le 1C: Enterprise o le a fesoasoani ia te oe e vave fausia ni pepa o pepa, faʻasalalau pepa ma tuʻuina atu auaunaga, faʻapea foʻi ma maua faʻamatalaga e uiga i faiga uma. E aoga i na kamupanī o loʻo umia a latou pisinisi laʻititi ma laʻititi, aua o le a saoloto ai le tele o galuega.

Faʻavae faamatalaga

O le tele o fonotaga, o loʻo faʻavaeina i lalo o se atinaʻe faapitoa. O le tagata lava ia na ia faatulagaina le polokalama mo ia lava ma ia fatuina foi se lisi o nofoaga autu, ma filifili se tasi oi latou ma lafoaia. O i latou taitoatasi o le a galulue tutoatasi o le tasi i le isi, e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga mai isi galuega faatino.

Fatu se nomenclature

Muamua lava, e taua le taulaʻi atu i le fatuina o oloa, e pei o le tele o auala eseese o le a suia ai i latou. Atonu e le o se oloa, ae o le tuʻuina atu o se tautua - o iinei e toetoe lava leai se eseesega, talu ai o le faʻatumu o le fomu o le lautele. Ua fuafua e le au atinaʻe e faʻaopoopo le oloa e ala i se tamai faamalama lea ua ulufale ai le aofaiga aupito itiiti o faamatalaga.

I le isi, o le nomenclature ua vaevaeina i ni vaega ina ia mafai ona faʻaaogaina pe a faʻatumu ia pepa ma faʻamaumauga sili atu ona faigofie. O lenei faagasologa o loʻo faia i totonu o se faamalama ua filifilia, lea o loʻo i ai ni meafaigaluega. E le gata i lea, o loʻo i ai se suʻesuʻega, lea e aoga pe'āfai o loʻo i ai se numera tele o ulutala.

Faʻasalaga

O lea e tatau ona e faʻaalia le tele o oloa taʻitasi i totonu o faʻatau. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o loʻo i ai le fesoasoani a le faletupe o faʻatauga, faʻatasi ai, o le a manaʻomia foi pe a tuliloaina le gaioiga o oloa. O le lisi atoa o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le laulau, ma a maeʻa le faʻaopoopoga, o loʻo faʻatauina ma faʻafouina ia faʻavae.

Faletupe

E taua le gauai atu i le vaega "Faletupe" - E aoga lenei mea mo atinaʻe tetele, ae e talafeagai foi mo le faʻaaoga mo isi faʻamoemoega, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vaevaeina oloa i nofoaga e teu ai. I le le mafai, e lua fale teu oloa ua faʻapipiʻi, ae ui i lea, e mafai ona fausiaina ma faʻataʻitaʻia, ma pe a faʻatumu se pepa o lisiti, filifili se tasi oi latou.

Faʻailoga o meafaitino

Ina ia maua faʻamatalaga e uiga i gaioiga uma faʻatasi ma oloa, e tatau ona e matamata i totonu o lenei faamalama. O lenei mea o loʻo faaalia ai le aofaiga mulimuli o le oloa i luga o le faʻatoaga pe a uma ona maua pe faʻatau atu. E le gata i lea, o loʻo i ai se vaevaega i koluma ma sailiga, lea o le a fesoasoani e faʻatautaia vave ai le faʻamatalaga.

Tuuina atu o auaunaga

Faaaoga lelei lenei tulaga pe a taitaia pisinisi faatau po o auaunaga eseese, auaunaga. E tatau i le tagata faigaluega ona faʻatumu mea e manaʻomia e togi ai le iniseti. Na o ni nai laina e faatumuina i le lima, o le isi e filifilia mai se lisi o loʻo iai. A maeʻa ona faʻatumu le iniseti po o le siaki e auina atu e lolomi.

Tagata faigaluega

Ua faaopoopoina le aufaigaluega i le polokalame i le auala e tutusa ma le oloa, na o ni nai laina mo le ulufale mai o faamaumauga e aliali mai. Ua faatuina le tulaga, o le faalapotopotoga ma le taimi.

I le isi itu, ua faʻafouina faʻamaumauga, ma o faʻamatalaga uma e uiga i tagata faigaluega o loʻo faʻaalia i le laulau talafeagai. O loʻo i ai foi se galuega sailiili lea ua uma ona taʻua i luga.

Talafaasolopito o

O faʻatinoga uma ma faʻatinoga o loʻo faʻamaumauga e le 1C: Enterprise ma e avanoa mo le matamata i se faamalama faapitoa. Latou te faʻavasegaina i le aso, faʻaalia foi le taimi. E ala i le kiliki i luga o se koluma patino, e alu le tagata faʻaoga i ai ina ia maua ai faʻamatalaga auiliiliga.

Mama

  • Taʻiala auiliiliga o tulaga taʻitasi;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faasaoina uma taga.

Faʻafitauli

  • O le polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ae o le faalauteleina o le lomiga e avanoa mo na o se totogifuapauina;
  • O faamatalaga aoga itiiti e mafai ona teuina i le igoa.

O mea uma nei ou te fia talanoa e uiga i le polokalama 1C: Enterprise. O le a le mafai e le faʻapotopotoga faʻapitoa ona avea ma fofo lelei e faʻafesoʻotaʻi ai i le gaioiga o lenei polokalama. Ae e le mafai ona faʻaaogaina e le au faipisinisi, ona e matua fufusi ma faatapulaaina. Mo pisinisi e sili atu ona lelei le filifili se tasi o le totogi, o le a sili ona talafeagai.

Faʻataʻitaʻi kopi o le 1C: Enterprise

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faletupe moni Zenkey Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
1C: Enterprise combines many functions that will be useful for running small, medium and large business. O loʻo i ai i le polokalama mea uma e te ono manaʻomia i le taimi o faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: LLC "1C"
Tau: Faʻatau
Toa: 8.3 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.3